Ζώδια Σήμερα 24/05: Μια ζεστή αγκαλιά

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/05

Ζώδια Σήμερα 24/05: Μια ζεστή αγκαλιά

Τετάρτη, 24/05/2023

Είναι ιδανική η μέρα για να ηρεμήσουμε και να μαζευτούμε σπίτι, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, να μας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθούμε περισσότερο με τον χώρο μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε, μέσα από διάφορες ενέργειες, να τους δείξουμε το ενδιαφέρον και την αγάπη μας. Με έντονο το συναίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νιώσουν όμορφα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μας, ενώ δεν αποκλείεται το μεσημέρι, με το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να τους αφιερώσουμε χρόνο, όχι μόνο για να ακούσουμε προβληματισμούς και παράπονα, αλλά και να τους ανακουφίσουμε, να τους εμψυχώσουμε και να τους προσφέρουμε την αγκαλιά μας.

Το βραδάκι, η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, όμως η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, αλλά και η σύνοδός της με τον Άρη, αργότερα, θα την κάνουν να χάσει τη λάμψη και το μπρίο της κι εμάς τη χαλαρή μας διάθεση.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, έχετε εύνοια, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας, οπότε όλα για σας είναι πιο εύκολα. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και κάντε τις κινήσεις σας για να αποκτήσετε σε προσωπικό επίπεδο ό,τι επιθυμείτε.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, δεν ήσασταν ποτέ σπιτόγατοι, όμως είναι μια ευκαιρία να αναδιαμορφώσετε έτσι το περιβάλλον σας, ώστε να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένοι και Δίδυμοι, ο έντονος συναισθηματισμός σας ενδεχομένως να επηρεάσει κάποιες αποφάσεις σας στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Ευκαιρίες όμως θα έχετε για το «κάτι παραπάνω».


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved