Ζώδια Σήμερα 04/06: Έτσι, όμορφα κι ωραία...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 04/06: Έτσι, όμορφα κι ωραία...

Τρίτη, 04/06/2024

Τρεις όψεις, σε γενικές γραμμές θετικές, έχει η σημερινή μέρα που θα επηρεάσουν αρκετούς από εμάς. Ξεκινάμε λοιπόν, με το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που -θέλοντας και μη- θα μας κάνει πιο σκεπτικούς και συγκρατημένους. Ο αυθορμητισμός και οι παρορμήσεις πάνε περίπατο, αντίθετα ό,τι πούμε ή κάνουμε πρέπει να είναι προϊόν σκέψης και στοχευμένο. Σημαντικό είναι, επίσης, να παρατηρήσουμε, να ακούσουμε το ένστικτό μας και να ερευνήσουμε, ώστε να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τη χρήσιμη από την άχρηστη πληροφορία, το ψέμα από την αλήθεια.

Ακολουθεί όμως η σύνοδος του Ερμή με τον Δία, που εκεί θα χαλαρώσουμε τελείως και ενδεχομένως να ξεφύγουμε κιόλας. Πάνε τα προσχήματα, πάνε κι οι επιφυλάξεις. Το κλίμα είναι ενθαρρυντικό και αρκετά ευχάριστο με τις ειδήσεις που θα πάρουμε ή τις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχουμε. Γενικά, θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις μας, επικοινωνιακά θα είμαστε στα πάνω μας, ενώ μια γνωριμία μπορεί να μας ανοίξει πόρτες για το άμεσο μέλλον ή να μας βοηθήσει να βγούμε από μια δύσκολη κατάσταση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αγοράσουμε ή να μας δωρίσουν κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας ή να ανανεώσουμε τον τεχνικό μας εξοπλισμό.

Η τρίτη και τελευταία όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στους Διδύμους, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες και το ηθικό μας και θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε ή να εκδηλώσουμε συναισθήματά μας. Από την άλλη, μπορεί να πέσει μια πρόταση ή ιδέα στο τραπέζι, να δρομολογηθεί μια συμφωνία, να πάρουμε χρήματα, να κάνουμε αγορές προσωπικών ειδών και καλλυντικών ή αρωμάτων ή να γεννηθεί ένα ειδύλλιο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μη βιάζεστε γιατί θα έρθουν στην κατοχή σας πληροφορίες και στοιχεία και από... τελευταίοι θα πλασαριστείτε πρώτοι. Λίγη υπομονή! Έτσι κι αλλιώς η τύχη είναι με το μέρος σας.

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, εύνοια και ευκαιρίες από τη μια, αμετροέπεια και τάσεις ανικανοποίητου από την άλλη. Έχετε το νου σας γιατί αν ξεφύγετε, εξ αιτίας των δεύτερων μπορεί να χάσετε τα πρώτα κι όχι μόνο, αλλά θα κληθείτε να ακριβοπληρώσετε τον λογαριασμό. Μετριάστε τις υψηλές προσδοκίες σας και μην περιμένετε να σας χαρίσουν τον ουρανό με τα άστρα.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί των πρώτων ημερών, μέσα στην καλή χαρά θα είστε κι εσείς και μάλιστα θα μάθετε κάτι που αφορά στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, που θα σας κάνει να χαμογελάσετε πλατιά.

Δίδυμοι του β’ δεκαημέρου, είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της μέρας και θα εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και τις καταστάσεις προς όφελός σας. Ό,τι βάλετε στο νου, θα το κερδίσετε ενώ αν επιχειρήσετε επανασύνδεση, θα βρείτε την πόρτα ανοιχτή.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, θα ξαναθυμηθείτε όμορφες στιγμές που έχετε μοιραστεί με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα επιχειρήσετε να τις αναβιώσετε. Από την άλλη, η επανεμφάνιση μιας επαγγελματικής προοπτικές θα φτιάξει τη μέρα σας.

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να εισπράξετε χρωστούμενα, είτε οικονομικά είτε ερωτικά! Οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved