Ζώδια Σήμερα 12/08: Πανσέληνος στον Υδροχόο - Όσο δεν αλλάζεις, βουλιάζεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/08: Πανσέληνος στον Υδροχόο - Όσο δεν αλλάζεις, βουλιάζεις

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 12 Αυγούστου

Η τρίτη Υπερπανσέληνος, κατά σειρά, πραγματοποιείται σήμερα, στον Υδροχόο, η οποία, θα μας εκστασιάσει με το θέαμα, όμως θα μας φέρει αντιμέτωπη με αρκετές προκλήσεις και αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Το κύριο ζητούμενό της είναι ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα και όσο εμείς δεν τον αλλάζουμε και επιμένουμε να βαδίζουμε στην πεπατημένη, τόσο θα καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Εννοείται ότι έχει «άρωμα» Ουρανού, αφού μόλις μια μέρα πριν είχαμε το τετράγωνό του με τον Ήλιο, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα, απρόοπτα και αναστάτωση, ρήξεις αλλά και πιθανές αποτυχίες, άσκοπα ρίσκα και ατυχείς αποφάσεις και ενέργειες, που θα μας αφήσουν δυσάρεστη γεύση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι νιώθετε ότι βάλλεστε από όλες τις πλευρές, ωστόσο, πρέπει να βγείτε μπροστά, να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων στα χέρια σας μπας και σταματήσετε να χτυπιέστε συνέχεια. Τίποτα δε γίνεται τυχαία.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα δοκιμαστείτε κι εσείς σε πολλά επίπεδα, όμως να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του κι αν το παλέψετε πολύ, σύντομα θα τη βρείτε. Πάντως, αναγκαστικά θα δυσαρεστήσετε κάποια πρόσωπα στη δουλειά ή το σπίτι σας.


Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved