Ζώδια Σήμερα 26/02: Στα χαμένα… και στα κρυφτά

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 26/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 26/02: Στα χαμένα… και στα κρυφτά

Δευτέρα, 26/02/2024

Η Σελήνη θα είναι μέχρι το απόγευμα στην Παρθένο, ωστόσο η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα μας αποπροσανατολίσει και θα μας δημιουργήσει διλήμματα. Θα είμαστε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, τη φαντασία και την πραγματικότητα, την μερική και την συνολική εικόνα ή αυτού που βλέπουμε μπροστά μας και αυτού που διαισθανόμαστε. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν παραμείνουμε αδρανείς, μέχρι να αποκτήσουμε και πάλι μια ξεκάθαρη εικόνα μέσα μας, διαφορετικά τα λάθη δε θα τα αποφύγουμε.

Με το πέρασμά της στον Ζυγό και το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, θα αντιληφθούμε τι κρύβεται πίσω από πρόσωπα και πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να κρατήσουμε κρυφά τα χαρτιά μας, να χρησιμοποιήσουμε μέσα ή να «πατήσουμε» πάνω στα τρωτά σημεία των άλλων για να καταφέρουμε ό,τι έχουμε στο νου μας. Πάντα, όμως, με χαμόγελο…

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι χρειάζεστε, αλλά και το τι επιθυμείτε. Αν δεν έχετε καταλήξει κάπου συγκεκριμένα, καλύτερα να κάτσετε στα αβγά σας, παρά να μετανιώνετε μετά για τη λάθος επιλογή σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, συνυπολογίστε και το προσωπικό σας όφελος σε κάθε οικονομική σας κίνηση. Μην κλείνετε τα μάτια και εξ αιτίας των συναισθημάτων σας αλλοιώνετε την κρίση σας.

Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, δεν είστε μόνο φρου-φρου κι αρώματα. Το μυαλό σας κόβει, το ένστικτό σας δουλεύει σωστά και σήμερα, η έλξη που ασκείτε είναι έντονη, γι’ αυτό μπορεί να καταφέρετε τον σκοπό που έχετε βάλει στο νου σας, αν την εκμεταλλευτείτε.

Καρκίνοι, Κριοί, Αιγόκεροι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, το να αφήνετε το μυαλό σας να κάνει αρνητικά σενάρια και μετά να στενοχωριέστε δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εκτός αυτού, βγάζετε και μια προκατάληψη που δεν είναι δίκαιη για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αν είναι να τα κατηγορήσετε για κάτι, να έχετε αποδείξεις όχι υποψίες.

Δίδυμοι. Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων ημερών, αρκετοί είναι οι πειρασμοί, οικονομικοί και σεξουαλικοί, όμως εσείς πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα και να μην δώσετε τίποτα χωρίς ανταλλάγματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved