Ζώδια Σήμερα 15/10: Απόλυτοι και ασυμβίβαστοι

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/10

Ζώδια Σήμερα 15/10: Απόλυτοι και ασυμβίβαστοι

Κυριακή, 15/10/2023

Με τη Σελήνη στον Ζυγό να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα δημιουργηθεί μέσα μας καχυποψία για συγκεκριμένα πρόσωπα και το σκοπό τους απέναντί μας, θα ξαναθυμηθούμε δυσάρεστα περιστατικά ή βιώματα του παρελθόντος τα οποία θα επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή μας, θα γίνουμε πιο απόλυτοι και ασυμβίβαστοι στα θέλω μας, ενώ η ανισορροπία καταστάσεων και η αδυναμία μας να δούμε φως στην άκρη του τούνελ θα μας ρίξει ψυχολογικά.

Έχοντας πια περάσει στον Σκορπιό, αργά το μεσημέρι, θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, διατηρώντας την εσωστρέφεια και τη συστολή μας και βάζοντάς μας να περιορίσουμε τους συναισθηματισμούς μας για να δούμε τα πράγματα καθαρά και προς το συμφέρον μας. Ωστόσο, η σύνοδός της με τον Άρη στον Σκορπιό θα μας ξαναφουντώσει και επιθυμίες και ανάγκες και πιθανότατα να διεκδικήσουμε με περίσσιο πάθος όλα όσα θέλουμε, χωρίς εκπτώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων δείχνει να εξαρτάται από άλλους και ή θα συνταχτείτε μαζί τους ή θα προβάλλετε αντιστάσεις, προκαλώντας τις όποιες συνέπειες. Αν υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης, τότε μάλλον θα διχαστείτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, μια συμμαχία είναι μάλλον αναγκαία παρά επιλογή σας, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα που αναζητούν λύση, ωστόσο, τα πιθανά ανταλλάγματα που θα σας ζητηθούν είναι μεγάλα.

Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, έχετε πάρει φόρα και δεν κρατιέστε με τίποτα. Είναι τέτοια η δυναμική σας, αλλά και η ένταση που βγάζετε που δύσκολα θα σας αρνηθούν το οτιδήποτε.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, ελέγξτε το θυμικό σας και προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε έλεγχο ή επιβολή γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved