Ζώδια Σήμερα 16/04: Όνειρα και εφιάλτες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 16/04: Όνειρα και εφιάλτες

Τρίτη, 16/04/2024

Μέχρι το απόγευμα, θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο, δίνοντάς μας έντονο συναισθηματισμό, διαίσθηση και εσωστρέφεια. Με το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πιο εύκολο να αποσυρθούμε στο δικό μας χώρο, να αφεθούμε σε νοερά ταξίδια στο παρελθόν, αλλά και να διαμορφώσουμε το περιβάλλον μας, κάνοντάς το πιο ατμοσφαιρικό ή ρομαντικό. Πιθανό είναι επίσης, να ψάξουμε και να βρούμε παλιά αντικείμενα, αναμνηστικά ή φωτογραφίες, που είχαμε καταχωνιάσει σε ντουλάπια, κουτιά ή συρτάρια.

Το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Λέοντα, όμως, πριν προλάβουμε να πάρουμε τα πάνω μας, η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα μας ρίξει ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πλημμυρίσουμε με αρνητικά συναισθήματα και φοβίες ή να αισθανθούμε την ανάγκη να απομονωθούμε για να τα βρούμε με τον εαυτό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θα σας πιάσει έντονη συγκινησιακή φόρτιση και πολύ πιθανό να πάτε πολύ πίσω στο χρόνο για να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματά σας,

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, το να σκαλίζετε τα παλιά και να χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που έγιναν κάποτε δεν έχει κανένα νόημα. Αφήστε τα πίσω σας, εφ’ όσον πια πήρατε το μάθημά σας και προχωρήστε παρακάτω.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, έχετε κολλήσει στο «τότε που έγινε αυτό» και χαλιέστε, λες και μπορείτε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω να διορθώσετε ή να αλλάξετε τα πράγματα. Όσο τα αναμασάτε, τόσο στενοχωριέστε και γεμίζετε τοξικότητα. Το θέμα είναι τι μπορείτε να κάνετε από εδώ και πέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved