Ζώδια Σήμερα 02/05: Με όπλο τη γοητεία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/05

Ζώδια Σήμερα 02/05: Με όπλο τη γοητεία

Τρίτη, 02/05/2023


Σήμερα, με τη Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, τα συναισθήματά μας γίνονται ελεγχόμενα και θα προσέχουμε τα λόγια και τη συμπεριφορά μας, για να μην πούμε ή κάνουμε κάτι που θα μας εκθέσει. Η γοητεία μας γίνεται όπλο για να πετύχουμε τον σκοπό μας, η καχυποψία μας όμως θα μεγαλώσει, όπως κι η έλλειψη εμπιστοσύνης μας στους ανθρώπους που δε γνωρίζουμε πολύ, αλλά, αν το ένστικτό μας το λέει, καλό θα ήταν να το ακούσουμε. Από την άλλη, θα αφοσιωθούμε σε αυτό που έχουμε στο κεφάλι μας, σχεδόν με εμμονή και θα είμαστε αποφασισμένοι να το καταφέρουμε, παρά τα όποια εμπόδια ή αντιδράσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ζυγοί και Υδροχόοι, δεν είστε μόνο φρου-φρου κι αρώματα. Το μυαλό σας κόβει, το ένστικτό σας δουλεύει σωστά και σήμερα, η έλξη που ασκείτε είναι έντονη, γι’ αυτό μπορεί να καταφέρετε τον σκοπό που έχετε βάλει στο νου σας, αν την εκμεταλλευτείτε.

Καρκίνοι, Κριοί, Αιγόκεροι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, το να αφήνετε το μυαλό σας να κάνει αρνητικά σενάρια και μετά να στενοχωριέστε δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εκτός αυτού, βγάζετε και μια προκατάληψη που δεν είναι δίκαιη για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αν είναι να τα κατηγορήσετε για κάτι, να έχετε αποδείξεις όχι υποψίες.

Δίδυμοι. Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αρκετοί είναι οι πειρασμοί, οικονομικοί και σεξουαλικοί, όμως εσείς πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα και να μην δώσετε τίποτα χωρίς ανταλλάγματα.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved