Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/11

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/11

Το να βρίσκει και να λέει κανείς τα σφάλματα των άλλων είναι εύκολο και δυνατό για τον καθένα. Το να υποδείξει όμως σε κάθε περίπτωση τη σωστή λύση, τούτο είναι μόνο έργο σοφού συμβούλου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βουτάτε στα βαθιά για να βάλετε τάξη αλλά και να δοκιμαστείτε σε τομείς που κατά κάποιον τρόπο δεν έχετε και μεγάλες γνώσεις. Η ετοιμότητα σε θέματα ρουτίνας πάνω στην υγεία σας είναι πολύ σκόπιμη.
Ερωτικά: Πιθανόν να νιώθετε βαριεστημένοι και να μην θέλετε να κάνετε και πολλά πράγματα. Αν σας ζητηθεί πάντως να είστε εξυπηρετικοί και πρόθυμοι για να δώσετε βοήθεια στο πρόσωπο που είστε μαζί. θα είναι ένας τρόπος για να ξεφύγετε από την ρουτίνα.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσοι δουλεύετε και δεν έχετε καθόλου χρονικό περιθώριο πιθανόν να νιώθετε πνιγμένοι γιατί μπορεί να έχετε εστιαστεί ακόμα και σε πράγματα που δεν είναι πολύ δημιουργικά και να σας φαίνονται βαρετά ή κουραστικά αλλά μερικές φορές ακόμα και από τις μικρές λεπτομέρειες μπορεί να κριθεί η δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη επιτυχία σε κάτι που το κυνηγάτε εδώ και καιρό. Τελικά καταλήγετε σε μια σωστή πολιτική η οποία προέρχεται από μια έντονη δική σας σταθερή συμπεριφορά.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα γευτείτε την συντροφικότητα και πιθανόν να κάνετε μια πολύ σοβαρή γνωριμία η οποία σας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε. Πάντως οι συζητήσεις βοηθάνε το να πάρετε από κοινού κάποιες αποφάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Από το θέμα ενός ακινήτου θα έχετε ευχάριστα νέα και πιθανόν να εισπράξετε και μια μικρή προκαταβολή. Για αυτό μην χάνετε με τίποτε την αισιοδοξία σας. Όσο και να κτυπιέστε από το σύστημα όλο και κάτι γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σας ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιων ατόμων γιατί σας δείχνουν ότι δεν σας καταλαβαίνουν και ίσως να ασκούν άδικη κριτική πάνω σας. Το συμμάζεμα και γενικά η οργάνωση του σπιτιού σας θα σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα από λόγια ή συμπεριφορές ενός προσώπου που ίσως να είναι φίλος σας και να μην σας αρέσει ο τρόπος που τα μεταφέρει μπροστά στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που έχετε επίδραση στους γύρω σας και κυρίως σε συνεργάτες που σας βοηθούν και κάνετε ανοίγματα, θα δείτε ότι σας μπλοκάρουν κάποια ρεαλιστικά θέματα τα οποία χρειάζεται να τα ξεπεράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει η διάθεση για να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος κι ίσως να έχετε μεγάλη επιθυμία να μιλήσετε περισσότερο αλλά με αποδείξεις τις οποίες μπορεί να κρατάτε στα χέρια σας.
Έρωτας: Ίσως να μην εκφράζετε πάρα πολύ τον συναισθηματικό σας κόσμο και να φαίνεστε τυπικοί και περισσότερο με διάθεση κριτικής. Ο Παρθένος πιθανόν να σας προσεγγίσει και μετά από πολύ καιρό να τα βρείτε. Αντίθετα ο Αιγόκερως θα ανταποκριθεί άμεσα στα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να κάνετε μια κίνηση που να σας εξασφαλίσει σε επαγγελματικό επίπεδο η οποία θα είναι πολύ φροντισμένη και πολύ συνετή. Το έχετε καταλάβει ότι δεν σας παίρνει και πολύ να κάνετε υπερβολές, παρόλο που βλέπετε ότι υπάρχει εύνοια.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε της λογικής να δείτε πρώτα το αποτέλεσμα και μετά να κάνετε κίνηση για το μέλλον. Και επειδή θα κινηθείτε σωστά, τελικά θα εξασφαλίσετε ένα σίγουρο αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Ιχθύ ίσως να σας προσγειώσει ξαφνικά γιατί μπορεί εσείς να έχετε διαφορετική εικόνα για την μεταξύ σας ερωτική σχέση από την οποία βγάζετε τα συμπεράσματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια έντονη σύνεση σε θέματα οικονομικά. Όλα σας οδηγούν να κρατήσετε μια πολύ χαμηλών τόνων συμπεριφορά και να μην σας πιάσει το εγωιστικό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε περισσότερο εύκολοι σε προσέγγιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βλέπετε ότι κάπου τελικά έχετε δίκιο και σίγουρα θα ανταμειφθείτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Η επιστροφή ενός φίλου με τον οποίο συνδέεστε και οικογενειακά θα σας κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Υπάρχει μια έντονη σεξουαλική έλξη για ένα πρόσωπο που είναι πολύ σοβαρό και συγκρατημένο και ίσως να δείχνει έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε κάτι σοβαρό και ώριμο και να μην χάνετε τον χρόνο σας πάνω σε αυτό το κρίσιμο διάστημα
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια καλή καμπή και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο όπου θα εισπράξετε την αμοιβή για την προσπάθεια σας και την σκληρή δουλειά. Λύσεις για ένα προσωπικό οικογενειακό θέμα θα φανούν γρήγορα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε έντονη συναισθηματική φόρτιση την οποία δεν θέλετε να δείξετε σε κανένα. Προτιμάτε να είστε μόνοι και να λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν με τον δικό σας προσωπικό τρόπο. Η ισορροπία μέσα στον σπίτι σας θα σας ηρεμήσει.
Ερωτικά: Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ μπορεί να σας πιέζει να κάνετε πράγματα τα οποία είτε δεν τα αισθάνεστε, είτε δεν εμπιστεύεστε αυτά που σας λέει. Από την άλλη ο Κριός θέλει προστασία και βοήθεια από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προτιμάτε να μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας ανοικτά γιατί δεν θέλετε να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας. Η οικογενειακή παρέμβαση πιθανόν να σας πιέζει αλλά τουλάχιστον δεν θα γίνουν λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αυτοσχεδιάζετε γιατί θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να δείξετε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει τους άλλους μέχρι τώρα. Το ότι θέλετε να βοηθήσετε ή να συνδράμετε σε μια ομάδα φίλων που κάνουν έργο φιλανθρωπίας, θα σας κάνει να νιώσετε καλά.
Ερωτικά: Η φιλικότητα και η άνεση θα εξατμίσει τα μεγάλα πάθη κι ίσως αυτό να είναι η καλύτερη και η πλέον ώριμη συμπεριφορά κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα πέρα από την καθιερωμένη δουλειά σας. Κρατήστε όμως τις προσωπικές σας αρχές κυρίως σε μια συνεργασία που υπάρχει από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από μια τρικλοποδιά που μπορεί να σας βάλει ένα άτομο το οποίο φανερώνεται ότι είναι με το μέρος σας αλλά πρέπει να ανακαλύψετε ότι τελικά λέει αλήθεια.
Ερωτικά: Το κρυφό ενδιαφέρον που υπάρχει με έναν Ταύρο θα αποκαλυφθεί εν μέρει γιατί θα έρθετε κοντά, χωρίς όμως τελικά να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Είναι νωρίς ακόμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε υποστήριξη από ένα πρόσωπο το οποίο σας βοηθάει στα δύσκολα και κυρίως στις οικογενειακές υποχρεώσεις που μερικές φορές κολλάτε. Η πρόταση που θα σας γίνει για μια δουλειά δεν θα σας ενθουσιάσει αλλά τουλάχιστον κάτι θα βγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε γενικά ένα κέφι τρελό και αστείρευτο. Αν είστε γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι όλοι σας οι μικροί στόχοι θα βγουν και με το παραπάνω.
Ερωτικά: Η προστασία που έχετε στα θέματα σχέσεων θα φανεί στα δύσκολα γιατί εσείς με την πίεση που νιώθετε μπορεί να έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες να μην είναι και τόσο ωφέλιμες για την μελλοντική σας κατάσταση. Για αυτό θα αποδεχτείτε τη βοήθεια ακόμα και από συγγενείς του άλλου προσώπου που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση ανάπτυξης που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κερδίζετε. Τα έξοδα αυτή την στιγμή υπερκαλύπτουν τα έσοδα. Όχι ότι είστε οι μόνοι. Το καλό για σας είναι ότι θα πάρετε κάτι μέσω ενός συνεταιρισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά σφιγμένοι και πιθανόν αγχωμένοι γιατί θέλετε να τα προλάβετε όλα και πιθανόν να μην μπορείτε για αυτό βάλτε τις πιο σημαντικές προτεραιότητες πού έχετε. Ίσως να απογοητευτείτε από κάποιες συναντήσεις που θα κάνετε αλλά δεν θα το βάζετε κάτω.
Ερωτικά: Η πιθανή σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να σας βάλει σε προβληματισμό. Τι κάνετε μαζί και προς τα πού θα πάτε από κοινού; Από την άλλη έχετε δεχτεί να υποχωρήσετε απέναντι σε ένα Σκορπιό ή Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση αναδιοργάνωσης και γενικής επιμέλειας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι να διατηρήσετε μία σταθερή βάση, πολύ ξεκάθαρη και οργανωμένη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη από μια συμμαχία με άτομα τα οποία μπορεί να μην σας ταιριάζουν αλλά τουλάχιστον θα δείτε τι μπορείτε να κάνετε μαζί τους. Ίσως οι γεννημένοι να έχετε μια ιδιαίτερη φόρτιση και να πιέζετε για να παρθούν αποφάσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με Δίδυμο, Παρθένο και Τοξότη πιθανόν να σας προβληματίσει γιατί θα δείτε σε ποιο τομέα δεν ταιριάζετε και ίσως να σκεφτείτε κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν κάνει αλλά δεν μπορείτε να δείτε τελικά τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον γιατί δεν έχετε την ευελιξία να αναγνωρίσετε την αξία της πρότασης. Ίσως μερικοί από εσάς να νιώθετε εξαρτημένοι από μια επαγγελματική σχέση και να μην προχωράτε παρακάτω.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved