Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/12

Χωρίς εξάσκηση τίποτε δεν μπορούμε να καταφέρουμε, ενώ με αυτήν μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σας ενδιαφέρουν οι γνώσεις και το να γεμίσετε το κεφάλι σας με πληροφορίες που θα σας κάνουν πολύ καλό γιατί θα χαρείτε να βρεθείτε με άτομα που σας ταιριάζουν και μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί.

Έρωτας: Είστε σε εύνοια και δοκιμάζετε κατά κάποιο τρόπο την επιρροή σας πάνω σε ένα πρόσωπο, κυρίως σε έναν Ζυγό. Ίσως να το παρατραβήξετε, αλλά δεν πειράζει, ο πειραματισμός σας πηγαίνει.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάτι καινούργιο γιατί δεν σας αρέσει να βρίσκεστε μετέωροι ή εξαρτώμενοι από κάποια πρόσωπα τα οποία δεν σας καλύπτουν στον εργασιακό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά ανοικτοί και δέχεστε νέα ερεθίσματα τα οποία σας προσφέρουν μια νέα επέκταση αλλά και άλλη οπτική γωνία. Η επαφή με Δίδυμο σας δίνει πληροφορίες που τις χρειάζεστε.

Έρωτας: Ο έρωτας κτυπάει την πόρτα σας και μπορεί ένας Τοξότης να κάνει την καρδιά σας να έχει έναν παράλογο ρυθμό. Ίσως το κομμάτι της λογικής να μην το δεχτεί και να μην κάνετε κάποιο βήμα. Από την άλλη, οι υπόλοιποι θέλετε να είστε πιο ανάλαφροι και προοδευτικοί.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια βελτίωση πολύ σημαντική και θα πρέπει να πιάσετε την ευκαιρία και να μην την κλωτσήσετε, γιατί αρκετοί από εσάς είστε εγκλωβισμένοι σε ένα ρυθμό πολύ αργό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σήμερα είναι η μέρα σας και μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε και να εκφράσετε ελεύθερα τον εαυτό σας. Η δυναμική σας πάντως είναι δεδομένη, για αυτό θα βγάλετε την αλήθεια σας είτε με δείγμα της προσωπικής σας ταυτότητας, είτε με την πείρα σας.

Έρωτας: Ο Τοξότης έρχεται πιο εύκολα κοντά σας, γιατί έχετε πολύ δυνατή κρίση και μπορείτε να δείξετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Αν ενδιαφέρεστε για έναν Ιχθύ, σίγουρα δεν θα έχετε το ξεκάθαρο μήνυμα από την πλευρά του. Εσείς όμως να κάνετε αυτό που νιώθετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Όταν μείνετε μόνοι σας, με το βαθύ σας εαυτό, ας κάνετε έναν υπολογισμό, γιατί θα χρειαστεί να είστε πολύ πιο δραστήριοι απ’ ό, τι μέχρι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ίσως να νιώσετε ότι θα πρέπει να απομονωθείτε αλλά όχι μόνοι σας. Απλά μπορεί να έχετε πολύ ανάγκη από ποιοτική ενέργεια και για αυτό μπορεί να αναζητήσετε τη γνώση με κάποια επιλεγμένα πρόσωπα.

Έρωτας: Η ψυχική σας κατάσταση ίσως να σας δημιουργεί ανησυχία και πιθανόν να την μεταδώσετε και στο πρόσωπο που θα είστε μαζί. Καλό θα ήταν να μην είστε απόμακροι και να μην αφήσετε τον άλλον ξεκρέμαστο.

Καριέρα & Οικονομικά: Το «εδώ και τώρα» σας δίνει λύσεις, αλλά εσείς πιστεύετε ότι αν έρθει ένα χέρι βοηθείας ίσως δεν πρέπει να το εμπιστευτείτε, επειδή βλέπετε ότι υπάρχει επιπολαιότητα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε φίλους και μαζί τους περνάτε όμορφα. Γι’ αυτό είναι καλό να έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας κάνουν να είστε χαρούμενοι και να μοιράζεστε πολλές γνώσεις, και πληροφορίες.

Έρωτας: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Η παρουσία ενός ατόμου δίπλα σας είναι πολύτιμη. Ο Ιχθύς δεν ξέρει ακριβώς πώς να σας διαχειριστεί και ίσως να φαίνεται ανακόλουθος στα λόγια του.

Καριέρα & Οικονομικά: Ενδυναμώστε τις δημόσιες σχέσεις σας για να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον πιο φιλικό απ’ αυτό που ήδη έχετε μέσα στο χώρο της δουλειάς σας. Υπάρχουν είτε από εδώ είτε από το εξωτερικό κάποια νέα στοιχεία τα οποία σας δείχνουν δρόμο σωτηρίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αντιπροσωπεύοντας κάποιες θεωρίες οι οποίες μπορεί να είναι αντίθετες με τη λογική, πιθανόν να εξαντληθούν οι αντοχές σας και να μην έχετε φυσικές δυνάμεις να κάνετε πολλά πράγματα. Ίσως χαθείτε μέσα στο όνειρο και την πράξη.

Έρωτας: Σήμερα ειδικά θα μιλήσετε αρκετά και μπορεί να ειπωθούν πράγματα που ίσως να μην έχουν και τόση μεγάλη σχέση με τη δική σας πραγματικότητα. Μια νέα σχέση που τώρα έχει ξεκινήσει πιθανόν να θέλει περισσότερο φροντίδα από την πλευρά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα έχετε ανάγκη κάπως να χαλαρώσετε και να μη σας απασχολούν όλες οι σκοτούρες των οικονομικών, παρόλο που αυτό το σαράκι μπορεί να δουλεύει μέσα σας και να σκέφτεστε συνέχεια για κάτι καινούργιο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θα περάσετε πολύ καλά, θα είστε άνετοι, επικοινωνιακοί και πάνω από όλα συμβατοί με το περιβάλλον και τον εαυτό σας.

Έρωτας: Ο έρωτας για σας είναι επικοινωνία, αρμονία και ομορφιά. Οπότε, σήμερα με δική σας πρωτοβουλία, θα δημιουργήσετε ένα τέτοιο περιβάλλον που θα σας πηγαίνει γάντι.

Καριέρα & Οικονομικά: Οι ιδέες αυτών των ημερών θα μπορέσουν να υλοποιηθούν πιο εύκολα και κάποια από αυτά που σχεδιάζετε θα γίνουν γρήγορα και άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ανοίγεστε αρκετά και με αυτόν τον τρόπο δίνετε ένα άλλο διαφορετικό στίγμα. Για αυτό αν σας πιάσει και το ερευνητικό σας δαιμόνιο μην το απομονώσετε γιατί κάτι καλό θα σας φέρει.

Έρωτας: Η άμεση επαφή με ένα Δίδυμο μπορεί να σας δημιουργήσει την εντύπωση ότι έχετε ένα αυτί που είναι έτοιμο να σας ακούσει και να είναι πολύ κοντά σας σε όλες σας τις επαφές. Αν ζητάτε συναισθήματα, τουλάχιστον για σήμερα, ίσως τα βρείτε μέσα από συζητήσεις και παραδοχές, παρά από πράξεις του άλλου.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε επικεντρωμένοι στο να αυξήσετε κατά κάποιο τρόπο τα εισοδήματά σας και, μόνο γνωρίζοντας κάποια παραπάνω πράγματα, πιθανόν να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές. Ίσως σήμερα να προγραμματίσετε κάποιο σεμινάριο για εκπαίδευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε διάθεση σήμερα για γνώση και για μεγαλύτερη επικοινωνία από άλλες φορές και πιθανόν να βρεθείτε με πολλά πρόσωπα τα οποία να σας εκφράζουν τόσο πολύ, που να μην ξεκολλάτε. Πάντως θα περάσετε καλά γιατί θα είστε στα φόρτε σας.

Έρωτας: Ανασκουμπώνεστε και κάνετε τη σχέση σας πολύ καλύτερη από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι νιώθετε άνετα και δε θέλετε να χαλάσει καμία ισορροπία. Ο Δίδυμος, το Λιοντάρι και ο Ζυγός σας πηγαίνουν.

Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να κερδίσετε χρόνο ίσως να τραβάτε από τα μαλλιά μια συνεργασία, ελπίζοντας ότι θα γίνουν όλα πολύ καλύτερα. Μέσα σας αισθάνεστε ότι κάτι πάει να γίνει και δεν θέλετε να το παρατήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μπορεί να μη νιώθετε πολύ άνετα με κάποιες παρέες ή γενικά με συζητήσεις που πιθανόν να σας βγάζουν έξω από τα προσωπικά σας όρια. Εσείς μάλλον προτιμάτε να μπλέκεστε με άτομα και παρέες που έχουν ένα βάθος και μια σοβαρότητα. Σήμερα δοκιμάζετε μια καινούργια εμπειρία.

Έρωτας: Είστε κατά κάποιο τρόπο ανοικτοί αλλά και κουμπωμένοι, γιατί δεν σας αρέσει να σας βάζουν σε καλούπια οι άλλοι. Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμάσετε να αλλάξετε με τη συζήτηση κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα το καταφέρετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Η κινητοποίηση είναι σημαντική, γι’αυτό αν μιλάτε ή έρχεστε σε επαφή με πολλά άτομα δεν έχετε κάτι να χάσετε. Μπορείτε λοιπόν άφοβα τις ιδέες και τις εμπειρίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη ευελιξία και αν πάτε ένα ταξίδι μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας αρέσει πάρα πολύ για παρέα ή για ένα κοινό χόμπι.

Έρωτας: Είστε πιο ευέλικτοι και περισσότερο εύκολοι στο να ανοιχτείτε, να κάνετε νέους συσχετισμούς και να βάλετε μέσα στη σχέση κάποιες γέφυρεw, προκειμένου να μη μπουκώσετε από τα πολλά προβλήματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και διάφορες προτάσεις οι οποίες ίσως να υλοποιηθούν πιο εύκολα από την άλλη εβδομάδα. Η βοήθεια από έναν Τοξότη είναι σημαντική.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε πολύ χαρούμενοι γιατί βρίσκεστε μέσα σ’ ένα περιβάλλον που θα σας δώσει μεγάλη ευελιξία και κίνηση σε ό, τι θέλετε. Μπορεί βέβαια να έχετε πολλές επαφές οι οποίες σας αποπροσανατολίζουν και σας βγάζουν έξω από τ δικό σας δρόμο, αλλά καλό σάς κάνει ν’ αλλάξετε και λίγο παρέες.

Έρωτας: Είστε πολύ ανοικτοί, για αυτό οι ελεύθεροι ενδιαφέρεστε να κάνετε γνωριμίες, ακόμα και με πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν. Η γνωριμία με ένα Δίδυμο ή Τοξότη θα σας δώσει έναν ξεχωριστό αέρα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αντίθετη γνώμη μερικές φορές με την πολιτική κάποιων συνεργατών σας και προσπαθείτε με πολύ ωραίο τρόπο να τους βάλετε σ’ ένα δικό σας δρόμο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved