Δύο ζώδια που θα αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα, σήμερα, 06/04

Πρακτικά ή προσωπικά

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα, σήμερα, 06/04

Σάββατο 6/4/2024

Ήρεμα και χαλαρά δε θα ξεκινήσει για κάποιους το Σάββατο, καθώς η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στους Ιχθύς, θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, οπότε είναι λογικό να αυξηθούν οι ρυθμοί και οι ταχύτητες, ενώ θα υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση και ανυπομονησία. Επιπλέον, θα βγουν απωθημένα, παράπονα, γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Το μεσημέρι, η σύνοδός της με τον Κρόνο ενδεχομένως να αναγκάσει σε μεγαλυτερη ανάληψη καθηκόντων και ευθυνών, ενώ δεν αποκλείεται και να υπάρξει ένα "πάγωμα" στις επαφές, λόγω έλλειψης κατανόησης ή πρακτικών ζητημάτων που θα ανακύψουν ξαφνικά, αλλάζοντας έτσι τις προτεραιότητες.

Αυτοί που σήμερα θα έχουν ξεσπάσματα και είτε θα στραφούν κατά δικαίων και αδίκων είτε θα βρεθούν κατηγορούμενοι, φταίνε-δε φταίνε και θα εκνευριστούν είναι οι Παρθένοι και οι Τοξότες που επηρεάζονται στις σχέσεις τους, συντροφικές, ερωτικές, συνεργασίας και οικογενειακές, όπου λογικό είναι να υπάρξουν τσακωμοί, διαμάχες και προβλήματα, αντικειμενικά και μη, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Άρη-Κρόνου χτυπά στον 7ο και 4ο οίκο τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, βέβαια, όλα θα έρθουν στην επιφάνεια και δεν θα μείνει κρυφό το οτιδήποτε, οπότε είναι και πιο εύκολο να λυθούν θέματα, αν υπάρχει καλή θέληση και επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved