Ζώδια Σήμερα 16/09: Ψυχρά χαμόγελα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/09

Ζώδια Σήμερα 16/09: Ψυχρά χαμόγελα

Σάββατο, 16/09/2023

Με τη Σελήνη, από χθες το βράδυ, να έχει περάσει στον Ζυγό, η διατήρηση των ισορροπιών, του αρμονικού περιβάλλοντος και των καλών σχέσεων είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας, οπότε είναι λογικό να ρίξουμε νερό στο κρασί μας. Κυριαρχεί το συμβιβαστικό πνεύμα, η μετρίαση του Εγώ και η ανάγκη για να βρεθούν τρόποι, έτσι ώστε να γεφυρώσουμε διαφορές και να αποφύγουμε εντάσεις και τσακωμούς με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Ωστόσο, η σύνοδός της με τον Άρη το βράδυ, η έμμεση προσέγγιση και οι διπλωματικοί χειρισμοί μάλλον θα εκλείψουν. Ενδεχομένως να μας πιάσει εγωισμός ή ανασφάλεια ή να ξυπνήσει η ανικανοποίητη φύση μας και να μη μας αρέσει η εικόνα μας και να κάνουμε διάφορα, προκειμένου να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί του β’ δεκαημέρου, μονοπωλείτε το ενδιαφέρον, κερδίζετε ό,τι θέλετε και ξεφορτώνεστε ό,τι δε θέλετε, πάντα με χαμόγελο, έστω κι αν είναι ψυχρό.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να διατηρήσετε το καλό κλίμα στη δουλειά ή το σπίτι σας και δε θα τα καταφέρετε στο τέλος, αν έχετε απέναντί σας αμετάπειστα και ασυμβίβαστα άτομα, που θεωρούν ότι έχουν δίκιο σε όλα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε και χαλάσετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα είχατε υπολογίσει. Επίσης, το να ξανοιχτείτε συναισθηματικά δεν είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved