Ζώδια Σήμερα 24/04: Πανσέληνος στον Σκορπιό-Μην περιμένεις happy end

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 24/04: Πανσέληνος στον Σκορπιό-Μην περιμένεις happy end

Τετάρτη, 24/04/2024

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, σήμερα, αρκετά κοντά στον Πλούτωνα στον Υδροχόο, το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο «ένα τέλος πρέπει να μπει, τώρα» κι όσο πιο σύντομα το καταλάβουμε, τόσο περισσότερο χρόνο και στενοχώριες θα γλιτώσουμε. Από την άλλη, θα τα θέλουμε όλα και τώρα, οπότε το να καταστρώνουμε σχέδια και τακτικές για την απόκτησή τους είναι μονόδρομος, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθούμε από τα πάθη μας, χάνοντας τον έλεγχο των καταστάσεων, το οποίο είναι πολύ πιθανό. Δε χρειάζεται να πούμε ότι είναι και πολύ ερωτική-σεξουαλική, ωθώντας μας να αναζητήσουμε τη βαθύτερη ικανοποίησή μας, κάτι που είναι κάπως δύσκολο, αφού η όρεξή μας είναι μεγάλη και τίποτα δεν φαίνεται αρκετό για να μας χορτάσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, θέλετε να κρατήσετε τον έλεγχο στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας, ωστόσο, όσο πιο απόλυτοι και πεισματάρηδες είστε, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να τα καταφέρετε. Δείξτε θέληση και αποφασιστικότητα, «ακούστε» όμως και την άλλη πλευρά, προκειμένου να αποφύγετε υπερβολές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, χρήμα και σεξ είναι δυο παράγοντες που αποκτούν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και ενδεχομένως να σας αναγκάσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις ή αποφάσεις, για να αποκτήσετε όσα θέλετε πολύ. Ωστόσο, επειδή είστε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο, υπάρχει περίπτωση να μη σας βγει το παιχνίδι, όπως το θέλετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved