Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/1

Επιτρέψτε στο φως να μπει μέσα στην καρδιά σας και να σας εξαγνίσει, με στόχο να γίνετε πολύτιμοι για τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε βγάλει κάποια συμπεράσματα τα οποία ίσως και να μην είναι και πολύ σωστά γιατί θα έχετε επιρροές οι οποίες θα σας βγάλουν από τον στόχο και σκοπό σας. Αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια μεγαλύτερη συναισθηματική προσέγγιση.
Έρωτας: Έχετε μπει κατά κάποιο τρόπο στο καβούκι σας και προσπαθείτε με ένα πιο ήπιο χειρισμό να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις. Ίσως αυτό να βοηθήσει στην επικοινωνία με έναν Παρθένο ο οποίος θα σας δώσει την ευελιξία να φερθείτε πιο διπλωματικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι έχετε ανάγκη να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αυτό θα σας διαφοροποιήσει κάποια δεδομένα τα οποία ίσως να είναι πολύ γρήγορα και βιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε ευδιάθετοι. Μερικοί μπορεί να είστε καλεσμένοι και να περνάτε καλά. Όσοι είχατε κάποιες οικογενειακές διαφορές θα δείτε ότι θα καλμάρουν και το πρόσωπο που σας είχε φερθεί κάπως άκομψα θα κινηθεί από μόνο του να σας ζητήσει ακόμα και συγνώμη.
Έρωτας: Όλα βαίνουν καλώς και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσετε μια όμορφη ημέρα. Αν δεν είχατε μετακινηθεί τις γιορτές καλό θα ήταν να κάνετε ένα μικρό ταξίδι και να βρεθείτε με την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές που και να θέλετε δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε. Μια δουλειά από το παρελθόν στην οποία σχετίζεται και μια γυναίκα θα σας δώσει την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε κάπως απομονωμένοι ή ακόμα και αδιάφοροι για αυτό χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να μην γίνουν λάθη και τελικά βρεθείτε εκτός παιχνιδιού.
Έρωτας: Αρκετοί από εσάς έχετε παιδευτεί και ενώ προσπαθείτε να βρείτε την χρυσή τομή όλο πάει κάτι και χαλάει και στο τέλος μπορεί να μένετε και μόνοι σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνθήκες μέσα στις οποίες εσείς δυσκολεύεστε και κυρίως αυτή την περίοδο που ό, τι και να συμβαίνει την πληρώνει εσείς που είστε οι ενδιάμεσοι. Ο Σκορπιός είναι το πρόσωπο που θα σας προσδώσει μεγαλύτερη αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αν έχετε αμφιβολίες για το αποτέλεσμα κάντε λίγο υπομονή και θα βγείτε κερδισμένοι οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Πάντα μετά το χαλάζι βγαίνει ο Ήλιος και ίσως και τώρα αυτό να γίνει. Η βαθιά σας πίστη στο καλό και στην αξία των πραγμάτων θα σας δικαιώσει.
Έρωτας: Είστε πολύ ευαίσθητοι και μπορεί με το παραμικρό να πληγώνεστε αλλά ευτυχώς θα δεχτείτε εύκολα κάποιες προσαρμογές που χρειάζονται για να περνάτε καλά. Είναι σίγουρο ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για παιδί και γάμο. Τώρα είναι σωστή η χρονική στιγμή για επιλογή που σας πηγαίνει. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω θα σας εκπλήξει για αυτό μην βιαστείτε να κλείσετε την σχέση αυτή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αποφασίσει να βγείτε νικητές και θα το κάνετε. Ακόμα και σήμερα που είναι ημέρα γιορτής εσείς μέσα στο μυαλό σας κάνετε πράξεις και ασχολείστε με τα οικονομικά σας εφ' όλης της ύλης.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μην ανησυχείτε που είστε ελαφρώς αδιάφοροι ή κάπως αδρανείς. Απλώς περιμένετε και αυτό θα τελικά θα σας κάνει καλό γιατί τις πιο πολλές φορές βιάζεστε και ίσως αυτό να μην σας πηγαίνει και πάρα πολύ.
Έρωτας: Μην αντιστέκεσαι σε πράγματα που δεν σας εκφράζουν πλέον. Η λογική τουλάχιστον έχει πειθαρχήσει γιατί τελικά είναι το πιο δύσκολο τα κουμαντάρετε κυρίως αυτό που δεν ανακοινώνετε ή το ενδιαφέρον ενός μπερδεμένου Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές δουλειές που θα πρέπει να ξεμπερδέψετε αλλά η πιο μεγάλη είναι να βάλετε προτεραιότητες για να μην μπερδευτείτε. Έχετε έρθει κοντά σε στόχο και πιθανόν τις επόμενες ημέρες να έχετε και ένα καλό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι δεν είστε μόνοι σας και δεν μπορείτε να βγάζετε συνέχεια αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν και τους υπόλοιπους. Αν βρεθείτε με παιδιά που θα σας ζητήσουν να παίξετε μαζί τους μην αρνηθείτε. Απλά απολαύστε το.
Έρωτας: Θα μοιραστείτε εμπειρίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και ο λόγος είναι ότι έχετε κατά νου να αλλάξετε και να δείξετε περισσότερο αγάπη και φροντίδα. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε την μοναξιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική γνωριμία η οποία θα φτάσει μέχρι και σε σοβαρή πρόταση γι' αυτό μην βιαστείτε να την απορρίψετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο αρνείστε να δείτε με κάποιο τρόπο την αλήθεια τόσο θα διατρέχετε τον κίνδυνο να τα δείτε όλα διαφοροποιημένα ή ακόμα και τελείως μέσα από την φαντασία και το συναίσθημα. Βέβαια αυτό θα ευνοήσει τους καλλιτέχνες. Για αυτό αν διαθέτετε ταλέντα φροντίστε να τα ενεργοποιήσετε.
Έρωτας: Η ρομαντική σας διάθεση μπορεί να μην σας αφήσει να δείτε κάποιες αλήθειες οι οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαφανούν. Ο Ιχθύς είναι το άτομο που μπορεί να μην σας δείχνει το αληθινό του πρόσωπο, όχι γιατί έχει αρνητική πρόθεση αλλά επειδή είναι και ο ίδιος παρασυρμένος από κάποιες δικές του ψευδαισθήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Πίσω από κάθε δυσκολία κρύβεται και μια ευκαιρία. Για αυτό πρέπει να μελετήσετε καλά το κάθε τι που σκέφτεστε να κάνετε. Όσο πιο πολύ αναλυτικοί και ερευνητικοί είστε τόσο θα γίνεται πιο εύκολα το δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια επιτυχία η οποία θα στηριχτεί στην δική σας προσωπικότητα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πάρετε τα εύσημα για μια υπόθεση που την έχετε διαχειριστεί πολύ καλά.
Έρωτας: Αναζητάτε ένα πρόσωπο που θα σας βγάλει από την μοναξιά σας και θα χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι αν δεν θέλετε να είστε μοιραία άτομα η προσπάθεια πρέπει να γίνει και από την πλευρά σας. Για αυτό μην περιμένετε κάτι αν δεν έχει την προσωπική σας συμμετοχή. Έχετε έντονη επιθυμία να είστε περισσότερο συντροφικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα ποσό που πιθανόν να σας περιμένει να το εισπράξετε. Οι παράγοντες και ο ανταγωνισμός μεγάλος αλλά εσείς τα καταφέρνετε μια χαρά γιατί δεν έχετε υψηλούς στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μην ανακατεύεστε εκεί που υπάρχουν μπερδεμένα πράγματα με την δικαιολογία ότι έχετε εξυπνάδα και τα καταφέρνετε. Δοκιμάστε να είστε πιο συνετοί γιατί θα κάνετε λάθη και παραλείψεις με οτιδήποτε καταπιαστείτε.
Έρωτας: Εδώ είναι το σημείο που η ψυχή σας έχει μεγάλη αντοχή αλλά και πάθος. Για αυτό λοιπόν να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε πολύ καλά. Όσοι είστε με Ιχθύ θα περάσετε πολύ όμορφα γιατί έχετε έντονα συναισθήματα για αυτό το πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλες οι ευκαιρίες φαίνονται εύκολες στα μάτια σας γιατί ίσως να το παρακάνετε και να πιστεύετε ακόμα και σε υπερβολές. Πάντως η δυνατότητά σας να εισπράξετε είναι ακόμα το ίδιο ισχυρή αλλά και περισσότερο ενισχυμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη καρτερικότητα η οποία δεν σας εξαναγκάζει να κάνετε κινήσεις βεβιασμένες. Αντίθετα θα βοηθηθείτε από την οικογένεια ή από πρόσωπα που δεν μπορούσαν παλιά να σας στηρίξουν αλλά τώρα μπορούν.
Έρωτας: Υπάρχει αυτό το διάστημα ρευστότητα στις υποθέσεις που είναι γύρω σας χωρίς απαραίτητα να είναι και το σωστό. Απλά δεν χρειάζεται να είστε πολύ απόλυτοι γιατί δεν το ξέρετε ούτε εσείς εφόσον υπάρχουν αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να δεχτείτε είτε βοήθεια, είτε συμπαράσταση σε αυτό που θέλετε να κάνετε θα είναι μια πολύτιμη εμπειρία και πιθανόν να δυσκολεύεστε να πείτε όχι σε συνεργασίες που βλέπετε ότι θέλουν να σας βοηθήσουν και για δικούς σας λόγους μέχρι τώρα αρνείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το να έχετε πίστη τελικά βοηθάει στο να έχετε και ελπίδα που είναι μια συμπαντική ενέργεια η οποία μας προάγει σε ένα καλύτερο μέλλον. Θα περιβάλλει και εσάς και δεν θα μπορέσετε εύκολα να αρνηθείτε.
Έρωτας: Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό σας και ίσως να μην αφήνετε να σας πλησιάζουν εύκολα για να γνωριστείτε καλύτερα με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Λιοντάρι ή Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε αρκετά ταλαιπωρηθεί γιατί κάποιες ευκαιρίες μπορεί να πάνε χαμένες. Επειδή εσείς δεν έχετε τα φόντα να σταθείτε στις απαιτήσεις ή έτσι πιστεύετε. Ίσως να κάνετε πίσω και να μην πάρετε την ευκαιρία που σας δίνεται.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πρόσωπα με τα οποία όμως τελικά θα βγάλετε άκρη γιατί έχετε τουλάχιστον για σήμερα την ευφυΐα να κινείστε με την συναισθηματική σας διόραση χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνετε πιο βαθιές γνωριμίες.
Έρωτας: Μια χαρά περνάτε γιατί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που είναι σαν να τον περιμένατε χρόνια. Προσπαθήστε όμως να μην ξεδιπλωθείτε με την πρώτη για να βολιδοσκοπήσετε καλύτερα την κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επιτέλους θα εισπράξετε αυτά που σας ανήκουν και δεν θα έχετε φοβίες ότι έχετε κάνει λάθος. Κάπου θα υπάρχει και μια καθοδήγηση και ό, τι πάτε να κάνετε λάθος μπορεί από μόνο του να επιδιορθώνεται.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved