Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/12

Καλό μήνα!!!

Μόνο αυτοί που ρισκάρουν να πάνε μακριά, θα δουν τελικά μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ακόμα στις κλειστές σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει φωτεινό σημείο στον ουρανό. Απλά νιώθετε ότι είστε κουρασμένοι και πιθανόν να αποφεύγετε να έρθετε αντιμέτωποι με οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας βάζει εμπρός σε μεγάλες ευθύνες.
Ερωτικά: Οι απαιτήσεις ενός προσώπου που είστε πολύ στενά συνδεδεμένοι και κυρίως σε ψυχικό αλλά και σε σωματικό επίπεδο θα γίνουν ακόμα πιο έντονες γιατί κατά κάποιο τρόπο έχετε κινήσεις καχυποψίες με την στάση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιστεύετε ότι θα πρέπει να είστε σφικτοί σε οποιοδήποτε έξοδο για αυτό σήμερα θα προσπαθήσετε να σπαταλήσετε ελάχιστα γιατί δεν σας αρέσει να παρεκκλίνετε από τις αποφάσεις σας. Πάντως η πειθαρχία στην προκειμένη φάση θα είναι καλή. Η βοήθεια ενός Καρκίνου είναι πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε κάπως εξαρτημένοι από τα πρόσωπα που έχετε γύρω σας. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά τουλάχιστον θα εκφράσετε αυτά που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Αν έχετε χρόνο καλό θα ήταν να αθληθείτε και να κάνετε μακρινούς περιπάτους στην φύση.
Ερωτικά: Μια λειτουργεί η λογική και μια τα έντονα συναισθήματα και δεν ξέρετε ποιος θα είναι ο άξονας που θα πρέπει να δουλέψετε γιατί είστε αρκετές φορές ενοχικοί και μετά ξεσπάτε είτε με θυμό, είτε με ξεροκεφαλιά. Η επαφή με Υδροχόο θα σας δημιουργήσει ένταση αλλά κάπου σας αρέσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο και γυρίζετε πίσω, κάνοντας απολογισμό του παρελθόντος με την τρέχουσα πραγματικότητα. Η διαφορά είναι ότι αυτή την στιγμή νιώθετε ότι θα πρέπει να κρατήσετε καλά τα γκέμια και κατ' επέκταση τα όρια που θα βάλετε. Ίσως να κάνετε υπερβολή και να είναι πολύ στενά. Το μυστικό είναι το μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μαζευτεί στον εαυτό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο γίνεστε σκεπτικοί και ίσως και περισσότερο υπεύθυνοι, τουλάχιστον στην εκφορά λόγου. Οι δυσκολίες που υπάρχουν σε εσάς που μπορεί να σπουδάζετε θα ξεπεραστούν αρκεί να είστε πρόθυμοι να αναπληρώσετε τα κενά από μόνοι σας.
Ερωτικά: Νέα προσπάθεια επανένωσης με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό είστε μεν μαζί αλλά μία φεύγετε και μετά επανέρχεστε. Τουλάχιστον για σήμερα θα τρίξετε τα δόντια σας ή το αντίθετο και δεν θα μπορέσετε να είστε ασυνεπείς στον λόγο σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητώντας τον τρόπο να ξεκολλήσετε από κάποια πρακτικά αλλά πολύ σοβαρά θέματα, θα στραφείτε σε ένα Τοξότη ο οποίος πιθανόν να σας δώσει λύση και μάλιστα τόσο καλή που δεν την περιμένατε. Αρκεί να την εφαρμόσετε κατά γράμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναζητάτε να βρείτε πολύ βαθιά μέσα σας τα σημεία που σας κάνουν δημιουργικούς, ενωτικούς και σταθερούς σε κάποια πράγματα που έχετε ήδη οραματιστεί για να πιαστείτε από εκεί και να μην αλλάξετε γνώμη ή ακόμα και συναισθήματα. Η δράση όσων έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είναι επωφελής προς όλα τα δικά σας τους πρόσωπα. Κυρίως η αναμόρφωση που μπορείτε να κάνετε μέσα στο σπίτι σας θα σας δώσει φρεσκάδα καθαριότητας.
Ερωτικά: Είστε πολύ δοτικοί και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε οικογένεια ή περιμένετε ένα μωρό με το πρόσωπο που είστε μαζί, θα είστε τόσο πολύ κοντά που θα σας γεμίσει όλα τα κενά που νιώθετε μερικές στιγμές. Η σχέση με Σκορπιό θα γίνει πολύ ισχυρή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναβαθμίζεστε γιατί κάνετε σχέδια για αναδιοργάνωση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνάτε κάποια παλιά εμπειρία γιατί δίχως αυτή δεν θα είστε τόσο διορατικοί και δυναμικοί. Ένα τυχερό απλό παιχνίδι θα σας πήγαινε γάντι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θεωρείτε σημαντικό να προσέξετε τις κινήσεις σας και να έχετε τον έλεγχο διαφόρων πραγμάτων. Κυρίως το σπίτι σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας βλέπετε ότι κάπου σας ζορίζουν. Επειδή μπορεί να γίνουν συζητήσεις που να πικράνουν ο ένας τον άλλον ίσως θα ήταν καλό να σκεφτείτε πρώτα τι θα πείτε.
Ερωτικά: Ίσως να θέλετε να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα και τελικά οι συνθήκες να μην σας αφήσουν. Έχετε βέβαια την δικαιολογία ότι δεν νιώθετε και πολύ ελεύθεροι ή πολύ βολικά. Ίσως να δυσκολεύεστε στην επικοινωνία με το πρόσωπο που είστε μαζί και όχι μόνο. Δηλαδή, και έξω να βγείτε με παρέα για να γνωρίσετε άτομα ή να φλερτάρετε θα δείτε ότι θα ακούσετε τον εαυτό σας να εκφράζεται πολύ απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που όλο και κάτι θα ανοίγει που θα σας κάνει να νιώθετε ότι τίποτε δεν τελείωσε θα υπάρχουν ισχυρές αντιστάσεις κυρίως από την πλευρά σας γιατί θα βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια δική σας οπτική γωνία που θα παραμένει κλειστή και καθόλου αισιόδοξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά προβληματισμένοι με το τι θα πρέπει να πείτε και τι θα κρατήσετε για σας κυρίως με ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Μια μετακίνηση πιθανόν να σας κουράσει αλλά θα είναι απαραίτητη.
Ερωτικά: Σας βγαίνει μεγάλη σοβαρότητα και κυρίως αν έχετε να διαπραγματευτείτε την σχέση με έναν Καρκίνο που επιστρέφει ή έναν Αιγόκερω που θέλει οπωσδήποτε ακόμα και γάμο μαζί σας. Θα τα σκεφτείτε όλα αυτά και θα πράξετε αναλόγως.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκκρεμεί μια απόφαση η οποία σας πιέζει αναγκαστικά να πάρετε θέση η οποία εξαρτάται από εσάς. Ήρθε η στιγμή που θα αναγκαστικά ωριμάσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις σας αλλά και σε οτιδήποτε κάνετε που θα αφορά στον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Πιθανόν ο θυμός που θα σας βγει για ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας να φέρει μια απομάκρυνση.
Ερωτικά: Είστε αρκετά αισθησιακοί αλλά δεν εκδηλώνεστε γιατί φοβάστε ότι θα παρεξηγηθείτε ή θα θεωρηθείτε πολύ ελαφρών ηθών για αυτό κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά. Η επαφή με Καρκίνο που είναι ήξεις αφήξεις στην ζωή σας θα σας επηρεάσει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ότι βρίσκεστε σήμερα Κυριακή και σκέφτεστε τι θα χρειαστεί να κάνετε ακριβώς για να κερδίσετε κάποια χρήματα που σας έχουν υποσχεθεί σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει για σας και σκέφτεστε πολύ πιο πρακτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε πάρει μια ανάσα από τις υποχρεώσεις που είχατε αυτόν τον καιρό για αυτό μπορείτε να απολαύσετε είτε την οικογενειακή θαλπωρή, είτε το σπίτι σας και το χουζούρι σας. Μια επίσκεψη σε φίλους θα σας κάνει να περάσετε όμορφα.
Ερωτικά: Επειδή δεν εκφράζεστε εύκολα και ίσως να παρεξηγηθείτε από το πρόσωπο που είστε μαζί καλύτερα να δείξετε τα συναισθήματά σας έμπρακτα με μια μεγάλη αγκαλιά και γενικά με διαχυτικότητες που σας εκφράζουν. Ώριμα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι μεγαλύτερο από εσάς θα σας φέρουν ασφάλεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκφράζετε τα θέλω σας με μια τέτοια ακρίβεια που δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν. Μια παλιά ιδέα που ίσως τώρα να υλοποιήσετε θα δείτε ότι θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναγκάζεστε να κρατάτε τον πήχη χαμηλά γιατί κάποιος σας λέει συνέχεια να είστε εγκρατείς και προσγειωμένοι. Ίσως δεν θέλετε να το δείξετε και αποσύρεστε για λίγο. Είστε γενικά πιο δυνατοί όταν τα βρίσκετε με τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Ενώ έχετε λαχτάρα και πάθος για ένα πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας κάτω από τελείως περίεργες συνθήκες δεν γίνεται κάτι γιατί είστε όλο στο περίμενε λόγω της κατάστασης.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ότι φοβάστε να δράσετε δεν είναι και το καλύτερο σας. Ίσως να νομίζετε αλλιώς τα πράγματα και να είναι διαφορετικά. Έχετε κάποιες επιφυλάξεις και θέλετε να τα τσεκάρετε ξανά και ξανά για να είστε σίγουροι ότι δεν κάνετε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Το σοβαρό πρόσωπο που διατηρείτε σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις πιθανόν να σας βοηθήσει στο να βρείτε την δύναμή σας. Μερικές φορές η απόσταση χρειάζεται για όλους.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου να δουλέψετε πάνω σε κάποια σημεία που ξεφεύγουν και στους δυο σας. Κυρίως στο να εκφράζεστε περισσότερο σε ό, τι αφορά στις εσωτερικές σας επιθυμίες αλλά ακόμα και τις σωματικές σας ανάγκες.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ σοβαροί απέναντι σε μια συνεργασία γιατί νιώθετε ότι θα χρειαστεί αυτό που λέτε να γίνει άμεσα. Και ίσως αυτό να μην μπορείτε να το αξιολογήσετε ακόμα λόγω συνθηκών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε ιδιαίτερα στριμωγμένοι και κυρίως όταν είναι να διαχειριστείτε συναισθήματα που μπορεί να μην τα καταλαβαίνετε κιόλας γιατί κρύβετε πολλά πράγματα που τα φυλάτε σαν μυστικά και ίσως να φοβάστε να τα εκδηλώσετε.
Ερωτικά: Έχετε μια πολύ έντονη σεξουαλική ζωή και συγχρόνως μέσα από πίεση θα βγάλετε ακόμα και ζήλεια γιατί πιστεύετε ότι κάτι θα χάσετε. Αν σας ενδιαφέρει ένας Σκορπιός θα δείτε ότι υπάρχει ένταση. Αντίθετα ο Καρκίνος και ο Παρθένος έχουν καλύτερη προσέγγιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε δεν θέλετε θα αναλάβετε ευθύνες που σας δείχνουν προς τα πού θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο. Ο σκοπός σας είναι να μην αφήσετε από δική σας παράλειψη να χαθούν κάποιες ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναγνωρίζετε την δύναμή σας γιατί είστε θετικά φορτισμένοι. Ο λόγος είναι ότι μια βαθιά δύναμη βγαίνει από μέσα σας και σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να κατορθώσετε πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Αν κρατήσετε μια σοβαρή συμπεριφορά και σταθερά συναισθήματα βλέπετε ότι αλλάζει η δύσκολη εικόνα που μπορεί να έχετε μέσα στην σχέση σας. Όσο μπορείτε να παραμείνετε σταθεροί και να μην ξεμυαλίζεστε με το παραμικρό φύσημα του αέρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα συμπεράσματα που βγάζετε χρειάζεται να τα κρατήσετε εξ ολοκλήρου για να μην αλλάξετε και πάλι γνώμη. Μερικές φορές αποφεύγετε να κινηθείτε πάνω σε αυτά που ξέρετε και προσπαθείτε να καινοτομήσετε και τότε γίνονται τα λάθη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved