Ζώδια Σήμερα 19/08: Προσπάθησε να ισορροπήσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/08

Ζώδια Σήμερα 19/08:  Προσπάθησε να ισορροπήσεις

Σάββατο, 19/08/2023

Τις πρωινές ώρες Σελήνη και Άρης θα συναντηθούν στην Παρθένο κάνοντας αρκετά έντονη τη μέρα μας, καθώς δε θα μας χαρακτηρίζει ούτε η υπομονή, ούτε η ψυχραιμία. Είναι πολύ πιθανές έντονες αντιδράσεις, περίεργες συμπεριφορές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, επιμονή και ανυπομονησία και δεν αποκλείεται να ξεσπάσουμε, αν καταπιεστούμε.

Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ρίξει σαφώς τους τόνους, ωστόσο, ίσως περάσουμε στο άλλο άκρο, του χασίματος ή της θολούρας και να μην μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τα πιο απλά, καθημερινά ζητήματα, ενώ το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει τη διαίσθησή μας, ενώ μας σπρώχνει να γίνουμε αρκετά εσωστρεφής και να μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα μόνο με τα πολύ δικά μας άτομα.

Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό, θα χαλαρώσουμε και θα ανακτήσουμε την εσωτερική μας ισορροπία. Η εμφάνισή μας θα μας απασχολήσει αρκετά γιατί θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, κυρίως όμως σε εμάς. Από την άλλη, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη μέρα μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι του γ’ δεκαημέρου, είστε στην πρίζα, κάτι που βέβαια βοηθά, αν έχετε πολλές δουλειές, να τις τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα, όμως στις ροσωπικές σας σχέσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί με την παραμικρή αφορμή ξεσηκώνεστε.

Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, ελέγξτε τα νεύρα και τις αντιδράσεις σας γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Κάποια πρόσωπα πάντως θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες, συναισθηματικές και υλικές, σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, από το μεσημέρι και μετά, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, κερδίζετε το ενδιαφέρον και σκλαβώνετε καρδιές με το στιλ και την επικοινωνιακή σας άνεση.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, το να κάνετε ένα βήμα πίσω ίσως δεν είναι και τόσο σημαντικό, αν είναι να διατηρήσετε το καλό κλίμα στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας. Στο κάτω-κάτω, για ένα κοινό σκοπό παλεύετε και εγωισμοί δε χωρούν.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Από μόνο του όμως αυτό δε λέει κάτι! Αυτοπεποίθηση να έχετε και όλα τα άλλα περισσεύουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved