Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/12

Στον καθρέπτη φαίνεται η μορφή του ανθρώπου, στις συναναστροφές η μορφή της ψυχής.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθετε όμορφα όταν μοιράζεστε διάφορα με φίλους, όταν είστε χαλαρά και μιλάτε με άνεση και δεν έχετε φόβο ότι θα παρεξηγηθείτε ή θα σας κρίνουν παράλογα κι αυτό σας χρειάζεται.
Ερωτικά: Έχετε αφεθεί και όσα έρθουν και όσα πάνε. Έτσι σκέφτεστε, δεν αγχώνεστε και προτιμάτε να περάσετε ήπια και χαλαρά χωρίς φασαρίες και αγωνίες. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Επισημαίνετε ποιο είναι το δυνατό σας σημείο και κάνετε τα αδύνατα δυνατά να ξεχωρίσετε, με στόχο να κερδίσετε αλλά και να περάσετε τις γραμμές σας κάπως αθόρυβα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ενοχλείστε μερικές φορές από την ελεύθερη συμπεριφορά κάποιων ατόμων κι ίσως να τα κρίνετε αυστηρά. Το ιδανικότερο για σας είναι να βολιδοσκοπείτε όλες τις γνώμες και να μην αφήνετε να σας ξεφύγει τίποτε.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη ανησυχία γιατί φοβάστε ότι δεν θα εισακουστείτε ή δεν θα έχετε άμεση επιρροή στο άτομο που σας ενδιαφέρει να είστε μαζί. Και όταν νιώθετε έτσι συνήθως απορρίπτετε ή φέρεστε κάπως περίεργα και απομακρύνεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διάθεσή σας να μοιραστείτε και να είστε ανοικτοί σε πράγματα που άλλες φορές δεν είχατε σκεφτεί καν ίσως να είναι λύση που ψάχνατε και τελικά να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε τη διάθεση να ξεσηκωθείτε πιο εύκολα και με τον τρόπο σας να δώσετε και το στίγμα σας στους άλλους και ίσως να τους πάρετε με το μέρος σας.
Ερωτικά: Έχετε αφεθεί γιατί είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε αυτό που τελικά θέλετε να έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το καλό είναι ότι θα αρχίσετε να έρχεστε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί ξαφνικά να σας γίνει μια πρόταση από το πουθενά και ίσως να βρεθείτε σύντομα με κάτι στα χέρια σας. Ο Τοξότης ίσως σας βοηθήσει για να έχετε μια συνεργασία με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναγκαστική προσγείωση σε κάποια θέματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε και εύκολα δηλαδή να δεχτείτε κάποιες μοντέρνες ιδέες και συμπεριφορές γιατί παρόλο που δεν το παραδέχεστε είστε βαθιά παραδοσιακοί.
Ερωτικά: Αν δεχτείτε μέσα στην σχέση σας να υπάρχει και φιλική διάθεση τότε ίσως να είναι όλα πολύ καλύτερα, κυρίως αν σχετίζεστε με Υδροχόο. Αλλιώς θα μπλοκάρετε και δεν θα είναι εύκολο να συμμετάσχετε οπουδήποτε δεν υπάρχει συναίσθημα και ευαισθησία.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να δείτε μακριά και να ξεπεράσετε κάποια ταμπού τα οποία αρκετές φορές κουβαλάτε. Τώρα οι συνθήκες αλλάζουν άρδην και εσείς θα χρειαστεί να ακούσετε το ένστικτό σας για το πού θα πάτε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της επαφής με τους πιο στενούς σας ανθρώπους, κάνετε κινήσεις ζητώντας με τον τρόπο σας να σας συμπαρασταθούν σε πράγματα τα οποία ίσως να μην μπορείτε μόνοι σας να τα αντιμετωπίσετε.
Ερωτικά: Είστε αισιόδοξοι, κυρίως αν ένας Ιχθύς έχει έρθει και πάλι στην ζωή σας γιατί κάπου το περιμένατε να δικαιωθείτε και να σας πει πράγματα που θέλατε να ακούσετε εδώ και καιρό. Με τον Υδροχόο μπορεί να σας απομακρύνουν κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν είναι και πολύ εύκολες στην προκειμένη φάση να ξεπεραστούν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ανακατατάξεις και πιθανόν να κάνετε μια κίνηση που να αφορά και στο εξωτερικό. Μπορεί να απογοητευτείτε ή να αγχωθείτε από μια συνεργασία. Αλλά μάλλον δεν τα έχετε υπολογίσει καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια συγκεκριμένη πίεση και θα χρειαστεί να αντεπεξέλθετε η οποία αφορά φίλους ή ομάδα που εκεί θα χρειαστεί να δουλέψετε ή να δώσετε το παρόν.
Ερωτικά: Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά σας, πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είστε συνέχεια ήξεις αφήξεις. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καλό είναι να προσέξετε τις ψεύτικες υποσχέσεις ή ακόμα λόγια ειπωμένα στον αέρα. Ο Υδροχόος μπορεί να σας αποκαλύψει ένα μυστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ένταση και κινητικότητα που εσάς μπορεί να σας φαίνεται υπερβολική και πιθανόν να αγχώνεστε από αυτές τις διαδικασίες. Με σύνεση ανοιχτείτε γιατί θα σας κάνει καλό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά απελευθερωμένοι από ταμπού και καταστάσεις που μερικές φορές σας πιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας. Η πιθανότητα να πετύχετε την αρμονία που αναζητάτε πιθανόν να σας βοηθήσει να αντιληφθείτε κάποια ιδέα που θα είναι πολύ σημαντική.
Ερωτικά: Αναστατώνεστε με μια καινούργια γνωριμία που πιθανόν να είναι με έναν Υδροχόο. Επειδή σας αρέσει πάρα πολύ να συμπεριφέρεστε φιλικά καλό θα ήταν να δοκιμάσετε μια τέτοια προσέγγιση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές που τις βλέπετε και δεν τις φοβάστε, αρκεί να κρατήσετε κατά νου ότι πλέον χρειάζεται ό, τι κάνετε να είναι και ελαφρώς μοντέρνο ή πρωτοποριακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ενοχλείστε από κάποιους φίλους κι ίσως να μην μπορείτε να λειτουργήσετε με τον τρόπο που σας ζητούν να φερθείτε. Πιθανόν να χρειαστεί να συμμετάσχετε σε μια παρέα ή μια συγκέντρωση που να μην σας εκφράζει απόλυτα.
Ερωτικά: Είστε κάπως προβληματισμένοι και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά γιατί σας φαίνεται είτε πολύ χλιαρή είτε πολύ χαλαρή. Μην χάνετε εσείς το προσωπικό σας συναίσθημα γιατί με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεστε κυρίως με Ταύρο, Λιοντάρι ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε μια δύσκολη υπόθεση αλλά εσάς έτσι κι αλλιώς δε σας πηγαίνουν τα εύκολα και βάζετε στοίχημα ότι θα πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναγνωρίζετε την αξία της φιλίας και έρχεστε πιο κοντά πιθανόν με ένα πρόσωπο που είχατε χαθεί. Έχετε ανάγκη να προσφέρετε ή να κάνετε κάτι που είναι πρωτοποριακό ή ιδιαίτερο.
Ερωτικά: Φέρεστε περισσότερο φιλικά παρά ερωτικά αλλά αυτό σας βολεύει και σας πηγαίνει με βάση τον χαρακτήρα σας. Το σίγουρο είναι ότι όταν δεν κρατάτε απωθημένα μέσα σας, τότε λειτουργείτε πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας, αρκεί να λειτουργήσετε προς τον στόχο σας τον οποίον όταν παίρνετε φόρα τον έχετε στο τσεπάκι σας και όταν απομακρύνεστε χρειάζεται να κάνετε αγώνα για να τον ξανακερδίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια κινητικότητα αυτή την στιγμή με στόχο να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα, ζητώντας από άτομα ή προσπαθώντας εσείς με μια πολύ διαφορετική προσέγγιση από αυτή που έχετε μάθει μέχρι τώρα.
Ερωτικά: Είστε κάπως προβληματισμένοι και πιθανόν να νιώθετε μοναξιά. Σας απασχολεί η συμπεριφορά ενός Λιονταριού αλλά ένας φίλος μπορεί να βοηθήσει να τα ξαναβρείτε. Γενικά νιώθετε την ανάγκη να είστε κάπως ανεξάρτητοι ή απομονωμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν τρέξετε όλο και κάτι θα βρείτε και αυτό θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες να κοιτάξετε πιο μπροστά επενδύοντας στο μέλλον σας. Η δυναμική μιας κατάστασης σας έχει ενεργοποιήσει αλλά ίσως να μην έχετε δει ακόμα κάποια αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μιλάτε με την καρδιά σας και αυτό σας βοηθάει να αναγνωρίζετε τις ανάγκες σας αλλά και τον τρόπο που θέλετε να κινηθείτε.
Ερωτικά: Μερικές φορές υπάρχει μια μοναχικότητα στην ζωή σας η οποία σας ενοχλεί. Το βλέπετε ότι κάνετε πολλές προσπάθειες για να αλλάξουν οι συνθήκες και αν επιμένετε και πιστεύετε στον εαυτό σας θα τις πετύχετε. Ο Σκορπιός πιθανόν να είναι το αγκάθι σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αυτή την περίοδο έχετε ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσετε σωστά, θα δείτε ότι θα έχετε καλά αποτελέσματα. Αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη σε αυτά που κάνετε και δεν θα διαψευστείτε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλετε μια απομόνωση από όλους και όλα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Ίσως να δείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο φίλους και μεγαλύτερη κοινωνικότητα.
Ερωτικά: Σας απασχολούν πολλές υποθέσεις οι οποίες πιθανόν να μην σας αφήνουν να κινηθείτε όπως θέλετε μέσα στην σχέση σας, παρόλο που έχετε την ευαισθησία αλλά και την ευελιξία να διακρίνετε το σωστό από το λάθος. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες πιθανόν να μην μπορείτε να βγείτε από μια προσωπική ψευδαίσθηση και να έχετε κολλήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες για ανάδειξη και για πρόοδο αλλά μερικές φορές τα πράγματα κολλάνε και εσείς δεν ξέρετε πώς να τα ξεκολλήσετε. Η προσευχή και η προσήλωση σας βοηθάνε από το να απεγκλωβιστείτε από ιδέες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved