Ζώδια Σήμερα 17/04: Ναι μεν, αλλά...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 17/04: Ναι μεν, αλλά...

Τέταρτη, 17/04/2024

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα θα κάνει τρίγωνο διαδοχικά με την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό, εκτοξεύοντας τη γοητεία, τη χάρη, το νάζι, την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά μας. Οι αβρότητες, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα θα δίνουν και θα παίρνουν, όμως καινούργιες γνωριμίες και φλερτ δε θα προκύψουν, απλά θα «κρατηθούν» στην άκρη για αργότερα. Επίσης, θα έχουμε και την τάση να ομορφύνουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και το περιβάλλον που ζούμε και κινούμαστε. Καλό θα ήταν όμως να αποφευχθούν κάποιες αγορές ή διακοσμητικές προσθήκες, αλλά και αλλαγές στην εμφάνισή μας γιατί θα το μετανιώσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Κριοί του β’ δεκαημέρου, λάμπετε, ελκύετε και διασκεδάζετε με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνετε, αλλά για να επικεντρωθείτε κάπου συγκεκριμένα... ούτε λόγος.

Υδροχόοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, δεν ξέρετε τι θέλετε, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να μπερδεύετε. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα και μην πιέζεστε να βγάλετε άκρη.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, αν δεν προσέξετε, θα σας φύγουν αρκετά χρήματα για τον καλλωπισμό ή αγορές προσωπικών ειδών για να καλύψετε συναισθηματικά κενά σας και να ανέβετε ψυχολογικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved