Ζώδια σήμερα 23/01: Χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/01: Χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

Η Σελήνη,το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, θαβρίσκεταιστον Υδροχόοκαι μας καλεί να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων, χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς και δράματα, ώστε να παραμείνουμε ανεπηρέαστοι και με καθαρό μυαλό. Θα είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθούμε για να δούμε ολόκληρη την εικόνα και όχι επί μέρους στοιχεία. Από την άλλη βέβαια, δε θα λείψουν κιοι εκλογικευμένες προσεγγίσεις και μια ψυχρή στάση, αφού θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, οπότε λογικό είναι κάποιοι θα κακοκαρδιστούν.

Το βράδυ με το που θα περάσειστους Ιχθύςθα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε, αν και δεν αποκλείεται, ύστερα από τόση νοητική υπερδιέγερση, να νιώσουμε ζαλισμένοι και χωρίς ίχνος ενέργειας και ζωντάνιας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι,εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε για να αλλάξετε δεδομένα της προσωπικής σας ζωής! Προσπαθήστε όμως θεωρητικά και πρακτικά να μην απέχετε!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί,μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά κάποιες αντιδράσεις ή διαφωνίες δικών σας προσώπων ή ατόμων της δουλειάς σας. Αν γυρίσετε την πλάτη σας, η όποια ένταση θα εκτονωθεί σύντομα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι,Κριοί και Ζυγοί, είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια άλλη τακτική και όχι τη συνηθισμένη προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved