Δύο ζώδια που θα δείξουν τη δύναμή τους σήμερα, 15/10

Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις μαζί τους

Δύο ζώδια που θα δείξουν τη δύναμή τους σήμερα, 15/10

Κυριακή, 15/10/2023

Η Σελήνη, σήμερα το μεσημέρι, θα περάσει στον Σκορπιό και το κλίμα αυτόματα θα γίνει πιο παθιάρικο, ερωτικά και μη. Εκεί που σκεφτόμασταν το συμβιβασμό ή μια υπαναχώρηση, τώρα ούτε καν θα περνάει από το μυαλό μας. Ή έτσι ή αλλιώς, ή όλα ή καθόλου... Γινόμαστε απόλυτοι, ακλόνητοι στις θέσεις μας και αποφασισμένοι να πετύχουμε όλα όσα επιθυμούμε. Η σύνοδός της με τον Άρη το απόγευμα, μας κάνει ακόμα πιο θερμούς και παθιασμένους, αλλά και ισχυρούς.

Τα δύο ζώδια που θα δείξουν σε όλους το πόσο δυνατά και ανθεκτικά είναι και δε θα ήταν καθόλου έξυπνο να τα βάλεις μαζί τους ή να προσπαθήσεις να τα υποτιμήσεις ή να τα κοροϊδέψεις είναι οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι. Επιπλέον, η σεξουαλικότητά τους θα χτυπήσει κόκκινο και οι επιθυμίες τους θα φουντώσουν, οπότε δεν αποκλείεται και στον ερωτικό στίβο να διαπρέψουν, αφού η σύνοδος γίνεται στον 1ο και 5ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Από την άλλη, θα βγάλουν κι από μέσα τους πράγματα ή τη δική τους αλήθεια, θα εκδηλώσουν ανάγκες, δυσαρέσκειες ή ενοχλήσεις και γενικώς θα είναι αθρόα η έκφραση συναισθημάτων, κάτι που, όπως είναι λογικό, θα δυσαρεστήσει ορισμένους/ες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved