Αστρολογική επικαιρότητα, 29/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 29/10

Πώς θα καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό;

Η ελληνική πλευρά εκτιμά ότι το δημοσιονομικό κενό ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ την ώρα που η Τρόικα υποστηρίζει ότι είναι 2 δις. Ποιός από τους δύο κάνει λάθος; Με τον προοδευμένο Ποσειδώνα στον 7ο οίκο, στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, είναι η συνεργασία τους που είναι αντίθετη με το ορθό και το λογικό. Που θα βρεθούν τα λεφτά; Ένα ποσό θα αναζητηθεί από τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα κατατεθεί μάλιστα νομοσχέδιο στη Βουλή για το πώς θα γίνουν περικοπές σε συντάξεις και θα πιεστούν να πληρώσουν αυτοί που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές. Δεν φτάνουν όμως. Τα υπόλοιπα από πού θα μαζευτούν; Μπορεί να εξήγγειλαν το τέλος των οριζόντιων μέτρων, όμως τα κάθετα και διαρθρωτικά δεν τα ανέφεραν. Μας ετοιμάζουν εκπλήξεις! Το τετράγωνο του Ουρανού – Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο την 1η Νοεμβρίου δείχνει ότι η αντίστροφη μέτρηση για ένα ακόμα «δόγμα του σοκ» στα οικονομικά έχει αρχίσει.

Σε τι είναι πρώτη η Ελλάδα;

Έρευνα του Doghouse Diaries που βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία από το διαδίκτυο, τη Word Bank και το Guinness World Records, αποκάλυψε ποια συνήθεια κάνει τους κατοίκους μιας χώρας να ξεχωρίζουν από αυτούς μιας άλλης. Μερικές από αυτές ήταν ο τουρισμός, ο αθεϊσμός, η πόση καφέ, η παραγωγή αυτοκινήτων και άλλες. Οι Έλληνες, στη συγκεκριμένη, αποδείχτηκαν παιδιά του Ποσειδώνα. Όχι λόγω της ναυτιλίας ή της θρησκευτικής πίστης αλλά εξαιτίας της λατρείας τους για το τσιγάρο. Απογοητευτήκατε; Υπάρχουν άλλα που μπορούν να θεωρηθούν πολύ χειρότερα όπως το cocaine use (χρήση κοκαΐνης) ή τα fascist movements (φασιστικά κινήματα). Σε αυτά, τα σκήπτρα έχουν η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved