Δύο ζώδια που θα βρεθούν σε δίλημμα σήμερα, 25/01

Ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά κρύβονται και παγίδες

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα βρεθούν σε δίλημμα σήμερα, 25/01

Πέμπτη 25/01/2024

Αργά το πρωί, η Σελήνη περνά στον Λέοντα, κάνοντας αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, γεμίζοντάς μας σκέψεις και συναισθήματα που σίγουρα δε μας δημιουργουν αυτοπεποίθηση και τόλμη, αλλά αμφιβολίες και καχυποψίες. Αργά το απόγευμα έχουμε την Πανσέληνο στον Λέοντα που με τον Δία στον Ταύρο, σε κοντινή απόσταση, θα μας μπουστάρει αρκετά, ωστόσο, χρειάζεται να παραμείνουμε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι, έτσι ώστε οι επιλογές μας να μην είναι ατυχείς, λόγω της μεγάλης μας σιγουριάς.

Οι δύο που θα βρεθούν σε δίλημμα σήμερα είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, καθώς οι επιθυμίες τους, στα ερωτικά και τα οικονομικά, θα είναι αρκετές, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο, αν αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο και χωρίς όρια, να "ανοίξουν" μέτωπα που θα είναι δύσκολο να κλείσουν, καθώς προσβάλλεται ο 2ος και 8ος οίκος τους αντίστοιχα.

Ευκαιρίες για βελτίωση θα υπάρξουν, αλλά κρύβονται και παγίδες, οπότε για να τις εκμεταλλευτούν, θα πρέπει να ελέγξουν την... όρεξή τους και να μην γίνουν απαιτητικοί, τόσο από τον εαυτό τους, όσο και από τους άλλους. Επιπλέον, να μη σταθούν σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αλλά σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved