Ζώδια Σήμερα 17/02: Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 17/02: Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες
Young despair couple arguing and breaking up

Σάββατο, 17/02/2024

Δύο αρκετά δυνατές όψεις έχει η μέρα που θα μας επηρεάσουν αρκετά ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουμε. Αφ’ ενός έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενα γεγονότα και δυσάρεστες εξελίξεις ή ειδήσεις που θα αναστατώσουν την καθημερινότητά μας. Προγράμματα και πλάνα «τινάζονται στον αέρα», κάνοντας δύσκολο να κρατήσουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας, ενώ διάχυτος θα είναι ο εκνευρισμός, οι τσακωμοί εύκολοι για ασήμαντη αιτία, προβοκατόρικες ή παράλογες συμπεριφορές, αλλά και βλάβες στο μέσο επικοινωνίας ή μεταφοράς μας ή μια ξαφνική κι ανεπιθύμητη συνάντηση.

Αφ’ ετέρου έχουμε τη σύνοδο της νεοφερμένης Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Πλούτωνα που -όσο να πεις- στον ερωτικό τομέα δεν σηκώνει αστεία, επιπολαιότητες, ανωριμότητα και περιπετειούλες. Είναι όψη που δίνει ένταση, το πάθος, μοιραίους έρωτες και μπόλικο μυστήριο. Γι’ αυτό, ας είμαστε πιο μαζεμένοι και επιφυλακτικοί, αν τύχει και συναντηθούν οι δρόμοι μας με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, προκαλείστε άγρια από ανωτέρους, τον/η σύντροφο ή την οικογένειά σας και θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθείτε και να μην ξεσπάσετε ή να μην το γυρίσετε κι εσείς στην επίθεση, βγάζοντας όλα όσα σκέφτεστε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι τέλος του β’ δεκαημέρου, κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί αρκεί μια κίνηση ή απόφαση της στιγμής, για να τα διαλύσετε όλα στα ερωτικά σας. Από την άλλη, είναι πιθανό κι ένα έκτακτο έξοδο, κυρίως αν είχατε κάνει πλάνο για το τι θα δώσετε και τι θα σας μείνει!

Υδροχόοι των πρώτων ημερών, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί των πρώτων ημερών, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας, έχετε μέθοδο και ελέγξτε τις επιθυμίες σας για να παραμείνετε εντός... στόχου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved