Ζώδια Σήμερα 21/03: Αποδεσμεύσου από καταστάσεις που δε σώζονται

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/03: Αποδεσμεύσου από καταστάσεις που δε σώζονται

Πέμπτη, 21/03/2024

Σήμερα, με το εξάγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να έχουμε την τάση να διαγράψουμε τα πάντα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να ερευνήσουμε σε βάθος, να ανακαλύψουμε στοιχεία που δε γνωρίζαμε, ακόμα και τον ρόλο ορισμένων ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντός μας, κάτι που θα μας βοηθήσει στο να έχουμε την πλήρη εικόνα των καταστάσεων κι ανάλογα να πράξουμε. Παλιότερες υποθέσεις ή γεγονότα, που θα έρθουν στο φως, μας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια και εξαφανίζουν κάθε αφέλεια ή ψευδαίσθηση, ενώ θα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, οι ευκαιρίες να αποδεσμευτείτε οριστικά από μια κατάσταση που δε σώζεται και να κάνετε μια καινούργια αρχή είναι πολλές. Άλλωστε και τα μέσα έχετε και την ικανότητα να πετύχετε κάτι άλλο μεγαλύτερο.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, πρέπει, όσο πιο σύντομα γίνεται, να πάρετε αποφάσεις και να τελειώνετε μια και καλή με τα κακώς κείμενα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved