Ζώδια Σήμερα 25/05: Ό,τι ποθείς

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 25/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 25/05:  Ό,τι ποθείς
Young couple loving each other Bigstock

Σάββατο, 25/05/2024

Λίγο μετά την είσοδό της, η Αφροδίτη στους Διδύμους, σήμερα, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ξυπνώντας τα βαθύτερα αισθήματά μας. Θα γινόμαστε παθιασμένοι, απόλυτοι, αρνούμενοι να συμβιβαστούμε με τα «λίγα» ή τα «μέτρια» και, ως εκ τούτου, δύσκολοι ως προς την ικανοποίησή μας. Το σίγουρο είναι ότι οι επιλογές μας θα βασίζονται σε ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη, ό,τι λαχταράμε, ό,τι ποθούμε. Ενδεχομένως και να κάνουμε «σκληρά παζάρια», να ζητήσουμε ανταλλάγματα και αποκλειστικές δεσμεύσεις, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια οικονομική ή... ερωτική συμφωνία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, τα καμπανάκια χτυπάνε και σας καλούν στην τάξη. Τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved