Ζώδια Σήμερα 26/12: Συμμαζέψου!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/12: Συμμαζέψου!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Σήμερα, Σελήνη και Κρόνος συναντιούνται στον Υδροχόο, καλώντας μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να σταματήσουμε να αναβάλλουμε ό,τι χρειάζεται να γίνει. Ένα κλίμα σοβαρότητας αλλά και ρεαλισμού επικρατεί, που πάει κόντρα στο ανάλαφρο κλίμα της ημέρας, καθώς ο συναισθηματισμός απουσιάζει, ωστόσο, αυτό μας βοηθά να αποστασιοποιηθούμε και να δούμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως νομίζαμε, ώστε να έχουμε και τις ανάλογες δράσεις και αντιδράσεις. Σίγουρα πάντως θα είμαστε πιο συνεπείς, υπομονετικοί και ώριμοι στις αποφάσεις ή τη συμπεριφορά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, η συνέπεια, η σταθερότητα και η αφοσίωση στον όποιο στόχο σας θα ανταμειφθεί. Μπορεί να φανείτε κυνικοί σε κάποια φάση ή τέρμα εκλογικευμένοι, όμως έτσι θα έχετε καλύτερη επαφή με τη... γη.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί θα πιεστείτε με κάποια θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή της σχέσης σας, ενδεχομένως και να δυσαρεστηθείτε από μια εξέλιξη ή να δυσανασχετήσετε με κάποιους, αλλά δε θα αμελήσετε σημαντικά καθήκοντά σας.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν το παρακάνατε με τα δώρα και τα έξοδα, τώρα θα σας πιάσουν τύψεις και θα σκεφτείτε ότι πρέπει να συμμαζευτείτε. Και στα ερωτικά σας οφείλετε να διαχωρίσετε το τι είναι απαραίτητο από το τι σας ευχαριστεί!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved