Ζώδια Σήμερα 11/03: Μυστικά και αλήθειες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 11/03: Μυστικά και αλήθειες

Δευτέρα, 11/03/2024

Ο Ερμής, χθες, πέρασε στον Κριό, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι ήρθε η ώρα για ταχύτατες κινήσεις, γρήγορες και δυναμικές αποφάσεις και δραστηριοποίηση για κλείσιμο αρκετών υποθέσεών μας. Ωστόσο, σήμερα δε θα μας χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η παρόρμηση, καθώς έχουμε το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Θα μάθουμε πολλά μυστικά, θα αρχίσουμε να ψάχνουμε αίτια και αλήθειες ή στοιχεία και δε θα υιοθετήσουμε καμία γνώμη ή πληροφορία, αν πρώτα δεν την έχουμε διασταυρώσει και αξιολογήσει. Δεν είναι ότι είμαστε καχύποπτοι, αλλά οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί, αν δεν ξέρουμε πολύ καλά «πηγές», πρόσωπα και πράγματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, ερευνήστε σε βάθος, διασταυρώστε και αξιολογήστε σωστά όσα μάθετε γιατί μπορεί να γίνουν ο άσσος στο μανίκι σας. Πάντως, αν έχετε κάποιο στόχο στην προσωπική σας ζωή, οι μέθοδοι που θα εφαρμόσετε τώρα θα φέρουν αποτέλεσμα.

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα σας αναστατώσουν. Πριν κάνετε το τελικό ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα, σιγουρευτείτε ότι οι πληροφορίες σας είναι σωστές και δεν αποσκοπούν στο να σπείρουν τη διχόνοια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved