Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/12

Αν ακούσεις μια φωνή μέσα σου να λέει ότι δεν είσαι ικανός να το κάνεις αυτό που θέλεις, τότε κάντο.! Και... προσπάθησε να σβήσεις αυτή την φωνή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα τα οποία δεν σας είναι και πολύ εύκολα, επειδή υπάρχουν πρακτικά θέματα τα οποία σας απασχολούν και δεν σας δίνουν την ευελιξία και την άνεση που θέλετε. Η παραμονή Χριστουγέννων θα σας βρει να προσπαθείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Καλύτερα να χαλαρώσετε παρά να αγχώνεστε για να περάσετε καλά.
Έρωτας: Υπερτερούν κάποιες προτεραιότητες οι οποίες μπορεί να μην σας δώσουν την ευκαιρία να έχετε τον αισθησιασμό που θέλετε. Για αυτό μην απογοητεύεστε αν δεν έχετε αυτού του είδους την επαφή. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας και κυρίως μαζί σας μπορεί να μοιράζεται κάποιες επαγγελματικές ανησυχίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να διατηρήσετε κάποια πράγματα παρά να παράγετε καινούργια και πιθανόν αυτό να σας κουράζει και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανενεργοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μοιράζεστε πολλά πράγματα με άτομα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε καλά, για αυτό μην αγωνιάτε. Όλα θα έχουν μια πολύ εύκολη ροή και θα έχετε ένα μεγάλο ατού κυρίως από φίλους και από μια μεγάλη παρέα ή ομάδα. Αφιερωθείτε στο να έχετε μια πολύ καλή βραδιά, δίνοντας ακόμα και ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το ζητήσει.
Έρωτας: Θέλετε να κάνετε την ανατροπή αλλά φοβάστε να αφεθείτε και να πάρετε αποφάσεις του ρίσκου. Ο λόγος είναι ότι δεν θα ομολογήσετε τον βαθύ έρωτά σας για ένα πρόσωπο, οπότε θα προτιμήσετε να μείνει μυστικός γιατί δεν αντέχετε την έκθεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να είστε συντηρητικοί και να μην πετάτε στα σύννεφα γιατί μπορεί να σας τάξουν κάτι το οποίο ίσως να μην σας το δώσουν. Για αυτό πάρτε τα μέτρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε πολύ αγχωμένοι γιατί δεν θέλετε να σας παρεξηγήσουν ή να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη την τελευταία στιγμή. Το σύστημα που θα χρησιμοποιήσετε θα έχει υπερβολική λογική. Θέλοντας να κρατήσετε τους τύπους αλλά και τις οικογενειακές στιγμές σίγουρα θα βρεθείτε με δικά σας πρόσωπα πολύ κοντά.
Έρωτας: Σας έχει πιάσει μια έντονη σοβαρότητα για αυτό θα δείξετε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και ίσως να μην σας αναγνωρίσουν αλλά εσείς θα νιώθετε καλά. Η γνώμη ενός ατόμου από την οικογένεια μπορεί να μετρήσει πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός θα σας ανατρέψει κάποια σταθερά δεδομένα. Η επικοινωνία σας ίσως να είναι κατά κάποιο τρόπο πιο τυπική.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα δεν έχετε και πολύ όρεξη να δουλέψετε γιατί μερικοί από εσάς έχετε διάθεση να μην κάνετε τα καθιερωμένα, εκτός αν υποχρεώνεστε από το περιβάλλον. Ενώ πρέπει να σκεφτείτε πολύ οργανωμένα πιθανόν να αλλάξετε ξαφνικά κατεύθυνση και να γίνετε άκρως ανατρεπτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κρατάτε μια στάση πολύ λογική ενώ συγχρόνως δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε όλους τους γύρω και κυρίως με όσους συνδέεστε με τυπικές σχέσεις. Για αυτό θα αφιερώσετε πολύ χρόνο για να καλυφτούν οι ανάγκες των πολύ δικών σας ατόμων. Ακόμα και να πάτε σε ρεβεγιόν μάλλον θα είναι σε σπίτια που συνδέεστε οικογενειακά. Καλά να περάσετε αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Έρωτας: Θέλετε να είστε πολύ κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και πιθανόν να με τον τρόπο σας να βοηθήσετε σε οποιαδήποτε πρακτικό θέμα. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε την αγάπη σας και κυρίως αν το πρόσωπο είναι Παρθένος ή Ιχθύς.
Καριέρα & Οικονομικά: «Προσέχετε και θα έχετε!». Αυτό είναι το μήνυμα που θα πετάξετε στο τραπέζι, προκειμένου να κάνετε κάποιες συμφέρουσες συμφωνίες οι οποίες σας δίνουν την δυνατότητα της οικονομίας και της ασφάλειας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο επιβαρυνθεί το να προσφέρετε κάποιες δουλειές οι οποίες θα σας βάλουν κατά αρχάς σε ένα πιθανό πρόγραμμα από το οποίο για να βγείτε καθαροί θα πρέπει να έχετε δουλέψει σκληρά. Η παρουσία κάποιων φίλων θα είναι πολύ καλή για να περάσετε μια όμορφη βραδιά παραμονής Χριστουγέννων.
Έρωτας: Επειδή είστε ερωτικοί όλο και κάτι θα εφεύρετε για να είστε μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν βέβαια έχετε αποφασίσει να κάνετε κάποιο δώρο μπορεί να επικρατήσει η σκέψη στο να αγοράσετε κάτι που θα είναι χρήσιμο στο πρόσωπο παρά κάτι πολύ προσωπικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που είστε γενναιόδωροι σήμερα σε όλα τα επίπεδα θα λειτουργήσει η έννοια της λογικής και της πρακτικής συμπεριφοράς. Για αυτό θα δείξετε με τον τρόπο σας τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να μην χαλάσετε χρήματα ή να διαχειριστείτε αυτά που θα πάρετε με μεγάλη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζοντας την ανάγκη να είστε κατά κάποιο τρόπο το επίκεντρο μπορεί να φερθείτε αρκετά δυναμικά, τονίζοντας την παρουσία σας με κάθε τρόπο. Η προσωπικότητάς θα είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ τονισμένη. Αν είναι να βγείτε έξω θα εντυπωσιάσετε με τον τύπο και την εμφάνισή σας.
Έρωτας: Χωρίς να παραδίνετε την δύναμή σας θα γευτείτε τα καλά του να είστε πολύ στενά συνδεμένοι και ουσιαστικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Καρκίνος θα επιστρέψει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην αγκαλιά σας και ο Σκορπιός θα σας θαυμάζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναφέροντας στους συνεργάτες σας κάποιες νέες καινοτομίες, πιθανόν να βρείτε την υγειά σας, χωρίς φασαρίες και με μεγάλη ανάγκη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει περίπτωση να έχετε τις κλειστές σας και να μην έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα. Ίσως να βάζετε την λογική για να τα βγάλετε πέρα. Η μελαγχολία των ημερών μπορεί να σας πιάσει για λίγο γιατί μπορεί να μην έχετε μεγάλη ανταπόκριση στις κοινωνικές συνήθειες την βραδιά αυτή. Αν λοιπόν η διάθεσή σας δεν σας ακολουθεί μην πιεστείτε. Καλύτερα να παραμείνετε με τους πολύ αγαπημένους σας ανθρώπο,υς για να περάσετε την βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να έχει μια δόση εξιδανίκευσης και με ένα τρόπο θα σας βγάλει τέτοια συναισθήματα που πιθανόν να σας αφοπλίσει και να μην μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Γενικά όμως θα έχετε μια μεγάλη απομόνωση και θα είστε πολύ εκλεκτικοί και ιδιαίτεροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε μια κατάσταση η οποία κάπου σας έχει πιέσει και θέλετε οπωσδήποτε μετά το πέρασμα των εορτών να την ξεκαθαρίσετε και να δράσετε πολύ άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε χαλαροί αλλά δεν χάνετε την ψυχραιμία σας, ούτε το κουράγιο σας για οτιδήποτε μπορεί να γίνει. Για αυτό θα υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με πολύ άνεση και πολύ μεθοδικότητα για να μην βρεθείτε σε άβολη θέση. Η μοναδικότητα έτσι και αλλιώς μιας κατάστασης θα σας δώσει μεγάλη ώθηση να περάσετε καλά.
Έρωτας: Έχετε κατά νου να εκφράσετε με ένα τρόπο πολύ πρακτικό τα πολύ βαθιά σας συναισθήματα. Ίσως να μην πείτε πολλά αλλά τουλάχιστον θα είστε όσο μπορείτε σωστοί. Ο Παρθένος θα σας αφυπνίσει πάρα πολύ και θα είστε μαζί του πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε πάντα κάποια πράγματα για να μην βρεθείτε και πολύ απομακρυσμένοι από τον στόχο σας. Η βοήθεια που θα πάρετε από κάποια πρόσωπα θα σας δώσει μια εκτόνωση και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί θα είστε μέσα σε πλαίσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Οι συνθήκες θα σας δείξουν τι θα κάνετε για να εξελίξετε πιο πολύ κάποια πρακτικά θέματα. Για αυτό θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε τις αντιξοότητες που υπάρχουν. Μπορεί να ρίξετε δουλειά παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα ευχαριστηθείτε γιατί θα κάνετε κάτι που θα σας ανακουφίσει πολύ και θα υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με πολύ καθαρότητα μέσα σας.
Έρωτας: Θέλετε να προστατέψετε το δικό σας πρόσωπο και ίσως να μην μπορείτε πολύ εύκολα να διαχειριστείτε κάποιες εντάσεις και να έχετε εκνευρισμό. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μην χαλάσετε την ατμόσφαιρα στο χέρι σας είναι και κυρίως αν έχετε να κάνετε με Δίδυμο, Παρθένο, Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές προτεραιότητες να βάλετε σε μια τάξη και θα χρειάζεται να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό, ώστε να νιώθετε απελευθερωμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανακουφισμένοι από πολλά πράγματα προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε με ένα πνεύμα πρακτικότητας και κυρίως καθαρότητας όλες τις υποθέσεις σας. Μπορεί για σήμερα ο ρόλος σας να είναι αρκετά πνευματικός γιατί έχετε αναλάβει να αναβαθμίσετε την ζωή σας με ένα τρόπο πολύ ποιοτικό για να υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα.
Έρωτας: Η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή και πιθανόν να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας από ένα πρόσωπο που σας βάζει να κάνετε τομές και αλλαγές. Η δυναμική σας είναι απαραίτητη για να περάσετε καλά με ένα πρόσωπο και να τον διεκδικήσετε με ό, τι μέσο έχετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγκαστικά θα πάτε με ένα πολύ συντηρητικό στυλ για να έχετε μεγάλη πρόοδο και να μην είστε μετέωροι. Η υποστήριξη που θα πάρετε θα είναι σημαντική και μπορεί να σας κάνει ένα κλικ για το πώς θα χειριστείτε κάποιες υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναγκαστικά θα ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σας προσθέσουν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι προστασίας και μέσα από αυτό θα βρείτε ανακούφιση γιατί θα προσεγγίσετε μια αλήθεια που δυσκολευόσασταν να δείτε. Ίσως η συγχώρεση να είναι αυτό που θα σας βγει αυθόρμητα οπότε θα περάσετε με μεγαλύτερη εσωτερική ευρυχωρία την σημερινή παραμονή.
Έρωτας: Ο εγωισμός μπορεί να πάει στην άκρη και στην θέση του να μπει η συγχώρεση και η ανάγκη για να είστε περισσότερο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην αφήνετε πάντως ανοικτούς λογαριασμούς αυτές τις ημέρες γιατί είναι πιο εύκολο να ορίσετε την ουσία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ιστορίες από το παρελθόν οι οποίες δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Αν όμως αποστασιοποιηθείτε και δεν φοβόσαστε θα δείτε ότι θα μπει μια τάξη χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Η εικόνα της οργάνωσης θα σας βοηθήσει ακόμα και σήμερα να χαλαρώσετε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Γίνεστε πολύ πρακτικοί και ενεργητικοί. Η δόση που θέλετε να πάρετε από τους γύρω σας θα είναι αρκετή για να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας αλλά και να νιώσετε μεγάλη εμπιστοσύνη με τους γύρω σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκαθαρίσετε τα όχι και τα ναι τα δικά σας γιατί μερικές φορές δείχνετε μπλεγμένοι. Για αυτό θα παραμείνετε πολύ ήσυχοι και θα υποδεχτείτε με ηρεμία την γιορτή των Χριστουγέννων.
Έρωτας: Καλό είναι που μερικές φορές είστε πιο λογικοί και γενικά επικοινωνείτε πιο εύκολα. Αυτό θα βοηθήσει τα λάθη που έχουν γίνει και από τις δυο πλευρές. Ο Ζυγός θα σας κάνει κάποια τσαλίμια γιατί ζητάει αποδείξεις και όχι λόγια. Γενικά μπορείτε εύκολα να πλησιάσετε πρόσωπα και κυρίως οι ελεύθεροι γιατί θα έχετε μια αύρα γύρω σας πολύ σταθερή και μαγνητική.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε πολλά πράγματα τα οποία παλιά ίσως να μην τα βλέπατε. Το καλούπι που θα μπείτε από εδώ και πέρα θα είναι πολύ πιο εύκολο το να πλησιάσετε τους στόχους σας. Προς το παρόν φροντίστε να περάσετε καλά για να έχετε μια εσωτερική ηρεμία και νηφαλιότητα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved