Ζώδια Σήμερα 14/04: Κοίτα το «σπίτι» σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 14/04: Κοίτα το «σπίτι» σου

Κυριακή, 14/04/2024

Η Σελήνη, από χθες, έχει περάσει στον Καρκίνο, η οποία ενισχύει το συναίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας, ενώ το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένειά μας. Θα ασχοληθούμε με δουλειές και ψώνια του νοικοκυριού και θα ακούσουμε προβληματισμούς και παράπονα, θα βοηθήσουμε ή να συμπαρασταθούμε, αν χρειαστεί, στους δικούς μας ανθρώπους. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε μια ζεστή και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα, ενώ δεν αποκλείεται και η αναπόληση στιγμών που μοιραστήκαμε μαζί τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Μην κλείνεστε στο καβούκι σας κι απολαύστε το ενδιαφέρον που εισπράττετε για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, είστε γεμάτοι παράπονα και γκρίνια, στο σπίτι ή τη δουλειά σας και βγάζετε λίγο πιεστικά την ανάγκη σας για φροντίδα και κατανόηση. Το θέμα είναι όμως να σας καταλάβουν οι δικοί σας άνθρωποι κι όχι να σας κάνουν το χατίρι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του β’ δεκαημέρου, η εξασφάλιση υλικών και συναισθηματικών πόρων είναι σημαντική για σας σήμερα. Με τις ανάλογες κινήσεις, μπορείτε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και παράλληλα να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved