Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/12

Αν δεν ελπίζεις, δεν θα βρεις το ανέλπιστο που είναι ανεξερεύνητο και απλησίαστο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι στα θέματα του σπιτιού ή ακόμα και σε άτομα που είναι αδύναμα και σας έχουν ανάγκη. Αυτό θα φέρει σίγουρα κάποιες ισορροπίες αλλά και συγχρόνως σας σπρώχνει να μεταλλαχτείτε και να φέρετε και εσείς αλλαγή στην προσωπική σας ζωή.
Έρωτας: Είναι σκόπιμο εκτός από την επικοινωνία και την ερωτική επαφή να ασχοληθείτε με τις βαθιές ανάγκες του συντρόφου σας ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβει ότι είστε πιο κοντά του. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως αυτό θέλει για να σας εμπιστευτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες αλλαγές οι οποίες σας υποχρεώνουν να κινηθείτε πάνω σε νέο μοντέλο σκέψης και συμπεριφοράς. Ίσως η συσπείρωση μαζί με την οικογένεια ή ακόμα με άτομα που τα θεωρείτε πολύ κοντινά σας να είναι το κύριο μέλημά σας. Μην αντιδράσετε βίαια σε οποιαδήποτε αλλαγή που μπορεί να γίνει μέσα στην ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αφοσιώνεστε στο να γνωρίσετε ή να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα και φίλους που αναζητούν από εσάς μια πιο στενή και συναισθηματική σχέση.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Καρκίνο ή γενικά με ένα άτομο που έχετε κοινό στόχο την οικογένεια ή την προστασία των προσωπικών σας συναισθημάτων σίγουρα θα σας δώσει την σιγουριά που έχετε ανάγκη για να νιώσετε ασφαλείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες πόρτες που σήμερα μπορεί να ανοίξουν και να σας δώσουν την ασφάλεια που επιζητάτε. Το θέμα ενός οικογενειακού ακινήτου θα ξαναβγεί πάλι στο προσκήνιο και ίσως οι απαντήσεις να είναι θετικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσγειώνεστε και γίνεστε περισσότερο προσεκτικοί σε όλες σας τις κινήσεις. Η επιφύλαξη που θα δείξετε σε κάποιες πληροφορίες ίσως να είναι το δυνατό σας σημείο για σήμερα.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε πιο εύκολα στο κάλεσμα ενός Σκορπιού ή ενός Αιγόκερω γιατί συμπίπτουν οι απόψεις σας και από εκεί μπορεί να ξεκινάει η ταύτιση. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να στεριώσει η σχέση σας να δείξετε ότι είστε πολύ κοντά στα προβλήματα του συντρόφου και κυρίως να καλύψετε τις βαθιές του ανάγκες.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά προσηλωμένοι στο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Κυρίως θα βρείτε που μπορεί να υπάρχει διαρροή και υπερβολή και να τις κόψετε επιτόπου. Γενικά είστε αρκετά προσεκτικοί με τα οικονομικά σας αλλά χρειάζεστε και ιδιαίτερη στρατηγική. Μια ιδιαίτερη βοήθεια από την οικογένεια μπορεί να σας ξελασπώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είναι η ημέρα σας σήμερα γιατί νιώθετε ότι δονείστε πολύ έντονα κάτω από ιδιαίτερα συναισθήματα τα οποία είναι πιο κοντά στην ψυχοσύνθεσή σας και την ευαισθησία σας. Τιμήστε το συναίσθημά σας για να νιώσετε αξιωμένοι.
Έρωτας: Έχετε κατανοήσει την προσωπική σας κατάσταση οπότε τουλάχιστον για σήμερα μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί ή δύσκολοι. Αρκεί να μην δημιουργηθεί ρήγμα και δυσκολία στην επικοινωνία κυρίως με Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια σταθερή πολιτική την οποία όταν δεν την αλλάζετε και δεν σας πιάνει ανασφάλεια πιθανόν να κάνετε κάτι καλό. Στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε μια ηρεμία στον προσωπικό σας χώρο και να διαχειριστείτε ακόμα και τις πιο εξτρήμ καταστάσεις με ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναλώνεστε με οικογενειακές υποθέσεις και προβλήματα και πιθανόν να μην βρείτε και πολύ χρόνο για τα δικά σας θέλω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ωφεληθείτε αλλά μερικές φορές χρειάζεστε και την μοναξιά για να συμβιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.
Έρωτας: Η προστασία των προσωπικών σας συναισθημάτων μπορεί να είναι το πρωτεύον ζήτημα που σας απασχολεί. Μερικές φορές νιώθετε εκτεθειμένοι και πολύ ευάλωτοι απέναντι σε άδικη κριτική και συμπεριφορά και τώρα πιθανόν να θέλετε να μείνετε μόνοι για να δείτε τα αληθινά σας συναισθήματα. Η σχέση με τον Αιγόκερω περνάει από ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές δεν ανέχεστε να λένε πράγματα εις βάρος σας τα οποία δεν υφίστανται για αυτό προτιμάτε να δράσετε τουλάχιστον για σήμερα κάπως αποστασιοποιημένοι από όλους για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποστάσεις. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θέλετε να ρισκάρετε γιατί υπάρχει μια σημαντική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προστατεύετε το περιβάλλον σας και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη φροντίδα. Επειδή είχατε ανοιχτεί πάρα πολύ, τώρα μπορεί να έχετε ανάγκη να προστατεύσετε και τους γύρω σας αλλά και τους εαυτούς σας.
Έρωτας: Από βαθιά μέσα σας βγαίνει μια ανάγκη να είστε περισσότερο τρυφεροί και συναισθηματικοί. Ένας Καρκίνος μπορεί να ανταποκριθεί ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε. Ο Τοξότης επίσης είναι ένα πρόσωπο που σας ξεσηκώνει αλλά δεν είστε σίγουροι ότι τελικά μπορείτε να αντεπεξέλθει σε μια πολύ δυναμική σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να είστε όσο μπορείτε πιο θετικοί απέναντι σε οτιδήποτε σας προτείνεται ή πρέπει να κάνετε εσείς. Και ο λόγος είναι ότι έχετε καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να προστατέψετε την θέση σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η οικογένεια είναι αυτό που βάζετε σε προτεραιότητα. Το πιο βασικό που θα κάνετε είναι ότι κατά κάποιο τρόπο θα γίνετε περισσότερο προστατευτικοί σε όλα τα επίπεδα.
Έρωτας: Χρειάζεστε κάποιο άτομο να σας αγκαλιάσει και να σας φροντίσει αλλά υπάρχουν ειδικές καταστάσεις οι οποίες σας υποχρεώνουν να φερθείτε πολύ εκρηκτικά και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Κριό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες αρκεί να είστε πολύ προσεκτικοί με το παρορμητικό σας κομμάτι γιατί θα χρειαστείτε να φροντίσετε κάποιους συνεργάτες σας ή άτομα που είναι συνδεμένα με την δουλειά σας κι εσείς να μην το κάνετε όπως πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη συναισθηματική σταθερότητα η οποία σας βοηθάει να επεκταθείτε και να έχετε ποιοτικές στιγμές. Πιθανόν κάποιες θέματα σπουδών εξωτερικού ή ακόμα και νομικά θα γίνουν όπως τα θέλετε γιατί θα βρεθεί ένα εύκολο μονοπάτι.
Έρωτας: Αναζητάτε προστασία και τρυφερότητα από το πρόσωπο που είναι μαζί σας, και θα την έχετε αρκεί να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Το ξέρετε πολύ καλά ότι ιδανικές σχέσεις δεν υπάρχουν αλλά στιγμές που μπορείτε να τις κατακτήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα λάβετε κάτι καλό και κυρίως από ένα συνεργάτη ή μια δουλειά πάνω στην οποία εδώ και πολύ καιρό είχατε επενδύσει. Η βοήθεια από ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι και από την οικογένεια σας θα είναι πολύ σημαντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αλλάζετε και αυτό σας βοηθάει να προσαρμοστείτε σε κάποια οικογενειακά ή συναισθηματικά θέματα. Είναι απαραίτητο να δείξετε την αληθινή σας φύση σας και την βαθιά σας ευαισθησία.
Έρωτας: Χρειάζεται να φροντίσετε το πρόσωπο που είστε μαζί και όχι με το να του προσφέρετε γνώσεις αλλά να του δώσετε τη συναισθηματική σιγουριά και τη βοήθεια ακόμα σε πρακτικά θέματα, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Καρκίνο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλογίζεστε με ποιο τρόπο θα πρέπει να νοικοκυρέψετε τα οικονομικά σας θέματα και να μπουν όλα σε μια τάξη. Για αυτό θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ώριμοι σε κάποιες κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε στραμμένοι με το να ασχολείστε με τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Επειδή αυτή την περίοδο θα διδαχτείτε την έννοια των ισορροπιών και των αρμονικών συμβιβασμών, καλό είναι να μάθετε πως το θα τα κάνετε.
Έρωτας: Θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να έρθετε πιο κοντά με το δικό σας πρόσωπο κι ίσως να καταλάβετε τις προσωπικές του ανάγκες. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές γίνονται κάποια λάθη και πιθανόν αν σχετίζεστε με Κριό ή Ζυγό να υπάρχουν δυσκολίες στην μεταξύ σας σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε μεγάλη δράση και ίσως θα πρέπει να ισορροπήσετε πάνω σε δύσκολες επαφές, άτομα και πιθανόν κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας σπρώχνουν στο να κάνετε τομές και εκκαθαρίσεις. Αλλά παρόλα αυτά χρειάζεται να κρατήσετε το καθαρό κομμάτι στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα χρειαστεί να είστε αρκετά υπομονετικοί και προστατευτικοί και στον εαυτό σας αλλά και στην καθημερινότητά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε κάτι καλό χωρίς να ζοριστείτε ιδιαίτερα.
Έρωτας: Ο έρωτας καλά κρατεί για έναν Καρκίνο που πιθανόν να περιμένετε να σας οδηγήσει σε ένα ήρεμο λιμάνι. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο γιατί ίσως να μην υπάρχει κατανόηση στις μεταξύ σας ανάγκες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες τις οποίες για να τις εισπράξετε και να τις φέρετε στα δικά σας τα μέτρα θα χρειαστεί να είστε λιγότερο απόμακροι και πιο εύκολοι στην συναισθηματική επικοινωνία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε την ευαισθησία και την γαλήνη να αντιμετωπίσετε κάποιες αντίξοες καταστάσεις που υπάρχουν αυτήν την περίοδο. Πιθανόν να κάνετε μια κίνηση πολύ κυκλωτική και θα συμπεριλάβετε ακόμα και άτομα από την οικογένεια σας με τα οποία είχατε χαθεί.
Έρωτας: Είστε αρκετά δοτικοί και κυρίως πολύ ζεστοί με το πρόσωπο που είστε μαζί. Μπορεί να είστε αποφασισμένοι να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Με τον Ζυγό θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ξεκάθαροι για να μην γίνουν μετέπειτα μπερδέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου με ποιο τρόπο θα προστατεύσετε τα συμφέροντά σας ή ακόμα και την προσωπική σας δουλειά που δεν θέλετε με τίποτε να πέσει σε λάθος χέρια. Έχετε αντιληφθεί ότι είναι η εποχή των μεγάλων συμβιβασμών και θα χρειαστεί το ένστικτό σας να είναι ξεκάθαρο ως προς το άτομο που θα επιλέξει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved