Ζώδια Σήμερα 27/04: Αρνητικά βιώματα και παθογένειες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/04

Ζώδια Σήμερα 27/04: Αρνητικά βιώματα και παθογένειες

Πέμπτη, 27/04/2023


Σήμερα, με τη Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, το ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα που καλούμαστε να κάνουμε στη ζωή μας είναι απαραίτητο. Ενδεχομένως να αναγνωρίσουμε δικά μας λάθη, να αντιμετωπίσουμε αρνητικά βιώματα και παθογένειες, να αποδώσουμε ευθύνες και να ξεφορτωθούμε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα που μας έχουν ταλαιπωρήσει, ακόμα κι αν μας πονάει. Το να διορθώσουμε τα στραβά, να κλείσουμε κιτάπια, να ολοκληρώσουμε εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση για να πάμε παρακάτω είναι άμεσης προτεραιότητας.


Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼




Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, να «κόψετε τον βήχα» κάποιου/ας ή τους δεσμούς με καταστάσεις και πρόσωπα που σας κανονίζουν τη ζωή.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, περάστε από το ταμείο γιατί ήρθε η ώρα της πληρωμής σας και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα δώσετε, παρά θα πάρετε, κυρίως αν σκορπούσατε χρήματα και αισθήματα για εντυπωσιασμό και όχι από πραγματικό ενδιαφέρον.




Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved