Ζώδια Σήμερα 15/03: Μην αναβάλλεις δουλειές και υποχρεώσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 15/03: Μην αναβάλλεις δουλειές και υποχρεώσεις

Παρασκευή, 15/03/2024

Το πρωί, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να «χειριστούμε» συναισθηματικά και τις πιο δύσκολες καταστάσεις και πρόσωπα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα μας λίγο «τεμπέληδες», αφού δεν έχουμε καμία διάθεση να καταπιαστούμε με οτιδήποτε κοπιαστικό και χρονοβόρο και σίγουρα όχι με τα της δουλειάς, κάτι που θα το «πληρώσουμε» το βράδυ με το άλλο της τετράγωνο, αυτό με τον Κρόνο στους Ιχθύς, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είμαστε άνετοι και χαλαροί. Αντίθετα, θα νιώθουμε κάπως μίζερα ή μελαγχολικά ενώ θα αγχωθούμε για ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και η πίεση του χρόνου θα μας φανεί αφόρητη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ και β’ δεκαημέρου, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ και β’ δεκαημέρου, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved