Ζώδια Σήμερα 11/06: Πέτα ό,τι είναι «χαλασμένο» και δε φτιάχνεται

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 11/06: Πέτα ό,τι είναι «χαλασμένο» και δε φτιάχνεται

Τρίτη, 11/06/2024

Η Τρίτη μόνο χαρούμενη και ξέγνοιαστη δε θα είναι, με το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η ατμόσφαιρα είναι μάλλον δυσάρεστη, εξού και τα μηνύματα που μας στέλνει: Πρέπει να καταστρέψουμε ό,τι είναι σαθρό και να ξεκινήσουμε από το 0. Να πετάξουμε ό,τι είναι «χαλασμένο» και δε φτιάχνεται και να ξεβρομίσει η ζωή μας, να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, αποκαλύψουμε έχθρες και αντιπαλότητες, να ξεμπροστιάσουμε όποιον/α μας σκάβει το λάκκο, να έρθουμε αντιμέτωποι με το «κακό» και φυσικά να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σε παθογένειες και καταστάσεις που δεν βελτιώνονται. Συμβιβαστικές λύσεις, ημίμετρα και δισταγμοί δε χωρούν γιατί τα πράγματα είναι «ή έτσι ή καθόλου». Αν τυχόν γυρίσουμε την πλάτη, τότε θα δεχτούμε το χτύπημα από την άλλη πλευρά και θα είναι κάτω από τη ζώνη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες των πρώτων ημερών, αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια και προσπαθείτε με ημίμετρα και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, μάλλον θα φάτε το κεφάλι σας. Το μόνο που σας μένει να τελειώνετε οριστικά, ακόμα κι αν σας στοιχίζει και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved