Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλοντας να κρατήσετε τα κεκτημένα σας σε όλα τα επίπεδα μπορεί να δράσετε πολύ συντηρητικά και να μην κάνετε τις παρορμητικές κινήσεις που άλλες φορές κάνετε.
Έρωτας: Είστε αρκετά συγκρατημένοι αλλά μέσα σας βράζει πιθανόν ένα ηφαίστειο που πιθανόν να εμπεριέχει ζήλια ή ακόμα και καχυποψία. Μπορεί να μην δίνετε τέτοια δικαιώματα αλλά καμιά φορά παρασύρεστε από τον κρυμμένο σας εαυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να πατήσετε όσο μπορείτε καλύτερα στα πόδια σας για αυτό υλοποιείτε ότι έχετε μαζέψει τις προηγούμενες ημέρες. Αγορές σε θέματα που αφορούν είτε στο σπίτι σας είτε άλλα υλικά αγαθά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ σίγουροι για κάποιες κινήσεις που θα κάνετε γιατί έχετε εσωτερική αυτοπεποίθηση η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε ένα βήμα πολύ σταθερό και σίγουρο.
Έρωτας: Η ασφάλεια που θα προσφέρετε στο δικό σας πρόσωπο ίσως να σας κάνει να καλυτερέψετε την επαφή σας μέσα στην σχέση γιατί έχετε ανάγκη να δώσετε την ουσία σας. Θέλετε να είστε αρμονικοί στην προσωπική σας σχέση. Ο Τοξότης σας δίνει μεγάλη αισιοδοξία. Πιθανόν ένα μεγαλύτερο πρόσωπο να σας συγκινήσει αλλά να υπάρχει μια δυσκολία στην προσωπική επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας κι αυτό θα σας δώσει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Επειδή όμως μερικές φορές οι ευκαιρίες δεν είναι μόνο μέσα από την σταθερότητα αλλά χρειάζεται να κάνετε και βήματα ή ακόμα και να οραματιστείτε κάτι καινούργιο, μην το αφήνετε αυτό από το μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε και να σταθείτε σε άτομα που πιθανόν να έχουν προσωπικά προβλήματα ή ακόμα και θέματα υγείας. Το σίγουρο είναι ότι κάτι θα προσφέρετε κι αυτό γενικά θα σας κάνει να αποκτήσετε παραπάνω εμπειρίες.
Έρωτας: Οι μυστικές κινήσεις και η κρυψίνοια σας δυσκολεύουν να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Παρόλο που έχετε την διάθεση να είστε ανοικτοί, το συναίσθημά σας δεν σας βοηθάει και παραμένετε κλειστοί. Η επαφή με Σκορπιό θα σας διδάξει πολλά πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια τάση να είστε συνεργατικοί αλλά το μέσα μέρος του μυαλού σας έχει κάποιους φόβους οι οποίοι σας εμποδίζουν να δράσετε και να βάλετε κάποια οικονομικά θέματα στην θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Φίλοι και γνωστοί βρίσκονται στο προσκήνιο και εσείς μπορείτε να χαρείτε κάποια πράγματα τα οποία ίσως κατά εποχές να στερείστε για αυτό είναι καλό να αφιερώνετε μερικές φορές περισσότερο χρόνο για να δείτε άτομα που σας έχουν λείψει.
Έρωτας: Η φιλική σχέση με ένα πρόσωπο πιθανόν να μεταβληθεί ξαφνικά σε ερωτικό κάλεσμα αλλά αν είναι Σκορπιός μπορεί να κρατάτε κάποιες αποστάσεις, επειδή φοβάστε το παρελθόν που ήδη ξέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η εύνοιά σας είναι μεγάλη κι αυτό σας δημιουργεί την άνεση να κινηθείτε πιο ελεύθερα αλλά με ένα δυνατό ένστικτο που σας οδηγεί σε καλό δρόμο. Μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα τα οποία θα σας ξελαφρώσουν για λίγο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ίσως γίνετε παραπάνω σταθεροί από ό, τι χρειάζεστε κι αυτό να σας δημιουργήσει μια μεγαλύτερη αδράνεια. Η ποιότητα σε ρούχα και διάφορα αντικείμενα την οποία θα αναζητήσετε θα περιορίσει τις επιλογές σας.
Έρωτας: Το πάθος που θα δείξετε σε ένα πρόσωπο ίσως να είναι υπερβολικό γιατί δεν έχετε συνηθίσει σε τέτοια φερσίματα. Πιθανόν να ζηλέψετε αν σχετίζεστε με έναν Ταύρο ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια στασιμότητα η οποία δεν σας πολυαρέσει αλλά ίσως να είναι χρήσιμη ως προς την οργάνωση και την παραγωγική διαδικασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι είστε κύριοι των αισθήσεων σας και γενικά όλων των συναισθημάτων σας. Αυτό σας δημιουργεί ασφάλεια και ψυχική συγκρότηση. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει.
Έρωτας: Ενώ μπορεί να συμβαίνουν πράγματα τα οποία είναι πολύ καλά για σας, εσείς νιώθετε ότι θα πρέπει να κρατάτε κάποια όρια για να έχετε πισινή γιατί αυτό με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεστε και ξέρετε καλά που πατάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες θα σας δώσουν την σημαντικότητα αλλά και την εξασφάλιση που ζητάτε. Η προσωπικότητά σας πάντως θα παίξει ρόλο και σίγουρα θα επιβληθείτε με κάποιο τρόπο γιατί έχετε γνώση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Για να πάτε κοντά σε μια κατάσταση την οποία χρειάζεται για να υλοποιήσετε θα περάσετε μια πίεση για να μπορέσετε να φτάσετε πολύ κοντά στον στόχο σας.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο στην ζωή σας το οποίο μπορεί να υλοποιήσει τα συναισθηματικά σας σχέδια και συγχρόνως να σας βάλει μέσα σε πλαίσιο το οποίο θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Ταύρος, Ιχθύς είναι τα φαβορί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει πολλές αλλαγές ήδη και έπονται και άλλες, αρκεί να μπορέσετε να σταθείτε και να έχετε το θάρρος να ακολουθήσετε και δικές σας συνταγές τις οποίες έχετε εφαρμόσει, ακόμα και εκεί που δεν έχετε πολύ πρόσφορο έδαφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δοκιμάζεστε και κυρίως μέσα από σχέσεις και χρειάζεται να είστε περισσότερο δοτικοί και συνεργάσιμοι. Ίσως να σηκώσετε τοίχους σε κάποια άτομα τα οποία δεν είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσετε.
Έρωτας: Έχετε μια ανοικτή αγκαλιά γιατί θέλετε να είστε θετικοί. Τώρα αν βρείτε δυσκολίες εσείς μην χάσετε τον τύπο σας γιατί μπορεί να σας παρεξηγήσει το πρόσωπο που είστε μαζί. Η γνωριμία με έναν Ταύρο θα σας δώσει την σιγουριά που αναζητάτε ενδόμυχα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η φροντίδα ενός συνεργάτη και γενικά των ατόμων που είστε μαζί είναι απαραίτητη. Χρειάζεται όμως να συνενώσετε τις δυνάμεις σας για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε να ασχοληθείτε με θέματα γήινα και πολύ προσωπικά για αυτό δράστε σε πρακτικό επίπεδο. Ο ρεαλισμός μερικές φορές είναι απαραίτητος για να δοθούν οι λύσεις που ψάχνετε.
Έρωτας: Μπορεί να υπάρχει βαθιά στην καρδιά σας ένα πρόσωπο το οποίο ίσως να μην έχετε την δυνατότητα να δείξετε ακριβώς τι νιώθετε γιατί κρατάτε τους τύπους και τα προσχήματα. Από την άλλη οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε πιο αυθόρμητοι και ζεστοί, κυρίως με Δίδυμο, Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναγκαιότητα της διεκδίκησης πιο σημαντικών πραγμάτων για την δουλειά σας ίσως να σας δώσει την δυνατότητα να κερδίσετε κάποια χρήματα τα οποία δεν τα περιμένατε τόσο άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε μια υπόθεση η οποία τις τελευταίες ημέρες σας ταλαιπώρησε λόγω των πολλών χαρτιών και διαδικασιών που υπήρχαν αλλά τώρα τελειώνουν. Επίσης το θέμα ενός σπιτιού μπορεί να τακτοποιηθεί άμεσα.
Έρωτας: Η ξαφνική σας μετάλλαξη ίσως να σας βοηθήσει στο να βιώσετε κάτι πολύ έντονο και καινούργιο. Έχει μεγάλη σημασία να δείξετε τα συναισθήματά σας. Μια καινούργια σχέση η οποία μπορεί να γίνει μέσα από την βοήθεια ενός φίλου θα σας βοηθήσει να ξεθαρρέψετε περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάτι το πρωτοποριακό. Αυτό μπορεί να σας κουράζει αλλά να σας δίνει την πεποίθηση ότι κάτι καλύτερο μπορείτε να κερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί στο να διεκδικήσετε πράγματα τα οποία είναι κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Άμα ασχοληθείτε θα τα βάλετε όλα σε τάξη.
Έρωτας: Δυσκολίες και κολλήματα με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι εξαρτημένο από εσάς μπορεί να υπάρξουν ο λόγος είναι ότι ούτε και εσείς αλλάζετε τον τρόπο που εκφράζεστε αλλά ούτε δίνετε και στον άλλον την δυνατότητα να είναι πιο ελεύθερος. Με Ταύρο, Λιοντάρι και Σκορπιό πιθανόν να έχετε εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανατρέπονται κάποιες ισορροπίες με το να αναζητήσετε να δημιουργήσετε κάτι πιο ασφαλές γιατί τότε θα δείτε κάποια κενά τα οποία υπάρχουν. Πιθανόν ένα ταξίδι να σας κάνει καλό, κυρίως αν ψάχνεστε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Πατάτε γερά στα πόδια σας και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα των πράξεων σας. Έχετε γενικά μια στάση η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το χάος.
Έρωτας: Ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν πιθανόν να σας αναστατώσει και να μην μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί ίσως να έχει μετανιώσει και να ζητήσει από εσάς να είστε και πάλι μαζί και όχι μόνο. Η δημιουργία οικογένειας σας απασχολεί, οπότε θα πρέπει να κάνετε κάτι καλό αυτή την περίοδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν οικονομικές ευκαιρίες οι οποίες σας δίνονται άμεσα γιατί έχετε ένα πρόσωπο που μέσα από την πληροφορία που θα σας φέρει μπορεί να σας ανοίξει μια καινούργια πόρτα. Αν περιμένετε χρήματα ή κάποια υλικά οφέλη σίγουρα θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved