Ζώδια Σήμερα 10/08: Κάτω από το βάρος των υποχρεώσεων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/08: Κάτω από το βάρος των υποχρεώσεων

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 10 Αυγούστου

Μέχρι το βράδυ, η Σελήνηθα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μας την ανάγκη να παραμείνουμε σοβαροί και μετρημένοι και να ολοκληρώσουμε ό,τι έχουμε αναλάβει. Στην πορείαθα συναντηθεί με τον Πλούτωναστο ίδιο ζώδιο, προξενώντας μας ενδεχομένως μια πιο βαριά διάθεση, επιφυλακτικότητα και μυστικοπάθεια. Ίσως πέσει η ψυχολογία μας ή ο πολύς ρεαλισμός να μας οδηγήσει σε απαισιοδοξία, ενώ οι ευθύνες που έχουμε αναλάβει ή άγχος για το αν καταφέρουμε να αντέξουμε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας θα μας καταβάλλει.

Σιγά-σιγά όμως θα μπούμε σε άλλο mood κι είναι λογικό, αφού με το πέρασμά της στον Υδροχόοθα νιώθουμε την ανάγκη να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας με ειλικρίνεια και θάρρος, να πούμε τη δική μας αλήθεια και να απελευθερωθούμε ή να διαφοροποιηθούμε και να ξεχωρίσουμε, βγάζοντας τη μοναδικότητά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Αιγόκεροι και Υδροχόοι, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας κι απ’ ό,τι φαίνεται όλοι από σας περιμένουν να κάνετε το παραπάνω και να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Λογικό είναι να σας πιάσει το παράπονο ή να αντιδράσετε άσχημα αφού δε θα σας μείνει και πολύ χρόνος για τα δικά σας.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, έχετε αρχίσει να συνηθίζετε στα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενοχλείστε ή δεν αναστατώνεστε και τα παίρνετε με ελαφριά καρδιά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί μέρα που είναι θα καταλήξετε παρεξηγημένοι ή και τσακωμένοι.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved