Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/12

Η ανάγκη είναι το κεντρί των καλών τεχνών. Αυτή μόνο παρακινεί τον άνθρωπο στην δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε να προσφέρετε και να εξυπηρετήσετε. Το πνεύμα των Χριστουγέννων μπορεί να σας ξεσηκώνει και να φύγετε για λίγο από τον μικρόκοσμό σας και να μπείτε στις ανάγκες των άλλων.
Ερωτικά: Η παρουσία ενός Παρθένου στην ζωή σας μπορεί να σηματοδοτήσει μια καινούργια περίοδο στην οποία δεν θα βρείτε τις ακριβείς προσδοκίες που περιμένετε αλλά θα σας δώσει κάτι πολύ διαφορετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να τελειώσετε μια δουλειά η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη αλλά αναγκαστικά θα χρειαστεί να μαζέψετε πληροφορίες ή να δώσετε τις υπηρεσίες σας μέσα στον χώρο της δουλειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε ένα προβάδισμα και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες όπου θα σταθείτε πολύ εύκολα σε όλες τις περιστάσεις. Μερικοί ίσως να χαλαρώσετε πολύ περισσότερο από άλλες ημέρες γιατί κάτι καλό γίνεται και έχετε τον χρόνο να χαρείτε.
Ερωτικά: Είστε αρκετά μεθοδικοί και ίσως και λογικοί αλλά ο Τοξότης σας κρατάει την σκέψη παγιδευμένη και ίσως να μην μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποιες συμφωνίες θα είναι περισσότερο εύκολες και θα σας έρθουν κάποια χρήματα να καλύψετε τις άμεσες υποχρεώσεις σας. Το καλό είναι να κινηθείτε με τη λογική σας και με την πρακτικότητα που σας διέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε κάπως αναστατωθεί γιατί όταν χρειάζεστε να κάνετε εμπειρικές εργασίες σας δεσμεύουν πολλά πράγματα και ίσως να δυσκολεύεστε να παρατείνετε μια κατάσταση την οποία όμως την έχετε ανάγκη.
Ερωτικά: Έχετε δεσμευτεί με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας πιέσει να κάνετε από κοινού πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα για σας. Ο Παρθένος και ο Τοξότης έχει απαιτήσεις από εσάς και ίσως να έχετε δυσκολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να παγιώσετε μια κατάσταση και ίσως θα σας εμποδίσει ο τρόπος που λειτουργείτε. Για αυτό προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε ρεαλιστές και οργανωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε πολύ δυνατοί γιατί βλέπετε ότι κάθε βήμα σας μπορεί να στηριχτεί και κάθε κίνησή σας είναι πολύ άνετη και εύκολη. Θέματα υγείας που σας απασχολούν θα λυθούν εύκολα. Ένα ταξίδι που οργανώνετε θα είναι πολύ καλό για να ξεσκάσετε.
Ερωτικά: Νιώθετε ασφαλείς και πολύ άνετα να μιλήσετε για πολλά και διάφορα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα ανοιχτείτε με πολλές εξηγήσεις οι οποίες θα είναι ωφέλιμες και για τους δυο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυνατότητες συγχώνευσης κάποιων συνεργασιών και αυτό πιθανόν να σας βοηθήσει για να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες στον αέρα είναι φλου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Προσπαθείτε να μαζέψετε κάποια κομμάτια τα οποία θα σας οργανώσουν την σκέψη και θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες σοβαρές κινήσεις. Χρειάζεστε πάντως την λογική για να κάνετε τις αγορές σας αλλά και να εξισορροπήσετε την διατροφή σας.
Ερωτικά: Ο Ιχθύς έχει δική του λογική και πιθανόν να σας γειώνει και να σας βάζει σε προβληματισμό. Χρειάζεται να δείτε και κάποιες άλλες παραμέτρους οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να εξομαλύνετε μια σχέση δύσκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να βαδίσετε με βήματα πολύ προσεκτικά γιατί έχετε ανάγκη να πατάτε γερά στα πόδια σας. Ευτυχώς που μαζεύεστε με τα έξοδα γιατί σας βοηθάει στο να έχετε καβάτζα στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά θετικοί και η προσωπικότητά σας βοηθάει να εκφράσετε με ένα καλύτερο τρόπο τα προσωπικά σας αιτήματα. Η οικογένεια σας είναι πολύ κοντά σας.
Ερωτικά: Είστε πιο αυτόνομοι και ανεξάρτητοι για αυτό θα είστε διαφορετικοί και περισσότερο επικοινωνιακοί. Η επαφή με τον Ιχθύ θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα αλλά ίσως να θέλετε περισσότερες αποδείξεις. Ο Κριός από την άλλη σας δημιουργεί πίεση για να ανατρέψετε ακόμα και μια συγκεκριμένη κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύστε με πολλά πράγματα γιατί νιώθετε ότι έχετε ενέργεια και ζωτικότητα. Όταν βρίσκετε ευκαιρία, νιώθετε καλά να κάνετε όλα αυτά που έχετε κλείσει ή κανονίσει για να μην χάνετε τον χρόνο σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η αποκλειστικότητα που ζητάτε μερικές φορές σας αφαιρεί την παρόρμηση και την ανεξαρτησία. Ίσως να νιώθετε πίεση από τις υποχρεώσεις και τα διάφορα οικογενειακά θέματα που προκύπτουν αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Δεν έχετε και πολύ όρεξη να μοιραστείτε πολλά πράγματα γιατί ίσως να δείτε το πραγματικό πρόσωπο ενός Ιχθύ ή μπορεί να ψάχνετε να το βρείτε γιατί έχετε κάποιες υποψίες οι οποίες σας ανησυχούν. Επίσης ο Αιγόκερως όλο και κάτι ζητάει από εσάς αλλά χρειάζεται να τον διδάξετε με ποιο τρόπο θα σας φέρεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Προτιμάτε να παραμείνετε σε μια απόσταση από πολλές επαφές και πράγματα γιατί είτε έχετε υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψετε χωρίς όμως να το γνωρίζουν οι άλλοι. Και επίσης θα δείτε σε ποια θέματα υπάρχουν λάθη μέσα στην δουλειά σας και θα πρέπει να διορθώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε μέσα σε φίλους και με πρόσωπα που σας εξυπηρετούν και σας βοηθάνε στα σχέδιά σας. Η ευαισθησία σας θα είναι πολύ μεγάλη για άτομα ή για ομάδες που έχουν ευπάθεια.
Ερωτικά: Νιώθετε σιγουριά και μπορείτε να εκφράζεστε άνετα και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πάθος ή άκρα, οπότε περνάτε καλύτερα. Ο Παρθένος όσο περνάει ο καιρός είναι και πιο κοντά σας και ο Ιχθύς είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει την ανατροπή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάποια δύσκολα έργα γιατί έχετε πολλά διαδικαστικά τα οποία μπορεί να χρειάζεται να τα επιλύσετε σήμερα. Σας κουράζουν αλλά τουλάχιστον θα ξεμπερδέψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχουν πέσει όλες οι δουλειές πάνω σας και αυτό σας κουράζει γιατί δεν ξέρετε προς τα πού θα πρέπει να κινηθείτε αλλά αν βάλετε ένα πρόγραμμα με προτεραιότητες θα δείτε ότι εύκολα θα τις τελειώσετε.
Ερωτικά: Με το πρόσωπο που είστε μαζί μπορεί να διαφωνείτε σε θέματα πρακτικών θεμάτων και ίσως εσείς να θέλετε να κάνετε κάτι που του φαίνεται ακραίο. Για να μην τσακώνεστε καλύτερα είναι να φροντίσετε να τον ακούσετε και κυρίως αν είναι Δίδυμος, Παρθένος ή Ιχθύς.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει βοήθεια από ένα άτομο που δεν ταιριάζετε 100% αλλά αν το ακολουθήσετε θα δείτε ότι θα βρείτε ένα μέτρο που τις πιο πολλές φορές το χάνετε. Η προσοχή στα έξοδα σας θα σας βοηθήσει να είστε πολύ ακριβείς και οργανωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλές προοπτικές να λύσετε ένα πρόβλημα το οποίο σας απασχολεί. Η θετική σκέψη και η καλή κατεύθυνση ή ακόμα και η ποιοτική θα είναι για σας η λύση σε πολλά θέματα. Η επαφή με το εξωτερικό πιθανόν να σας βοηθήσει σε ένα νομικό θέμα.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί θέλετε όσο μπορείτε να είστε σωστοί και τίμιοι με το άτομο που σχετίζεστε. Για αυτό μπορεί να το εκπλήξετε όταν του εξομολογηθείτε κάποια πράγματα τα οποία πιθανόν να μην το είχατε κάνει άλλες φορές. Ο Παρθένος πιθανόν να επικοινωνήσει μετά από πολύ καιρό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συντήρηση μιας κατάστασης που μερικές φορές είναι δύσκολη να την πετύχετε θα είναι το κέρδος αυτών των ημερών. Και κυρίως ο πήχης θα είναι ψηλά γιατί οι απαιτήσεις σας θα κρατηθούν σε σχέση με την αξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε πολλά στο νου σας και σας απασχολεί ένα πρόβλημα που έχει προκύψει είτε από την κακή σας διάθεση είτε από διατροφικά λάθη. Να είστε πολύ προσεκτικοί με οτιδήποτε γενικά δοκιμάζετε ή να μην αφήνετε τον εαυτό σας να εξαντληθεί τόσο πολύ.
Ερωτικά: Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις οι οποίες ίσως να σας εμποδίζουν να περάσετε όμορφα και να έχετε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο Ταύρος κάπου σας έχει ενοχλήσει με τα λάθη του. Από την άλλη ο Παρθένος προσπαθεί να σας σταθεί όσο μπορεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες οι οποίες σας κουράζουν αλλά δεν πρέπει να τις αφήσετε γιατί είναι η πεμπτουσία της δουλειάς σας. Καλό είναι να κρατήσετε τις φιλοδοξίες σας και την θετική σας σκέψη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες των γύρω σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Το να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει με τα άτομα που είστε μαζί είναι ό, τι καλύτερο που χρειάζεστε αυτή την στιγμή για να υπολογίσετε καλύτερα τα δεδομένα.
Ερωτικά: Έχετε πέσει με τα μούτρα για να βοηθήσετε το πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Ζυγός σας δυσκολεύει γιατί είναι πολύ δυνατός στην επικοινωνία και μπορεί να σας στριμώξει λεκτικά. Για αυτό να θυμάστε τι λέτε και τι υπόσχεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε γενικά μια συνεχή εύνοια η οποία όμως μερικές φορές σας φαίνεται δύσκολο να την διαχειριστείτε γιατί δεν είναι και πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα μέσα σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved