Ζώδια Σήμερα 22/05: Ξεκίνα από το μηδέν

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 22/05: Ξεκίνα από το μηδέν
Old Chronometer background Bigstock

Τετάρτη, 22/05/2024

Σήμερα με το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να έχουμε την τάση να διαγράψουμε τα πάντα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να ερευνήσουμε σε βάθος, να ανακαλύψουμε στοιχεία που δε γνωρίζαμε, ακόμα και τον ρόλο ορισμένων ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντός μας, κάτι που θα μας βοηθήσει στο να έχουμε την πλήρη εικόνα των καταστάσεων κι ανάλογα να πράξουμε. Παλιότερες υποθέσεις ή γεγονότα, που θα έρθουν στο φως, μας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια και εξαφανίζουν κάθε αφέλεια ή ψευδαίσθηση, ενώ θα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, οι ευκαιρίες να αποδεσμευτείτε οριστικά από μια περίπτωση που δε σώζεται και να κάνετε μια καινούργια αρχή είναι πολλές. Άλλωστε και τα μέσα έχετε και την ικανότητα να πετύχετε κάτι άλλο μεγαλύτερο.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, πρέπει, όσο πιο σύντομα γίνεται, να πάρετε αποφάσεις και να τελειώνετε μια και καλή με τα κακώς κείμενα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί των πρώτων ημερών, να είστε επιφυλακτικοί σε μια οικονομική ή ερωτική προσέγγιση, όσο δελεαστική κι αν είναι. Μη βιαστείτε να την αποδεχτείτε, αν δεν ερευνήσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved