Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/1

Με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινάει το 2014 που σημαίνει ότι πολλά άτομα θα έχουν μια εσωτερική παρακίνηση να κάνουν κάτι καινούργιο κυρίως σε υλικό ή κοινωνικό επίπεδο. Η αποτελεσματική αλλαγή θα έρθει μόνο αν μπουν και νέα στοιχεία στην ζωή σας που ίσως να είναι περισσότερο πρωτοποριακά αλλά συγχρόνως οι ισορροπίες να είναι σωστές και δίκαιες. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι έχετε τα πρωτεία σε οτιδήποτε κάνετε. Μην τα βάψετε μαύρα αν δείτε ότι τα σχέδιά σας αναβάλλονται την τελευταία στιγμή. Κάτι καινούργιο έρχεται σίγουρα.

Καλή Χρονιά σε όλους σας με τους καλύτερους οιωνούς!

Να περιμένεις το καλύτερο. Να είσαι έτοιμος για το χειρότερο. Να αξιοποιείς ό, τι προκύπτει.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Με νέες αποφάσεις και καινούργιο μοντέλο σκέψης θα σας βρει ο νέος χρόνος. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο, αλλά αν το συνηθίσετε θα μπείτε μέσα σε ένα πιο οργανωμένο καλούπι το οποίο χρειάζεστε για να πετάξετε ψηλά.
Έρωτας: Χρειάζεστε ειδική μεταχείριση και για αυτό μπορεί να έχετε ευαισθησίες περισσότερες από το κανονικό. Ίσως να νιώθετε μια μικρή ανεπάρκεια ή να πρέπει να παίξετε ένα ρόλο που μπορεί να σας κουράζει. Θα τα καταφέρετε και μην φοβάστε τις ανατροπές είναι πάντα για το καλό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές σκέψεις οι οποίες μπορεί και να σας περιορίζουν αλλά χρειάζεται να δείτε και την καλή πλευρά της υπόθεσης γιατί πάντα μέσα στο κακό κρύβεται κι ένα καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μια πολύ όμορφη και ξέγνοιαστη ημέρα θα περάσετε κι ο λόγος είναι ότι θα έχετε ζωτικότητα, ενέργεια και μεγαλύτερη διάθεση για διασκέδαση και για να το ρίξετε έξω.
Έρωτας: Το καλό κλίμα δεν θα σας το χαλάσει κανένας και για τίποτε. Πιθανόν να βρεθείτε σε ένα σημαντικό ξεκίνημα μιας νέας σχέσης και αν το πρόσωπο βρίσκεται μακριά σας ή ακόμα και στο εξωτερικό θα βρείτε μεγάλη ξαφνική ανταπόκριση από Κριό ή από Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας βοηθάει στο να βγάλετε από μέσα σας μια μεγάλη εσωτερική δύναμη και θα καταφέρετε ακόμα και τις δυσκολίες που είναι προς το παρόν άλυτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Νέα χρονιά έρχεται με μια συγκεκριμένη μορφή δασκάλου και δεν θα πρέπει με τίποτε να παραμελήσετε το μάθημά σας. Το συναίσθημα θα παίξει ένα πολύ μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή σας και από εκεί που σας θαυμάζουν για το IQ σας τώρα μπορεί να προσθέσετε και το συναισθηματικό σας δείκτη νοημοσύνης. Οι ευαισθησίες σας να βοηθήσουν στην εξέλιξή σας.
Έρωτας: Η μετακίνηση του χρόνου γενικά σας ωριμάζει σε όλα τα επίπεδα για αυτό θα έχετε διαφορετικές απαιτήσεις από το πρόσωπο που είστε μαζί. Πιθανόν να του δώσετε να καταλάβει ότι οι ευθύνες σας πλέον είναι μισές-μισές και δεν είστε εσείς αυτοί που θα σηκώσετε όλα τα βάρη. Ο σεβασμός που θέλετε να έχετε στο πρόσωπό σας θα σας εξασφαλίσει μια πολύ καλή σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Ωριμάζετε σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα θα δείξετε καλύτερα δείγματα γραφής. Μπορεί τα χρήματα σε μερικούς να έχουν ελαττωθεί αλλά βλέπετε ότι μπορείτε να αντεπεξέρθετε πολύ καλύτερα από παλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δίνεστε με πάθος στους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας κάνει περισσότερο υποκειμενικούς αλλά σας κάνει καλό να βρεθείτε με κόσμο την ημέρα αυτή και να είστε εσείς που θα φέρετε εις πέρας όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Λίγη ξεκούραση και χαλάρωση δεν βλάπτει. Τώρα αν τελικά ένα μέρος των σχεδίων ανατραπεί ξαφνικά, όλο και κάτι άλλο θα βγει που θα σας ικανοποιήσει.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη διάθεση να είστε συντροφικοί αλλά και να μοιραστείτε από κοινού ακόμα και με τις οικογένειές σας κάποιες στιγμές. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σας θα σας φέρει μεγάλη αναστάτωση με την καλή έννοια γιατί θα έχετε ανάγκη να υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας για να περνάτε όμορφα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο δοσμένοι σε μια συνεργασία η οποία για ένα διάστημα δεν σας αφήνει περιθώρια να κάνετε κάτι άλλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσετε τελείως την προσωπική σας δράση. Ακόμα και σήμερα μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σκέφτεστε ακόμα και σήμερα ότι πρώτα πάει το καθήκον και μετά τα υπόλοιπα. Οπότε μπορεί να κάνετε τα χατίρια κάποιων προσώπων που δεν μπορείτε να αρνηθείτε και ίσως ακολουθήσετε τις δικές τους επιλογές στην έξοδο.
Έρωτας: Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του συντρόφου ακόμα και σε πρακτικά θέματα που μπορεί να σας έχει ανάγκη. Ο Αιγόκερως πιθανόν να σας δείξει ένα άλλο πρόσωπο που θα είναι πιο ξεκάθαρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ οι ημέρες ζητάνε να χαλαρώσετε εσείς δεν σταματάτε να έχετε το μυαλό σας στην δουλειά και σε αυτά που θα πρέπει να κάνετε. Αν παίξετε ευτυχώς είναι η ημέρα τέτοια που θα είστε συντηρητικοί και πιθανόν να κερδίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η χρονιά ξεκινάει με πολύ καλούς οιωνούς για εσάς κυρίως που είστε λάτρεις της λογικής και της μεθόδου. Για αυτό θα έχετε μπροστά σας μια πολύ ωραία ημέρα που θα ξεκινήσει πολύ έντονα. Η παιδικότητά σας θα βοηθήσει και θα σας ξανακάνει και πάλι ανέμελους για λίγο.
Έρωτας: Όλα είναι υπό πλήρη έλεγχο και επειδή αυτές τις ημέρες μπορεί να έχετε γνωρίσει ένα άτομο και να έχει μπει στην ζωή σας χωρίς να το καταλάβετε, πιθανόν να νιώσετε πολύ άνετα και ωραία μαζί του. Ο Καρκίνος θα συγκινηθεί με την αλλαγή της χρονιάς και πιθανόν να σας τηλεφωνήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευτυχώς χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας πολύ μεθοδικά και οτιδήποτε κάνετε υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Η διάθεση να ρισκάρετε δεν σας φοβίζει, αντίθετα σας φέρνει κέρδος και ενθουσιασμό. Πιθανόν να έχετε εύνοια στα χαρτιά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει η διάθεση από την πλευρά σας να φανείτε και να γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού αλλά το ποιος ορίζει τα πράγματα μάλλον δεν είναι και εύκολο να το δείτε γιατί υπάρχει έντονη επιρροή από το σπίτι και γενικά από τις παραδόσεις τις οποίες δεν μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα.
Έρωτας: Η πρώτη ημέρα του χρόνου θα σας βρει πολύ συγκρατημένους και σκεπτόμενους. Αν αναβληθεί κάτι που περιμένατε από την πλευρά του άλλου ατόμου μην το βάλετε κάτω. Όλα μπορεί να γίνουν αρκεί να μην χάσετε τη διάθεσή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να θέλετε να φανείτε και να κάνετε διάφορα έξοδα που ίσως να μην είναι εύκολο μετά να καλύψετε. Για αυτό αν δεν έχετε όρεξη για πολλά καλύτερα να ξεκινήσετε την χρονιά σας με συντηρητικές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ένα ταξίδι που μπορεί να πάτε πιθανόν να σας κάνει καλό γιατί η αλλαγή του περιβάλλοντος θα σας βοηθήσει στο να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε μαζί με συγγενικά πρόσωπα τις οικογενειακές παραδόσεις.
Έρωτας: Κρατάτε όσο μπορείτε τους τύπους γιατί και κάποια διαφωνία να υπάρχει δεν θέλετε να χαλάσετε την ηρεμία ή ακόμα το καλό κλίμα που επικρατεί. Ακόμα και αν είστε μόνοι μερικοί από εσάς δεν το αντιμετωπίζετε πολύ βαριά γιατί έχετε βάλει την λογική σας η οποία σας βοηθάει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι η πρώτη ημέρα του χρόνου και χρειάζεται να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να χαλαρώσετε γιατί δεν αξίζει να στεναχωριέστε για πράγματα που μπορεί να λυθούν. Για αυτό προσπαθήστε να περάσετε τον χρόνο σας όσο πιο καλά μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε σοβαρέψει αρκετά και ίσως να δεχτείτε τον νέο χρόνο με μεγαλύτερη ωριμότητα από ποτέ. Αυτό είναι για το καλό σας και μην ανησυχείτε δεν θα χάσετε και κάτι αν δεν έχετε και το πιο τρελό κέφι.
Έρωτας: Σκέφτεστε τι παίρνετε και τι όχι κι ίσως να ζητάτε την απόλυτη συμπαράσταση του ατόμου που είστε μαζί γιατί έχετε κάποιες αμφιβολίες αν σας αγαπάει ή όχι. Η σχέση με τον Καρκίνο θα είναι πολύ διαφορετική από άλλες φορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατάτε γερά το χέρι σας στην τσέπη γιατί θέλετε να ξεκινήσετε με καινούργιες αρχές, δηλαδή να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Για αυτό και σαν Τοξότες να βρεθείτε σε ένα τυχερό παιχνίδι θα είστε αρκετά προσεκτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που συνοδεύει την πρώτη ημέρα του χρόνου θα σας δώσει ένα σπρώξιμο να κάνετε ένα ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης αλλά και ξεκαθαρίσματα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.
Έρωτας: Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη διάθεση να δώσετε παραπάνω αξία στον εαυτό σας και αυτό θα αλλάξει ακόμα τις προθέσεις του ατόμου που είστε μαζί γιατί εσείς δεν κάνετε με τίποτε πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να μην είναι η ημέρα που θα έχετε μεγάλο αλισβερίσι για οικονομικές υποθέσεις αλλά θα χαράξετε καινούργια πολιτική η οποία θα σας κάνει να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες όπου και να είστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο νέος χρόνος σας υποδέχεται και εσείς βγάζετε τις μεγάλες σας ευαισθησίες και ίσως να μην είστε σε φάση να περάσετε και πολύ κοσμικά γιατί σκέφτεστε και τους άλλους και κυρίως τα άτομα που έχουν αδυναμία.
Έρωτας: Εδώ υπάρχει μια μεγάλη συγκράτηση από την πλευρά σας γιατί μπορεί να έχετε βάλει την λογική κάτω και να μην εκφράζεστε τόσο συναισθηματικά όσο άλλες φορές. Η υπόθεση με έναν Καρκίνο ή Λιοντάρι είναι αυτές που θα απασχολήσουν αρκετά.
Καριέρα & Οικονομικά: Στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέφτεστε πολλά αλλά ίσως να μην θέλετε σήμερα να τα βγάλετε προς τα έξω. Αν σας βασανίζουν, μην υποκύπτετε σε αυτά. Αφήστε να περάσουν και όλα μπορεί να αλλάξουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε στις καλές σας γιατί βλέπετε πολλές προοπτικές να σας ανοίγονται μπροστά σας οπότε υποδέχεστε την νέα χρονιά με καινούργια φόντα και εξελιγμένο υλικό.
Έρωτας: Κρατάτε τις σωστές αποστάσεις και όρια οπότε δεν κινδυνεύετε από υπερβολές, εκτός αν ζορίζεστε να είστε με ένα πρόσωπο που δεν είναι της απολύτου επιλογής σας. Αλλά και πάλι μπορείτε και νιώθετε καλά για αυτό εκμεταλλευτείτε τις όμορφες στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα που έχετε πολλά πράγματα έτοιμα να γίνουν και να κουραστείτε πάρα πολύ. Φίλοι και πρόσωπα που έχουν κύρος πιθανόν να είναι πολύ κοντά σας και να σας προσφέρουν απλόχερα ασφάλεια.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved