Ζώδια Σήμερα 20/05: Πίεση και αποσυμπίεση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/05: Πίεση και αποσυμπίεση

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 20 Μαΐου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω έως το απόγευμα και καθώς θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, ενδεχομένως να μας δημιουργηθεί μια στενόχωρη διάθεση και πεσμένη ψυχολογία. Η απαισιοδοξία είναι πιθανό να μας κατακλύσει, να σκεφτούμε ότι ο κόπος, η προσπάθεια ή οι ενέργειές μας είναι μάταια και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Από την άλλη, ίσως νιώσουμε και κούραση με όλα όσα έχουμε αναλάβει, τα οποία θα τα αισθανόμαστε πιο... βαριά.

Σιγά-σιγά όμως, το mood θα αλλάξει κι είναι λογικό, αφού με το πέρασμά της στον Υδροχόο θα νιώθουμε την ανάγκη να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας με ειλικρίνεια και θάρρος, να πούμε τη δική μας αλήθεια, να απελευθερωθούμε ή να διαφοροποιηθούμε και να ξεφύγουμε από τα κλισέ και να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Υδροχόοι, εσείς κανένα πρόβλημα δε θα έχετε, αντίθετα θα βγάλετε το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, οι άλλοι όμως θα ζοριστούν μαζί σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί έχετε αρχίσει να αγανακτείτε, να σας φαίνεται ότι έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα σας αναλογούν ή ότι προκαλείστε επίτηδες και εφ’ όσον είναι δύσκολο να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, ο καβγάς δε θα αργήσει να ξεσπάσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved