Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/12

Πάντα υπάρχει κάποιος που νοιάζεται για σένα, αρκεί να το πιστέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μετά το άνοιγμα και τις πολλές εξόδους πιθανόν να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε. Το έχετε ανάγκη και αυτό.
Ερωτικά: Έχετε αφεθεί και μπορεί να ονειρεύεστε για μια σχέση. Πιθανόν η σχέση με ένα Παρθένο ή Ιχθύ σας χαλαρώνει και με κάποιο τρόπο σας ηρεμεί και δεν σας δημιουργεί άγχος και εξάρτηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες και ίσως να πρέπει πρώτα να νιώσετε ότι θα γίνουν και μετά να τις υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μετά την πίεση που πιθανόν να νιώσατε τις προηγούμενες ημέρες, θα δείτε ότι τώρα θα έχετε την ευχέρεια να εκφράσετε την έντονη συναισθηματική σας φύση και να προστατεύσετε τα δικά σας πρόσωπα ή ακόμα και τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είστε πιο άνετοι αλλά και ικανοί να πλησιάσετε συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να γνωρίσετε έναν Ιχθύ και να δείτε ότι ταιριάζετε πάρα πολύ. Από την άλλη ο Τοξότης παραμένει φαβορί στην ζωή σας. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο θα τον πλησιάσετε γιατί και μαζί να είστε πάλι υπάρχουν δυσκολίες στην προσέγγιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν και το ξέρετε κάποιες προοπτικές αλλά μερικές φορές φοβάστε να κάνετε άλματα που σας σπρώχνουν σε μια άλλη πιο έντονη κατάσταση. Δοκιμάστε κι αυτό γιατί έτσι θα αποκτήσετε εμπειρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε πολύ ευαίσθητοι και πιθανόν μπερδεμένοι. Ίσως να ζείτε μέσα σε ένα χάος χωρίς να το καταλαβαίνετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Έχετε ευαισθησίες, αδυναμίες και πιθανόν αντί να αγαπάτε να λυπάστε. Καλό θα ήταν να μην νιώθετε πολύ ευάλωτοι και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Ο λόγος είναι ότι σας μπερδεύει ένα πρόσωπο που μερικές φορές είναι ήξεις αφήξεις, κυρίως Ιχθύς. Αποφύγετε επίσης τα ψέματα με ένα Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανοιχτεί αρκετά γιατί υπάρχουν προτάσεις συνεργασίας και έχετε μεγάλη στήριξη. Προσπαθήστε λοιπόν να πατήσετε στα πόδια σας και μην επηρεάζεστε από τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε τρυφερότητα, αγάπη και μεγάλες ευαισθησίες με όλα τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Η προσωπικότητά σας έχει πάντως μια γλυκύτητα και γι' αυτό εσείς θα έχετε προσωπικό μαγνητισμό.
Ερωτικά: Είστε πολύ κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σας προδιαθέτει να του δώσετε συναισθήματα, αγάπη και προστασία. Όταν λειτουργείτε έτσι μπορείτε να προσελκύσετε πιο εύκολα έναν Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα είστε αρκετά αισιόδοξοι για το οτιδήποτε υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σας γιατί πιθανόν να βρείτε πρόσβαση σε μια λύση που δεν την είχατε σκεφτεί και αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση που είχατε υποπέσει τις προηγούμενες ημέρες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναλαμβάνετε την ευθύνη για πολλά πράγματα αλλά με έναν τρόπο πολύ ευαίσθητο και επικοινωνιακό. Χρειάζεστε όμως διάκριση για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε σωστά και να βάλετε τις προτεραιότητες σας σε σωστό πρόγραμμα.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Ιχθύ ενεργοποιείτε φουλ και σίγουρα θα σας μιλήσει για πολλά πράγματα τα οποία πιθανόν να μην τα πιστεύετε γιατί έχετε ξανακούσει αυτή την ιστορία και μπορεί να μην τον εμπιστεύεστε. Από την άλλη θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει με την ζεστασιά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται να ελιχθείτε αλλά και να συμμετάσχετε κι εσείς με την καρδιά σας σε κάποια ζητήματα που μπορεί να αφορούν ακόμα και σε συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές μπορεί να υπερβάλετε και να μην αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί όπως τελικά του αρέσει και θέλει. Αυτό πιθανόν να σας ανακόψει την φόρα σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε.
Ερωτικά: Αν αναρωτιέστε τι θα γίνει η σχέση σας με έναν Υδροχόο μπορεί να μην σας έρχεται αυθόρμητη απάντηση και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε από αυτό το πρόσωπο τα εχέγγυα που εσείς θέλετε. Αν και αυτή την περίοδο ίσως είστε περισσότερο απελευθερωμένοι, οπότε θα βρείτε τρόπο να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν το επιθυμείτε μπορεί να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις οι οποίες θα είναι πολύ αποτελεσματικές και ξεκάθαρες. Ίσως αυτό να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει η διάθεση να κάνετε διάφορα πράγματα που πάνω τους δουλεύετε με μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό. Για αυτό μπορεί να οργανώσετε ή να είστε εσείς αυτοί που θα κινήσετε όλη την διαδικασία να βρεθείτε με φίλους ή μια ομάδα.
Ερωτικά: Έχετε άνεση και είστε πολύ ανεξάρτητοι σε οτιδήποτε κάνετε. Για αυτό δεν θα φοβηθείτε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους αν νιώθετε ότι πιέζεστε πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι μπορεί να χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και κυρίως από ένα πρόσωπο που είναι πολυπράγμον. Για αυτό δεν θα διστάσετε να σηκώσετε το τηλέφωνο και να κάνετε την επαφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ενώ μπορεί να είχατε ενοχληθεί από την στάση ενός προσώπου που πιθανόν να μην σας είχε υποστηρίξει ενώ είναι φίλος σας όσο περνάει η ώρα τόσο νιώθετε ότι ξεθυμαίνετε και πέφτουν τα κάστρα της απόστασης γιατί θα το δείτε από συναισθηματικής πλευράς και θα δικαιολογήσετε μέσα σας κάποιες καταστάσεις.
Ερωτικά: Μπορεί να κρατούσαστε κάποιες αποστάσεις και ίσως αυτό να σας έκανε απόλυτους και αρκετά κατσούφηδες. Επειδή γενικά εσείς πέφτετε με τα μούτρα όταν αγαπάτε και ίσως να νιώσατε από το δικό σας πρόσωπο ότι θέλει να είστε περισσότερο φίλοι παρά εραστές αυτό να μην σας αρέσει. Αλλά μέχρι να περάσει η ημέρα θα αλλάξουν οι ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε δουλειές που μπορεί να μην σας αρέσουν γιατί δεν είναι της δικαιοδοσίας σας. Αλλά καταλαβαίνετε ότι μεταβάλλονται ακόμα και οι μεγαλύτερες δυσκολίες όταν εσείς είστε καλά συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε πολύ ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Πιθανόν να σας πάρουν τα κλάματα και να έχετε κατά κάποιο τρόπο μελαγχολία ή ακόμα και βαθύτερη στεναχώρια. Μερικές φορές δεν σας αρέσει να βλέπετε την πραγματικότητα γιατί σας πονάει.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεστε περισσότερο στήριξη όταν σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας. Η κρυμμένη αγάπη που μπορεί να τρέφετε για έναν Ταύρο, Παρθένο ή Ιχθύ πιθανόν να σας έχει ξεσηκώσει και να μην μπορείτε να ηρεμήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές ματαιώνετε τον αγώνα σας ή βαριέστε να συνεχίσετε και θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Ίσως σήμερα να έχετε αισιοδοξία αλλά να νιώθετε πολύ κουρασμένοι. Να θυμάστε μια μέρα είναι, θα περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθετε προστατευμένοι και αυτό σας βοηθάει να ανανεώνετε την ενέργεια σας. Η οικογένειά σας μπορεί να παίξει ρόλο πάνω σε αυτό. Πιθανόν να βγείτε με έναν καλό φίλο που θα σας κάνει να περάσετε καλά.
Ερωτικά: Ανανεώνετε κάποιους όρους αγάπης και υποσχέσεων. Πιθανόν να τα βρείτε με ένα πρόσωπο που τα είχατε χαλάσει και να νιώσετε τώρα ότι όλα μπορούν να γίνουν όπως παλιά γιατί εσείς νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να βρείτε μια λύση που θα σας κάνει να παραμείνετε χαλαροί και ήρεμοι. Το άγχος πάντα σας υποσκάπτει την ψυχολογία αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να είστε αισιόδοξοι και πάνω από όλα να πιστέψετε ότι αυτό που θέλετε θα πετύχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ διαφοροποιημένοι γιατί δεν έχετε το κέφι να κάνετε κάτι πολύ έντονο και πιθανόν να αναζητήσετε να περάσετε χαλαρά και όμορφα. Ένα καλό κρασί, με καλό φαγητό και μια καλή παρέα να περάσετε καλά.
Ερωτικά: Μπορεί να σας πιάσουν κάποιες ζήλειες τις οποίες δεν θα τις δείξετε γιατί δεν θέλετε να εκτεθείτε επειδή είστε πολύ εγωιστές. Με το γάντι ό, τι κάνετε και αυτό κυρίως θα βοηθήσει στην σχέση σας με Καρκίνο και Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ άνετοι, χαλαροί και ιδιαίτερα διορατικοί στα οικονομικά θέματα. Το ζητούμενο είναι να έχετε εμπιστοσύνη στις κινήσεις σας αλλά χωρίς να αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας κατάστασης και κυρίως της ατομικής σας ζωής. Η προσωπικότητά σας θα έχει γλυκύτητα και μεγάλη ηρεμία και με αυτόν τον τρόπο θα δυναμώσετε τις ιδέες σας.
Ερωτικά: Θα αφεθείτε και θα απολαύσετε. Μερικές φορές φοράτε την στολή του μάγου και ζείτε μέσα στο όνειρο. Αυτό λοιπόν θα κάνετε αυτές τις ημέρες. Δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια ρεαλιστές.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγκαστικά θα χρειαστεί να αφήσετε την αδράνεια και να κάνετε κινήσεις πολύ δυναμικές για να αποδείξετε και στους άλλους και στον εαυτό σας ότι θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά. Για αυτό μην αφήσετε να σας παρασύρουν ιδέες και κάντε πράξεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved