Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/11

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/11

Αυτό που πετυχαίνεις με την φιλοσοφία είναι να κάνεις με την θέλησή σου αυτά που οι άλλοι τα κάνουν επειδή φοβούνται τους νόμους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε το παιχνίδι στα χέρια σας και αυτό σας δίνει την δύναμη και την δυνατότητα να βρείτε κυρίως μέσα σας κάποιες λύσεις.
Ερωτικά: Είστε πολύ δυναμικοί αλλά και σταθεροί σε πράγματα που άλλες φορές αμφισβητούσατε. Κυρίως έχετε αποφασίσει ότι θα διατηρήσετε μια σταθερή συναισθηματική στάση απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ σίγουροι για το επόμενο βήμα σας για αυτό συγκρατήστε τον εαυτό σας να μην κάνει καμία αλλαγή γιατί θα είναι πολύ παρορμητικό και πιθανόν να αποβείτε σε μοιραίο λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε την ευθύνη κάποιων πραγμάτων και προσπαθείτε να πείσετε είτε τον εαυτό σας είτε τους γύρω σας ότι έχετε εσείς το δίκιο και κανένας άλλος. Πιθανόν να μην έχετε ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η εκκεντρικότητα πάνω σε κάποια θέματα θα σας δώσει ένα άνοιγμα επικοινωνίας.
Ερωτικά: Μάλλον μπορεί να έχετε κάποιες εμμονές οι οποίες δεν βοηθάνε καθόλου την σχέση με έναν άλλο Ταύρο, Λέοντα, Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να φανείτε αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς να κάνετε για να αναγνωριστεί η αξία σας και ίσως να δείχνετε ένα πρόσωπο πολύ εγωιστικό και καθόλου συνεργάσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε μέσα σε όλα τα πράγματα και χαίρεστε ακόμα και το παραμικρό γιατί όταν γεμίζετε από θετική ενέργεια πάντα προσπαθείτε να την δώσετε και στους γύρω σας.
Ερωτικά: Επειδή είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα άνοιγμα σε ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν σας δίνει πάντα τα εχέγγυα. Η επαφή με Σκορπιό και Αιγόκερω σας παθιάζει αλλά και σας δυσκολεύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που θα πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με ένα κομμάτι δράσης και δημιουργίας. Επειδή δεν έχετε μεγάλη ευκολία στις κολλητές συνεργασίες καλό είναι να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Επειδή είστε λάτρεις πολλές φορές του συναισθηματικού δράματος σίγουρα θα υπερβάλετε με οτιδήποτε θα εκφράσετε. Μπορεί να δείξετε κάποια συναισθηματική προσκόλληση με όλα τα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη το συγκεκριμένο πρόσωπο που είστε μαζί να σας θαυμάζει και κάπου να είστε το επίκεντρό του. Αν δεν το εισπράξετε από το πρόσωπο που θέλετε μπορεί να αναγκαστείτε να το πάρετε από αλλού. Ο Υδροχόος τουλάχιστον θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε την εξουσία ή ακόμα και την ηγεσία σε ένα τομέα και ίσως αν δεν σας δοθεί μπορεί να μην νιώσετε τόσο σίγουροι για αυτά που έχετε αποφασίσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε στο κέντρο σας και επιθυμείτε να έχετε αυτάρκεια και αυτοδυναμία. Επειδή όμως δεν δέχεστε κριτική και παρεμβολή πιθανόν να συγκρουστείτε με ένα πρόσωπο που είναι μέλος της οικογενείας σας και ίσως να σας αμφισβητεί.
Ερωτικά: Έχετε σίγουρα μια συναισθηματική φλόγα που σας καίει και ίσως με αυτόν τον τρόπο να αναζητάτε να αγαπηθείτε με πάθος από τον σύντροφό σας. Η σχέση με Υδροχόο μερικές φορές είναι δύσκολο να σας καλύψει και κυρίως όταν νιώθετε ότι δεν είστε το επίκεντρό του παρόλο που κατά την γνώμη του προσπαθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να είστε αυτοδύναμοι και για αυτό πιθανόν να απεχθάνεστε παρεμβολή ή κριτική στο έργο σας. Πιθανόν όμως σήμερα να δείτε ότι μπορεί να χρειαστείτε και την γνώμη ενός άλλου περισσότερου έμπειρου ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά την γνώμη σας αφήσει τα πράγματα να γίνονται με την σειρά που πρέπει και ίσως να βαριέστε να επεμβαίνετε συνέχεια για να ανατρέψετε τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Πιθανόν η αναμονή εμφάνισης ενός ατόμου τώρα να έχει κορυφωθεί και πιθανόν να θέλετε να δράσετε άμεσα αλλά κάτι σας κρατάει. Πάντως δεν θα ανοίξετε τα χαρτιά σας γιατί έχετε ανάγκη να παραμείνετε στην σιωπή.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να ενώσετε το παρόν με το παρελθόν σίγουρα θα δείτε ότι κολλάτε πάνω σε κάποια δημιουργικά κομμάτια ή ακόμα δεν τα έχετε δει όπως είναι με την αληθινή τους διάσταση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά πολύ ανεβασμένοι και κυρίως βλέπετε ότι παίρνετε πίσω την υποστήριξη που έχετε δώσει από φίλους και γνωστούς και αλλά και την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος είναι ένα πρόσωπο που από φίλος μπορεί άνετα να μετατραπεί σε κάτι πιο πολύ προσωπικό. Επειδή σας αρέσει πάρα πολύ η επικοινωνία γενικά έχετε ανάγκη από μια σχέση που μπορείτε να τα λέτε όλα χωρίς να κατακρίνεστε ή να παρεξηγείστε. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και με πρόσωπο άλλου ζωδίου.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε περισσότερο ανοικτοί να ακούσετε πράγματα που μπορεί να σας δώσουν κάποιες λύσεις μέσα από γνώσεις και νέες γνωριμίες. Αυτό είναι το δικό σας μεγαλειώδες σημείο είστε ανοικτοί και δεν είστε πεισματάρηδες ή κουφοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Εκεί που έχετε ανάγκη να πάρετε θαυμασμό ίσως να είναι περισσότερο η κοινωνική σας ζωή. Όμως να μην παρασυρθείτε από τους τύπους και χάσετε την ουσία.
Ερωτικά: Αναγνωρίζοντας την δυναμική ενέργεια του έρωτα στην ζωή σας ίσως να μην τα βλέπετε όλα τόσο δύσκολα. Ο έρωτας δεν αφορά μόνο σε ένα πρόσωπο που είναι αυτή την στιγμή στην ζωή σας αλλά και μια πλατωνική σχέση που κατά κάποιο τρόπο σας εξελίσσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι έχετε μπει σε μεγάλο ανταγωνισμό και ίσως να μην φαίνεται η δουλειά σας γιατί λόγω σεμνότητας τους χαρακτήρα σας δεν δείχνετε τι ακριβώς κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε γενικά αισιόδοξοι και πολύ θετικοί. Η πίστη θα έρθει και θα ενισχύσει αυτή την εσωτερική κατάσταση. Πάντως θα χρειαστεί σιγά σιγά, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να ασχοληθείτε και με την εσωτερική σας δύναμη, η οποία είναι πολύ μεγάλη αρκεί να την ανακαλύψετε.
Ερωτικά: Εσείς γενικά είστε άτομα που λέτε αλήθειες και κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη συνειδητά μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά να αρχίζετε να μιλάτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για τα δικά σας γούστα, για τα πιστεύω σας και για την κοσμοθεωρία σας προκαλώντας με κάποιο τρόπο την ίδια συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο είστε οργανωμένοι και μεθοδικοί σε μια ιδέα που δουλεύετε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Μην αρκεστείτε στα καλά λόγια συνεργατών ή ατόμων που είναι γύρω σας. Να τους κρίνετε με τις πράξεις τους απέναντί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει ίσως κάτι πολύ παραπάνω από τις δυνατότητες σας ή σπάτε τα όρια σας για να ανήκετε κάπου που κατά κάποιον τρόπο έχετε ανάγκη να σας αποδεχτούν.
Ερωτικά: Το ότι θέλετε να κάνετε εντύπωση σε ένα Λιοντάρι αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα δώσετε όλα. Γενικά κρατήστε κάτι και για σας γιατί αυτό θα φέρει ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως αναποφάσιστοι για το αν πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας αλλού ή αν πρέπει να παραμείνετε σταθεροί σε αυτό που σας έχει ήδη δοθεί. Μερικοί πάντως είστε τόσο πολύ ανυπόμονοι που αναγκαστικά δεν κρατιέστε με τίποτε να δείξουν τα πράγματα. Παίρνετε εσείς τη ζωή στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλετε να δείτε με ποιο τρόπο θα μοιραστείτε με πρόσωπα που είναι πολύ ιδιαίτερα για την δική σας ενέργεια. Ίσως να αμφισβητείτε την εξέλιξη σας αυτή την περίοδο γιατί οι κινήσεις σας είναι περιορισμένες.
Ερωτικά: Έχετε επιλέξει κατά κάποιο τρόπο έναν δρόμο δύσκολο ο οποίος μπορεί να διερευνηθεί εις βάθος. Και ο λόγος είναι ότι αφορά το παρελθόν που θέλετε εσείς αναγκαστικά να γεφυρώσετε ή να ρίξετε φως στο ό, τι είχε συμβεί. Πιθανόν να σας μπλοκάρει να δείτε το εδώ και τώρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξ ανάγκης κινείστε σε νερά που δεν είναι γνωστά και ίσως να εξαρτιέστε από τους άλλους. Η δυνατότητά σας είναι να βλέπετε μπροστά και να είστε πρωτοπόροι και εφευρετικοί. Μην το ξεχνάτε αυτό ποτέ.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η ζωή σας με πρόσωπα που μπορεί να σας προκαλούν και πιθανόν αμηχανία είτε από την σύγκριση που μπορεί να σας γίνει είτε από την συγκεκριμένη προσωπικότητα που έχουν και ίσως να υπερτερούν πιθανόν να σας φανεί σας τροχοπέδη.
Ερωτικά: Επειδή νιώθετε μερικές φορές ότι δεν σας αρέσει να σας αγνοούν και να αποφασίζουν οι άλλοι για εσάς παρόλο που δείχνετε είτε αφελείς, είτε μοιραίοι σήμερα θα πιεστείτε αλλά θα δείξετε τι ακριβώς θέλετε και με ποιο τρόπο να σας φέρονται σε προσωπικές στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να κάνετε σχέδια μεγαλόπνοα τα οποία να είναι δύσκολο να γίνουν αν δεν έχετε την συγκεκριμένη συνεργασία με ένα πρόσωπο το οποίο είναι σταθερό και δεν θέλει με τίποτε να υποκύψετε στην παραμικρή δυσκολία. Αν δεν φοβάστε ότι θα σας καταπιέσει ακολουθήστε τον.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved