Αστρολογική επικαιρότητα, 24/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/10


Κόντρα στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Υπέρ τη αναστολής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ψήφισαν οι βουλευτές της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ με εξαίρεση τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ψήφισε «παρούσα» όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ. Ο διελαύνων Κρόνος στο Σκορπιό -που σε κοσμικό επίπεδο συνδέεται με την παύση χρηματοδοτήσεων- αυτή την περίοδο σχηματίζει σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό (διαφοροποίηση) της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξ ου και η επιλογή-έκπληξή της να ψηφίσει «παρούσα». Η σύνοδος αυτή ενεργοποίησε το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στο ωροσκόπιό της. Η κίνησή της αυτή δείχνει μια έντονη διαφωνία με κάποιες γραμμές του κόμματος και αναμένονται συγκρούσεις. Από την πλευρά της διαφαίνεται ακαμψία και το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2013 συν το καλοκαίρι του 2014 προμηνύει προβλήματα, φιλονικίες, κόντρες. Η βουλευτής θα βρεθεί απέναντι σε δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Άγριος καυγάς Καμμένου - Ψυχάρη

Με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό ερωτήματα και συζητήσεις για χρηματοπιστωτικές υποθέσεις και συναλλαγές που έχουν λάβει χώρα στο παρελθόν βρίσκονται γενικότερα στο προσκήνιο. Επιπλέον, ο διελαύνων Ποσειδώνας στους Ιχθύες στην 2η μοίρα (έσοδα, χρήματα) δείχνει κόλπα, κουκουλώματα, σκευωρίες σε οικονομικές υποθέσεις. Υπό αυτών των επιρροών, ξέσπασε και μια άγρια κόντρα μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη. Αιτία αποτέλεσε η ιστορία των υποβρυχίων και των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων. Ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο. Ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ συνέχισε λέγοντας πως αυτό δεν έχει γίνει για να καλυφθούν οι υποθέσεις των: Λαυρεντιάδη, Σταύρου Ψυχάρη και Βίκτωρα Ρέστη. Εν συνεχεία, πήρε το λόγο ο Ανδρέας Ψυχάρης απαντώντας «σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να τον κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη». Από εκεί μετά η κατάσταση έγινε «μύλος».
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved