Ζώδια Σήμερα 21/04: Το τέλος είναι αναμενόμενο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/04: Το τέλος είναι αναμενόμενο

Κυριακή, 21/04/2024

Αρκετά δύσκολη ή τουλάχιστον απαιτητική θα είναι η σημερινή μέρα, με το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο να πρωτοστατεί, το οποίο μας φέρνει αντιμέτωπους με το «κακό» και μας αναγκάζει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο όταν μπαίνει τέλος σε κάτι, γίνεται μια καινούργια αρχή, οφείλουμε, λοιπόν, να τελειώσουμε με παθογένειες, πρόσωπα και καταστάσεις που «σέρνονται» για καιρό. Επιπλέον, οι αποκαλύψεις θα είναι αρκετές, που ενδεχομένως να μας πονέσουν, όμως, ίσως να είναι αυτές που θα μας σπρώξουν στο να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να δώσουμε τελεσίγραφο. Δεν αποκλείεται να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες γεγονότα που θα μας σημαδέψουν. Από την άλλη, όμως, αν έχουμε άσσους κρυμμένους στο μανίκι μας και αποφασίσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να αντιμετωπίσουμε «εχθρούς», ανταγωνιστές και αντιπάλους, τότε η νίκη θα είναι ολοκληρωτική.

Την ίδια μέρα γίνεται η σπάνια σύνοδος Δία- Ουρανού που θα επηρεάσει μακροπρόθεσμα τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, το πρόβλημα πρέπει να το χτυπάτε στη ρίζα του. Μη φοβάστε να τελειώσετε το οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, εφ’ όσον δεν είναι έτσι όπως το θέλετε, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω, όσο κι αν σας πονάει αυτή η εξέλιξη. Μια στενοχώρια πάντως θα την πάρετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, ένα δυσάρεστο γεγονός που αφορά στα οικονομικά ή τα ερωτικοσεξουαλικά σας θα σας κάνει να μετανιώσετε ή να αλλάξετε τελείως τακτική, καθώς θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τα περιθώρια να μείνετε απαθείς και αμέτοχοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved