Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/11

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/11

Η αγάπη είναι η μόνη πυξίδα, που μπορεί να σε οδηγήσει στο μεγάλο ταξίδι προς την εσωτερική γαλήνη.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε την τάση να ανατρέψετε οτιδήποτε σας πιέζει συναισθηματικά. Ίσως να είναι και η κινητήριος δύναμη να κάνετε ακόμα και μια απόδραση από όλα αυτά που σας πιέζουν και σας ενοχλούν.
Ερωτικά: Η δυναμική σας είναι έντονη και ίσως να συγκρουστείτε ακόμα και για πράγματα τα οποία παλιά δεν σας ενοχλούσαν. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας γιατί μερικές φορές αγνοείτε να προστατέψετε την καρδιά σας. Πιθανόν με τον Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω να υπάρχει κόντρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες προτάσεις που μπορεί να προέρχονται και από την οικογένεια σας. Δεν είναι εύκολη για σας η συνεργασία με άτομα στον στενό σας κύκλο αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε πιο ήρεμοι γιατί καταλαβαίνετε την δύναμή σας η οποία είναι ίσως υποτιμημένη από εσάς τους ίδιους. Η προστασία της οικογένειας σε όλα τα επίπεδα είναι πιο εύκολη για σας τουλάχιστον σήμερα.
Ερωτικά: Είναι η ημέρα που θα ανταλλάξετε ενέργεια και θα κάνετε κάτι που θα σας φέρει ηρεμία και εξασφάλιση. Το θέμα ενός παιδιού παίζει μέσα στο δημιουργικό κομμάτι της σχέσης σας. Το κρυφό ενδιαφέρον για έναν Κριό ή Ζυγό που μπορεί να βρίσκεται πιθανόν στον εξωτερικό θα γίνει πιο έντονο από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκετε κάποια βολική λύση η οποία εξυπηρετεί και εσάς και τους γύρω σας και κυρίως συνεργάτες που δεν θέλετε να τα χαλάσετε ή να φανεί ότι δεν έχετε μεταξύ σας σύμπνοια. Θα καταφέρετε πάντως να μαζέψετε χρήματα και να πληρώσετε κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε περισσότερο στραμμένοι στο να κάνετε επαφές με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και δεν θέλουν από εσάς μόνο να πάρουν κάτι και να φύγουν. Αυτή την περίοδο αντιμετωπίζετε τις αλλαγές που γίνονται γύρω σας προσπαθώντας όσο μπορείτε να τις διαχειριστείτε με πρακτικό και λογικό τρόπο. Το σπίτι σας χρειάζεται φροντίδα και πιθανόν να ξοδέψετε εκεί τον χρόνο σας.
Ερωτικά: Είναι σημαντικό να μάθετε να σχετίζεστε και με πρόσωπα που μπορεί να μην σας εκφράζουν απόλυτα αλλά να έχουν κάτι να σας πουν από την άποψη της συναισθηματικής και όχι της επικοινωνιακής πλευράς. Ίσως να χρειάζεστε περισσότερο εκπαίδευση σε αυτόν τον τομέα. Ο Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός και Αιγόκερως είναι έτοιμοι να σας το προσφέρουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητώντας να βρείτε ευκαιρίες μέσα σε πράγματα που μπορεί παλιά ούτε καν να είχατε δώσει σημασία, μαζεύετε από παντού ενισχύσεις και βοήθεια και ίσως να γίνεται περισσότερο προσεκτικοί και προστατευτικοί απέναντι στις ανάγκες του εαυτού σας. Η εμπλοκή σας σε μια οικογενειακή υπόθεση ή ένα ακίνητο θα σας απασχολήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η σημερινή ημέρα θα σας φέρει μνήμες και ανάγκες στην επιφάνεια από την ατομικότητά σας. Επειδή όμως είστε ανήσυχοι και πολύ αγχωμένοι για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε ίσως να μην διαχειριστείτε και πολύ καλά τις προσωπικές σας σχέσεις.
Ερωτικά: Η εκρηκτική σας παρουσία πιθανόν να συνδράμει στο να πάρετε αποφάσεις αστραπιαίες οι οποίες μπορεί να έχουν διπλό αποτέλεσμα. Δηλαδή για άλλους καλό και για άλλους διαλυτικό. Βέβαια αυτή η διπλή όψη θα σας οδηγήσει τελικά στην εξέλιξη. Η σχέση με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω θέλει προσοχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Εμφανίζονται μπροστά σας διάφορες ξαφνικές ευκαιρίες οι οποίες όμως επειδή είναι αιφνίδιες ίσως να μην έχουν και αντοχή στον χρόνο. Αν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. θα σας έκανε καλό.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ανακουφίζεστε ελαφρώς γιατί μένετε μόνοι με τον εαυτό σας και πιθανόν να κάνετε ένα απολογισμό των εμπειριών σας. Όταν γενικά εσείς μαζεύεστε στο καβούκι σας πάντα έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Είστε κάπως αρνητικοί στο να ξανασυζητήσετε από την αρχή με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό τα έχετε κατά κάποιον τρόπο χαλάσει. Η σχέση με τον Αιγόκερω θα σας απασχολήσει έντονα αλλά ακόμα δεν έχετε πάρει απόφαση τι ακριβώς θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητώντας να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνετε μέχρι τώρα, ίσως να δεχτείτε μια πρόταση η οποία μπορεί να μην σας κάνει από την αρχή κλικ αλλά τελικά θα σας βοηθήσει στο να έχετε ένα καλό και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μια στάση προστασίας αλλά και ατομικής φροντίδας πρώτα από όλα γιατί έχετε επιτέλους την ανάγκη να υπηρετήσετε σωστά τον εαυτό σας. Κατά τα άλλα, κάποια αιφνίδια γεγονότα που γίνονται και δεν μπορείτε να ελέγξετε πιθανόν να είναι τελικά για το καλό σας.
Ερωτικά: Είστε σε μια φάση που θέλετε να αράξετε και να χαρείτε κάποια πράγματα από κοινού με το πρόσωπο που είστε μαζί. Μπορεί άτομα από την οικογένειά σας να μην σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τα δικά σας αλλά τελικά θα τα καταφέρετε. Όσοι είστε μόνοι είναι η περίοδος που θα γνωρίσετε ένα σοβαρό πρόσωπο χωρίς να το καταλάβετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε και εσείς ότι πρέπει να χωθείτε σε ένα σύστημα πιο εξελιγμένο από το δικό σας αλλά είτε δεν έχετε τις γνωριμίες να το κάνετε, είτε το θάρρος. Αν το πιστεύετε όμως θα δείτε ότι κάτι θα γίνει και θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια πολυπλοκότητα αυτή την στιγμή στην ζωή σας που σας μπερδεύει και σας κάνει άνω κάτω αλλά εσείς, αν μπορείτε να πιάσετε τους συναισθηματικούς ρυθμούς πρώτα από όλα των δικών σας αναγκών και μετά των υπολοίπων, θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε θαυμάσια.
Ερωτικά: Είστε υπό πίεση γιατί παρακολουθώντας κάποιες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ένας Καρκίνος ή η οικογένεια σας μπορεί να σας εμποδίσει στο να είστε ο εαυτός σας. Αν το δείτε αλλιώς και δεν πληγώνεστε συναισθηματικά, τότε θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η επαφή με Αιγόκερω θα γίνει κοντινή αν μοιραστείτε από κοινού θέματα οικογενειακά.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια κοινωνική άνοδο αλλά χρειάζεται να θεωρήσετε ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο και θέλετε σκληρή δουλειά για τα πάντα. Οι πόρτες θα ανοίξουν αν παίξετε το κοινωνικό παιχνίδι και κάνετε επαφές τέτοιου τύπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια σχετική άνεση γιατί βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον που μπορεί να σας φανεί πολύ φιλικό και ιδιαίτερο. Η ζωή σας έτσι και αλλιώς είναι κάτω από μια πίεση λόγω του Κρόνου. Αλλά να ξέρετε ότι θα βγάλετε όλες σας τις δυνάμεις σας στην επιφάνεια γιατί θα μπαίνετε σε καλούπι και τίποτε πλέον δεν είναι ανεξέλεγκτο.
Ερωτικά: Μπορείτε πιο εύκολα να δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα γιατί δεν σας εμποδίζει κάτι εσωτερικό να είστε σφιγμένοι ή ακόμα και απομονωμένοι. Όταν έχετε τα κέφια σας είστε πολύ φωτεινοί και δοτικοί. Δοκιμάστε το γιατί σας πηγαίνει και έλκετε γύρω σας και πρόσωπα που σας θαυμάζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορείτε με τον τρόπο σας να υποστηρίξετε και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει η μετριότητα. Είστε ή του ύψους ή του βάθους. Η επιτυχία είναι δεδομένη τουλάχιστον για σήμερα, οπότε τολμήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε οι αντιπροσωπευτικοί τύποι της αισιοδοξίας και του κεφιού αλλά μερικές φορές πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας από τα διάφορα πυρά. Αυτό που χρειάζεστε επειγόντως είναι μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος και γενικά η προστασία σε συναισθηματικό επίπεδο του συντρόφου σας μπορεί να είναι δύσκολη γιατί ίσως δεν έχετε την ευελιξία να αντιληφθείτε τις ανάγκες του σε αυτό το επίπεδο. Επίσης με τον Ταύρο θα έρθετε πιο κοντά γιατί δεν θα σας θεωρεί τόσο άπιαστους.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θα πρέπει να αναλάβετε να οργανώσετε περισσότερο τον χώρο σας και πιθανόν αυτόν να σας κουράζει. Είναι αναγκαίο να δείτε και πάλι τις επαφές σας γιατί μπορεί κάτι να έχετε ξεχάσει στα αζήτητα και τελικά να σας δώσει την λύση που ζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο την υποστήριξη και την εύνοια από τρίτα πρόσωπα και αυτό σας βγάζει από την πλήξη, αλλά και από τις δύσκολες καταστάσεις. Αυτή την περίοδο έχετε μεγαλύτερη διαίσθηση η οποία σας βοηθάει παντού. Η διάθεσή σας να μην περνάτε απαρατήρητοι θα σας βοηθήσει στο να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.
Ερωτικά: Αναζητώντας την κρυμμένη χαρά και ευτυχία πιθανόν να βρεθείτε με ένα πρόσωπο που σας καλύπτει. Όμως, υπάρχει μια ξαφνική εξωτερική παρέμβαση, πιθανόν από ένα Κριό, ο οποίος σας μεν φαίνεται μαγνητικός αλλά δεν σας δημιουργεί καμία ασφάλεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Αγωνίζεστε σκληρά για να επιβιώσετε. Το ζητούμενο είναι ότι μερικές φορές είστε τόσο τυπικοί και σταθεροί σε μια πορεία που αρνείστε τις πιθανές αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε ώστε να δημιουργηθεί κάτι πιο έντονο στην ζωή σας. Το καλό είναι ότι έχετε υποστήριξη από συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε και να επιμεληθείτε για αυτό ίσως να πιέζεστε συναισθηματικά και δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα και κυρίως με οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες είναι υπερβολικά πολλές.
Ερωτικά: Υπάρχει μια απόσταση από το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί νιώθετε ότι συνέχεια σας κατηγορεί για έλλειψη κατανόησης από την πλευρά σας και εσείς κατά την γνώμη σας μπορεί να έχετε δώσει τα πάντα. Ίσως να υπάρχει σύγκρουση ταυτοτήτων. Ο Καρκίνος πιθανόν να σας ζορίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσοι δεν έχετε επιμέλεια και οργάνωση για την μελλοντική σας κατάσταση ίσως θα χρειαστεί να τα βάλετε σε μια τάξη όλα αυτά που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Ακόμα και κάποια χαρτιά που έχετε ξεχάσει να βγάλετε πιθανόν να είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με αυτά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα γιατί εσείς θα έχετε την ενέργεια και θα δείξετε το εσωτερικό σας κόσμο χωρίς να φοβάστε ότι θα εκτεθεί η ευαίσθητή σας φύση.
Ερωτικά: Αναλαμβάνετε πιο εύκολα τις ευθύνες σας και κυρίως σε μια σχέση όπου μερικές φορές σας πληγώνει ή δεν σας αφήνει να δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Το καλό είναι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες κυρίως οι νέοι και ωραίοι και να είναι τόσο θετικές για σας που θα σας εκπλήξουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια πράγματα που περιμένετε θα μπουν πολύ εύκολα στην θέση τους, χωρίς καλά-καλά να έχετε κάνει και μεγάλο κόπο. Τα αποτελέσματα σήμερα θα σας εκπλήξουν ιδιαίτερα. Μια συγκεκριμένη πρόταση ίσως από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σας χαροποιήσει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved