Δύο ζώδια που θα πρέπει να κοντρολάρουν τα πάθη τους, σήμερα, 24/04

Χρειάζεται να κρατήσουν τα ηνία και να μη χάσουν τον έλεγχό τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα πρέπει να κοντρολάρουν τα πάθη τους, σήμερα, 24/04

Τετάρτη 24/4/2024

Τις πρώτες πρωινές ώρες γίνεται σήμερα η Πανσέληνος στον Σκορπιό που όσο να πεις δεν είναι και από τις πιο ανάλαφρες, καθώς ούτε το συγκεκριμένο ζώδιο, ούτε και η παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο δεν βοηθά στο να υπάρξει μια χαλάρωση και ομαλές εξελίξεις. Θα είμαστε καχύποπτοι, θα κοιτάμε πίσω από την πλάτη μας για πιθανούς εχθρούς ή θα φοβόμαστε για κάτι άσχημο που μπορεί να συμβεί. Το ένστικτό μας θα είναι οξυμένο και το κλίμα τεταμένο, ενώ δεν αποκλείονται και στενόχωρες καταστάσεις.

Αυτοί που θα βιώσουν πιο έντονα την Πανσέληνο και θα χρειαστεί να κοντρολάρουν τα πάθη τους, να κρατήσουν τον έλεγχο των καταστάσεων, ταυτόχρονα όμως και να λύσουν οριστικά ζητήματα που τους απασχολούν, ώστε να μην ξαναβρεθούν στην ίδια θέση είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 7ος οίκος τους, αντίστοιχα.

Κυρίως στις σχέσεις, αλλά και απέναντι στον εαυτό τους θα γίνουν πολύ πιο απαιτητικοί, απόλυτοι και ασυμβίβαστοι, δε θα κάνουν καμία υποχώρηση ή παραχώρηση κι αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα το να επέλθει ρήξη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved