Ζώδια Σήμερα 04/06: Πανσέληνος στον Τοξότη-Όπου φύγει, φύγει

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/06

Ζώδια Σήμερα 04/06: Πανσέληνος στον Τοξότη-Όπου φύγει, φύγει

Κυριακή, 04/06/2023

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο στον Τοξότη, η οποία υπόσχεται εξελίξεις, που θα ευνοήσουν αρκετούς και μας ωθεί να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με ό,τι μας ρίχνει ψυχολογικά και να βρούμε τρόπους να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας. Γεγονός είναι ότι οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις μας θα αυξηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι ή μια μικρή απόδραση από την πόλη, για να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεσκάσουμε, να ξεφύγουμε από τη μίζερη καθημερινότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν αψυχολόγητες ενέργειες και θα υπάρξουν επιπόλαιες συμπεριφορές, που θα προκαλέσουν διάφορα ευτράπελα, αλλά και αποφυγή κάθε ευθύνης.

Την ίδια μέρα, έχουμε και τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο,που μας δίνει εφευρετικότητα, επινοήσεις, αλλά και έντονη διάθεση για πειραματισμούς, πρωτοτυπία και πρωτοπορία, ώστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ασυνήθιστο για να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας ή να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Από την άλλη, ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες ειδήσεις και συναντήσεις σπάνε τη ρουτίνα, ενώ η αβίαστη έκφραση της αλήθειας ίσως μας σπρώξει στο να αναθεωρήσουμε εντυπώσεις και απόψεις.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες βρίσκεστε στο επίκεντρο κι από σας εξαρτάται, αν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε ή θα μείνετε στα λόγια και τις δηλώσεις. Σίγουρα πάντως το να ξεπεράσετε τα όρια είναι πολύ πιθανό γι’ αυτό προσέξτε μήπως μετά ψάχνετε γωνιά να κρυφτείτε...

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, εκτός από γεγονότα στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, θα έχετε και την επιπόλαιη ή υπερβολική αντίδραση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας που θα σας χτυπήσει στα νεύρα, οπότε το να χάσετε κι εσείς τον έλεγχο δεν είναι απίθανο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, τα ρίσκα καλό θα ήταν να τα πάρετε, μόνο αν ξέρετε ότι θα αλλάξει αρκετά η ερωτική ή η οικονομική σας ζωή. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και κυνηγήσετε το εύκολο κέρδος.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι,τα πάνω κάτω ή τα κάτω πάνω μπορεί να έρθουν στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Να είστε σε επαγρύπνηση, με γρήγορα αντανακλαστικά και να ρισκάρετε όσο σας παίρνει.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved