Ζώδια Σήμερα 21/10: Αντιμέτωποι με το «κακό»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/10

Ζώδια Σήμερα 21/10: Αντιμέτωποι με το «κακό»

Σάββατο, 21/10/2023

Μια ακόμα μέρα που κρύβει αρνητικές εκπλήξεις και εξελίξεις είναι η σημερινή με το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να πρωτοστατεί, το οποίο μας φέρνει αντιμέτωπους με το «κακό» και μας αναγκάζει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο όταν μπαίνει τέλος σε κάτι, γίνεται μια καινούργια αρχή, οφείλουμε, λοιπόν, να τελειώσουμε με παθογένειες, πρόσωπα και καταστάσεις που «σέρνονται» για καιρό. Επιπλέον, οι αποκαλύψεις θα είναι αρκετές, που ενδεχομένως να μας πονέσουν, όμως, ίσως να είναι αυτές που θα μας σπρώξουν στο να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να δώσουμε τελεσίγραφο. Δεν αποκλείεται να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες γεγονότα που θα μας σημαδέψουν. Από την άλλη, όμως, αν έχουμε άσσους κρυμμένους στο μανίκι μας και αποφασίσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να αντιμετωπίσουμε «εχθρούς», ανταγωνιστές και αντιπάλους, τότε η νίκη θα είναι ολοκληρωτική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, το πρόβλημα πρέπει να το χτυπάτε στη ρίζα του. Μη φοβάστε να τελειώσετε το οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, εφ’ όσον δεν είναι έτσι όπως το θέλετε, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω, όσο κι αν σας πονάει αυτή η εξέλιξη. Μια στενοχώρια πάντως θα την πάρετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, ένα δυσάρεστο γεγονός που αφορά στα οικονομικά ή τα ερωτικοσεξουαλικά σας θα σας κάνει να μετανιώσετε ή να αλλάξετε τελείως τακτική, καθώς θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τα περιθώρια να μείνετε απαθείς και αμέτοχοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved