Ζώδια Σήμερα 14/02: Ξεσκέπασε αντιπάλους και ανταγωνιστές

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 14/02: Ξεσκέπασε αντιπάλους και ανταγωνιστές

Τετάρτη, 14/02/2024

Ο Άρης πέρασε στον Υδροχόο, χθες το πρωί και σήμερα θα συναντήσει τον Πλούτωνα, φέρνοντας στο φως πολλές κρυμμένες αλήθειες, ψέματα, συκοφαντίες και μυστικά, κάποια από τα οποία θα τα ανακαλύψουμε μόνοι μας, μετά από εξονυχιστική έρευνα κι άλλα θα μας τα εκμυστηρευτούν, οπότε θα έχουμε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσουμε τους άσσους που έχουμε στο μανίκι μας για να γυρίσουμε μια κατάσταση υπέρ μας, να ξεσκεπάσουμε αντιπάλους και ανταγωνιστές μας, κατατροπώνοντάς τους, αλλά και να πάρουμε σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα και οριστικές αποφάσεις, βάζοντας ένα τέλος στις παθογένειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι των πρώτων ημερών, το οπλοστάσιό σας είναι γεμάτο όπλα, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να τα χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε την προσωπική σας δικαίωση. Όποιος τα βάλει σήμερα μαζί σας θα είναι ο χαμένος της υπόθεσης.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, τελειώστε οριστικά με παθογένειες και καταστάσεις που σέρνονται στο σπίτι ή τη δουλειά σας, για να κάνετε μια καινούργια αρχή! Διαφορετικά, αυτό που φοβάστε περισσότερο, αυτό θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, θέλετε να πραγματοποιηθούν οι ερωτικές και οικονομικές σας επιθυμίες, όμως προσέξτε τις επιλογές σας γιατί εκεί είναι το μυστικό. Μην εκτίθεστε και μην φανερώνετε τους κρυμμένους άσσους στο μανίκι σας, αν δεν σιγουρευτείτε 100%.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved