Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8 έως 10 Ιανουαρίου

Η επικοινωνία είναι το κλειδί

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8 έως 10 Ιανουαρίου

Δύο... περιπλανώμενες κυρίες, νεοφερμένες στο αστρολογικό οικοσύστημα και πιασμένες... αγκαζέ με την Αφροδίτη και τον Ερμή, είναι εκείνες που κρατούν τα κλειδιά των εξελίξεων αυτό το τριήμερο.

Η πρώτη, η Mrs Δήμητρα είναι εκείνη που μεταξύ άλλων φροντίζει για την κοινωνική μας ζωή, αφού τα μάτια της είναι πάντα στραμμένα στους άλλους.
Το πιστεύω της είναι η συνεργατικότητα και η δικτύωση ή αλλιώς το... δείξ' το, να το μάθουν όλοι και βέβαια για να εκπληρώσει τους σκοπούς της διαθέτει μια πλατιά γκάμα από «όπλα» που μας φέρνουν πιο κοντά, με πρώτο και καλύτερο το savoir vivre!
Κατ' αρχήν λοιπόν, το τι εντύπωση θα κάνουμε, τι θα φορέσουμε και γενικότερα πως θα είμαστε πιο ελκυστικές προσωπικότητες, ανήκουν στις βασικές προτεραιότητες των ημερών κι αν νιώσουμε την ανάγκη ή την επιθυμία να βελτιώσουμε την κοινωνική εικόνα μας, προβαίνοντας σε 2-3 σχετικές αγορές, ας το κάνουμε χωρίς δισταγμούς ή μεμψιμοιρίες. Γιατί όταν οι άλλοι έρθουν πιο κοντά, τότε θα μάθουν περισσότερα για τις επιθυμίες, τους καημούς και τους προβληματισμούς μας, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες να γίνει τελικά το... δικό μας!

Τα τετράγωνα της Δήμητρας με τον Ερμή αλλά και την «Ωραία» ομόλογη της, την Αφροδίτη, είναι από εκείνες τις όψεις που συμβάλλουν σε επαφές, γνωριμίες και συμφωνίες, οι οποίες πέρα από τον κοινωνικό ή πολιτικό χαρακτήρα τους μπορεί να έχουν και μια νομική διάσταση. Και βέβαια κάτω από τέτοιες συνθήκες, η διαφήμιση η δημοσιοποίηση και η προώθηση των ιδεών είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι είναι εκείνοι που μπορούν να καρπωθούν άμεσα τα καλά της διευρυμένης επικοινωνίας, με τους τρεις τελευταίους βέβαια να... πετάνε τη σκούφια τους για αυτό το δώρο εξ ουρανού, αφού συνήθως ζουν και πεθαίνουν για το βασικό συνοδευτικό του, την καλή παρέα!

Σε ανάλογα ευχάριστη διάθεση βέβαια μπορεί να βρεθούν και οι Παρθένοι, οι πρώτοι κοινωνοί των ενεργειακών ιδιαιτεροτήτων της Έριδας.
Η high-tec κυρία του ζωδιακού σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που είναι κομμένη και ραμμένη στα (συναισθηματικά) μέτρα των Παρθένων. Αν και η όψη σε ένα διαφορετικό επίπεδο συνδέεται με καλές εργασιακές συνθήκες και ιατρικές- θεραπευτικές εφαρμογές (αφεψήματα και καλλυντικές ή άλλες κρέμες, ιδίως), αρέσκεται να προάγει την αμοιβαία χρησιμότητα στις σχέσεις, ένα στοιχείο που ποτέ δεν αφήνει αδιάφορους τους εκπροσώπους του ζωδίου, έστω κι αν τελικά μερικές φορές καταλήγει να αναφέρεται μόνον στους... τετράποδους προστατευόμενους τους!

Από κοντά φυσικά... χειροκροτούν οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, οι οποίοι ξέρουν τι σημαίνει αγάπη εκφρασμένη στην πράξη κι όχι μόνον με λόγια του αέρα.
Η όψη βέβαια αναφέρεται ακόμη σε όσους ή όσες ανεξαρτήτως ζωδίου έχουν ήδη παραλάβει -από τον γενέθλιο χάρτη τους- τα διαπιστευτήρια της κ Έριδας, διατηρώντας έκτοτε μια στενή σχέση μαζί της και επιπλέον στους Κριούς, τους Καρκίνους ή τους Ζυγούς που μπορεί να εκμεταλλευτούν μια καλή όσο και «πονηρή» ευκαιρία στο εργασιακό τους περιβάλλον. Το δίδυμο Έριδας-Αφροδίτης συνηθίζει να φέρνει πιο κοντά τους υφισταμένους με τους προϊσταμένους ή τους εργαζόμενους με τους πελάτες κι... ότι προκύψει!

Εν ενεργεία είναι και το τετράγωνο της Έριδας με τον Ερμή, μια όψη που αφήνει ελεύθερο το μυαλό μας να... αφιερωθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις, καταγραφές ή αναλύσεις, αφού στην συγκεκριμένη φάση οτιδήποτε το «μικρό» αποκτά προτεραιότητα και οι λεπτομέρειες ή τα «ψιλά γράμματα» είναι που κάνουν τη διαφορά. Καταλήγει όμως διαφορετικό να εξασκήσουμε την ενέργεια-ειδίκευση της όψης σε τεχνικά ή επιστημονικά θέματα (εκεί παίρνουμε μπόνους) από το να παρασυρθούμε σε νοητικά κολλήματα ή... ξινίλες που τελικά περιπλέκουν την καθημερινότητα αλλά και τις σχέσεις με τους γύρω μας.

Όσο για την άλλη όψη των ημερών, το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, είναι από αυτές που μας κάνουν να αποκτούμε άγνοια κινδύνου και να ρισκάρουμε πέρα από τα όρια μας, με τα αποτελέσματα να ποικίλουν ανάλογα με τις ικανότητες και τις προδιαγραφές μας. Εδώ οι πάσης φύσεως αθλητές έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιτύχουν την μεγάλη επίδοση που τόσο ονειρεύονταν, τι γίνεται όμως με τους κοινούς θνητούς που δεν κατέχουν -και ούτε θέλουν να μάθουν- από σκορ και ρεκόρ;
Ο κίνδυνος είναι να αρχίσουν να επιδίδονται στις εντυπωσιακές... γκάφες, εκπληρώνοντας στο ακέραιο την παροιμία «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα».

Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) έχουν κι εδώ την τιμητική τους, συνοδευόμενοι από τους απανταχού Τοξότες αλλά και όσες ή όσους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 21η μοίρα του ζωδίου τους.

Βέβαια, το ότι η όψη κλείνει με ακρίβεια την Τετάρτη δεν σημαίνει ότι εξαντλεί την επιρροή της στο τρέχον τριήμερο. Μπορεί ήδη να έχει δείξει την δυναμική της κι αν δεν το έχει κάνει ακόμη, αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το να μην βιώσουμε το γνωστό... μπουρλότο της Σαπφούς Νοταρά! Προσοχή λοιπόν με τις φωτιές, αφού τα δύο ζωηρά παιδιά του ζωδιακού δεν το 'χουν σε τίποτα να φουντώσουν ακόμη και την πιο ασήμαντη σπίθα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved