Ζώδια Σήμερα 23/03: Πλούτωνας στον Υδροχόο-Αργή μετάλλαξη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 23/03: Πλούτωνας στον Υδροχόο-Αργή μετάλλαξη

Ζώδια Σήμερα 23/03: Πλούτωνας στον Υδροχόο-Αργή μετάλλαξη


Μετά από χρόνια παραμονής (από τον Δεκέμβριο του 2008) ο Πλούτωνας αλλάζει πόστο και περνά από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, που αν και αρχικά δε θα μείνει για αρκετό καιρό, ωστόσο η επίδρασή του, αργή και ουσιαστική, θα είναι έντονη, κυρίως σε αυτούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων τους και ανάλογα στον τομέα που τους «θίγει». Γεγονός είναι ότι μετά από κάποια χρόνια, αρκετοί και αρκετές δε θα είναι ίδιοι, αφού είναι γνωστό ότι η αλλαγή είναι σταδιακή και συνεχόμενη, μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που είναι αναπόφευκτα. Σκοπός, βέβαια, του κάθε πλανήτη είναι να κατανοήσουμε τη φύση του και να κάνουμε από μόνοι μας πράγματα, προλαμβάνοντας τις εξελίξεις. Και με τον Πλούτωνα μας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να τα βάλουμε με τα σκοτάδια μας, να «χτυπήσουμε» στη ρίζα τα προβλήματά μας και να ξαναβγούμε στην επιφάνεια, ξαλαφρωμένοι και πιο δυνατοί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Υδροχόοι, καλείστε να συνδυάσετε το πρωτοπόρο πνεύμα σας με τη δυναμική και το ασυμβίβαστο και να μην κάνετε πίσω, μέχρι να φτάσετε στο βάθος της προσωπικότητάς σας, να βρείτε αίτια, παθογένειες και συνήθειες που σας κρατούν δέσμιους και δεν σας εξελίσσουν σαν ανθρώπους.



Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα κακώς κείμενα, μυστικά και ιστορίες από την κρύπτη που θα βγουν στο φως και θα σας επηρεάσουν αρκετά, τόσο ώστε να κινδυνεύσουν όλες οι σχέσεις σας να διαλυθούν οριστικά. Αν όμως δεν βασίζονταν σε γερά θεμέλια ή τις είχε ξεπεράσει η εποχή τους, τότε, όσο και αν σας πονάει, οφείλετε να πείτε το οριστικό «αντίο».



Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ουσία, βάθος και δυναμισμός θα χαρακτηρίζει τη στάση σας τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας. Θα γίνετε πιο «στυγνοί» και θα απαιτείτε τα πάντα, αρνούμενοι να συμβιβαστείτε με τα ψίχουλα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved