Ζώδια Σήμερα 01/11: Αντιδράσεις κι αντιφάσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/11: Αντιδράσεις κι αντιφάσεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 01 Νοεμβρίου

Ιδιαίτερη θα είναι η πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη μας να διαφοροποιηθούμε, να σπάσουμε τη ρουτίνα, να ξεφύγουμε από συνήθειες και νοοτροπίες ετών, να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα θα είναι μεγάλη. Το τετράγωνό της ωστόσο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρει επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή αρκετά προκλητικές συμπεριφορές, αντιδράσεις και αντιφάσεις. Από την άλλη, ενδεχομένως να εκπλήξουμε ή να εκπλαγούμε δυσάρεστα από αλήθειες που θα ειπωθούν ή μυστικά που θα αποκαλυφθούν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, η μέρα σας γεμίζει ενέργεια και διάθεση να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωή. Προσπαθήστε να μην την αναλώσετε με τις συνηθισμένες θεωρίες, παραξενιές ή αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μια αναταραχή στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε». Μην προκαλείτε και προβοκάρετε, απλά για να «σπάσετε πλάκα» ή να «παρακολουθήσετε» τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είτε οικονομικά είτε ερωτικά, ξεφύγετε από την πεπατημένη και κάντε την έκπληξη, με κινήσεις άμεσες και αποφασιστικής σημασίας, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τους άλλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved